zdr na vs moqto istoriq e mnogo dalga no 6te se opitam da q sakratq....hodih s edno mom4e mnogo kratko vreme no toi me zarqza vapreki tova oba4e sled tova me tarse6e postoqnno bila sam mnooogo pati s nego sled tva no samo za 1 ve4er a prez denq se pravi am da q super qko i dori mi govori taka da se kaje gadno tezi vs ve4eri sa zaradi alkohola 6tot toi obi4a da pie po 4-5 biri i sled tva kat mu doide nastroenie me tarsi tva e v prodaljenie na godina i pove4e v na4aloto mnogo go obi4ah no sega ve4e ne e tolkova mnogo otrqzah dosta mom4eta zaradi nego no sega se poqvi 1 mom4e koeto e tolkova dobro i milo kaza mi 4e me obi4a toi e v moq klas ..razbirahme se 4udesno do sno6ti sled kato tancuvah s parvoto mom4e sled tova mi se rasardi i kaza 4e trqa da izbiram koi e na parvo mqsto za men ...te dvamata sa bratov4edi molq vi da mi kajete kakvo da pravq i s koi da ostana za6toto sam mnogo obarkana plsss blagodarq predvaritelno S parvoto mom4e -6te bada kogato toi poiska a s vtoroto mislq 4e 6te se razbirame toi mnogo dobar 4ovek kajete mi kakvo da pravq pls pls pls pls