.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

stana neshto nepredvideno

Ami hora kakvo da vi kaja.Opletoh se v edna golyama kasha i ne znam kakvo da pravya.Ami znachi eto kakvo stana.Imashe edno momche koeto me haresvashe ...ama mnogo.Toi beshe super dobyr i svesten i mnogo seriozen.Az ne si haresvah nikoi i reshih da probvam s tova momche nali byahme zaedno na edin kupon,zabihme se ,trygnahme....i vyobshte beshe idealno.Posle obache stana izdynka.Otivam si az edin den na urok po muzika.I tam.....edno momche.I gospodina kazva da go poslusham.Kakvo da slusham toi napravo me razbi.Sviri perfektno .Sled tova uchitelya ni ostavi dvamata.Ni si pogovorihme ,posmyahme se.I obshto vzeto neshto vze che mi preshtraka na men.Mnogo se smeem zaedn i toi e adski simpatichen.Hodihme zaedno oshte nyakolko pyti i naposledyk ne moga da si go izbiya ot uma. Opitvam no ne stava.S gadjeto mi si govorim malko i pochti nikakyv kontakt nyamame.No ne iskam da sym kurva i da skysame na pyrvata sedmica.A onova drugoto momche.........ne znam i s nego dali moga da sym vypreki che imashe nyakoi nameci ot negova strana.Kakvo bihte me posyvetvali.

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Не прибързвай, а прецени кой от двамата харесваш повече и с кой искаш да си. Няма смисъл да си с някой, към който нямаш чувства и в същото време да харесваш някой друг.
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Супер фен Аватара на Barbie
    Опознай другото момче - може да се окаже, че всъщност не ти харесва толкова. Като за начало се сприятели с него - в това нищо лошо няма. А с твойто момче сте заедно от много малко време - дай шанс на връзката ви. С една дума - изчакай. Недей да умуваш толкова много, а просто остави нещата да се случват. Накрая всичко ще се подреди, както трябва.

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    според мен трябва да поговориш и с двамата,ако с единия ти усетиш някаква сигурност избери него.
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами поопознай по-добре другото момче, и ако прецениш, че е по добър от приятеля ти, остани с него!Все пак за какво да си с някой, като харесваш друг..няма смисъл просто

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Опознай другото момче - може да се окаже, че всъщност не ти харесва толкова. Като за начало се сприятели с него - в това нищо лошо няма. А с твойто момче сте заедно от много малко време - дай шанс на връзката ви. С една дума - изчакай. Недей да умуваш толкова много, а просто остави нещата да се случват. Накрая всичко ще се подреди, както трябва.

suglasna sym s vsichki otgovori po gore....

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Цитирай Първоначално написано от KpuCuTo0o
    Подкрепям
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Цитирай Първоначално написано от SaSeTo
    Цитирай Първоначално написано от KpuCuTo0o
    Подкрепям

Мега фен Аватара на koalka
    Няма да постъпиш като к**ва спокойно.Просто чувствата ти към приятеля ти вече ги няма, а към това момче са доста силни.За това просто се разделяте като приятели и тръгвате с другото момче.А и щом казваш, че те харесва много, това е много хубаво.

Мега фен Аватара на iiirish
    съветвам те да изчакаш. може би наистина не можеш да си избиеш това момче от главата, но все пак не си напълно наясно с неговите чувства! времето ще покаже до каква степен има симпатия от негова страна. ако си толкова нетърпелива опитай се да флиртуваш с него няма начин да не захване намеците ти следи реакциите и отговорите му и полека-лека нещата ще ти се изяснят!
    чак тогава мисли какво да правиш

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    съветвам те да изчакаш. може би наистина не можеш да си избиеш това момче от главата, но все пак не си напълно наясно с неговите чувства! времето ще покаже до каква степен има симпатия от негова страна. ако си толкова нетърпелива опитай се да флиртуваш с него няма начин да не захване намеците ти следи реакциите и отговорите му и полека-лека нещата ще ти се изяснят!
    чак тогава мисли какво да правиш

Голям фен
    О.О и има такива дето са чели цялото О.О
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си