Ami hora kakvo da vi kaja.Opletoh se v edna golyama kasha i ne znam kakvo da pravya.Ami znachi eto kakvo stana.Imashe edno momche koeto me haresvashe ...ama mnogo.Toi beshe super dobyr i svesten i mnogo seriozen.Az ne si haresvah nikoi i reshih da probvam s tova momche nali byahme zaedno na edin kupon,zabihme se ,trygnahme....i vyobshte beshe idealno.Posle obache stana izdynka.Otivam si az edin den na urok po muzika.I tam.....edno momche.I gospodina kazva da go poslusham.Kakvo da slusham toi napravo me razbi.Sviri perfektno .Sled tova uchitelya ni ostavi dvamata.Ni si pogovorihme ,posmyahme se.I obshto vzeto neshto vze che mi preshtraka na men.Mnogo se smeem zaedn i toi e adski simpatichen.Hodihme zaedno oshte nyakolko pyti i naposledyk ne moga da si go izbiya ot uma. Opitvam no ne stava.S gadjeto mi si govorim malko i pochti nikakyv kontakt nyamame.No ne iskam da sym kurva i da skysame na pyrvata sedmica.A onova drugoto momche.........ne znam i s nego dali moga da sym vypreki che imashe nyakoi nameci ot negova strana.Kakvo bihte me posyvetvali.