- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Iska mi se da mi
darpat kosata dokato e vurzana na opa6ka dokato pravim sex tova adski mnogo me vazbujda ima li nqkoi s podoben feti6 i mislite li 4e e normalno sa6tooto i po vreme dokato mu pravq svirka pri misalta i nastrahvam mnoogo me kefi a vas momicheta![]()
Ъхъ и аз обожавам.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Напълно нормално е. И аз обичам. Но само с вързана коса, че иначе след няколко пъти ще ми трябва перука.![]()
Първоначално написано от dark_angel3
Мен ме кефи повече, когато не е вързана. Има повече " матриал " за захващане.
На мен косата ми е силна ерогенна зона. В момента, в който ръцете на приятеля ми попаднат в косата ми, настръхвам цялата. Тъй че всякаква игра с нея ме възбужда ужасно.С вързана коса не ходя, но определено докато му правя френска любов, обожавам ръцете му да са в косата ми...
![]()
Suuuuuuper qko e,nqma ti ni6to,spoko :} Naistina na dosta momi4eta edna ot erogennita im zoni e to4no kosata...
Look deep inside me ...
Аха и аз така мисляПървоначално написано от bungle
![]()
шибай ме конярю
викай ми кондуктор
![]()
"Бягат конете,препускат в галоп,ей!...."
![]()
hapsoltno normalno si moito dete az kat fana moita stafidka za kYsatu nai6 kak q rYgam rygam 4i vika kat magare yt kef i pomejdudrygyty iska6 li da ta fana za kysatu![]()
и мене и мене..да да дааааааа \Първоначално написано от bungle
/
\
/
![]()
Малка сладуранке, знам те аз тебе.![]()
ами...Първоначално написано от bungle
мръсниче съм си
![]()
Edit
mYhata kacnala na lainoto i za4YrYlikala koi 6te mi se ipikaE na kEckitE?![]()
по-голяма глупост от тфа не бях чувала, ама ме кефиПървоначално написано от LYp4o
![]()
az sobstvenomozY4no go izrabotih,babY![]()
И аз много обичам, това е нещото, което веднага ме възбужда дори по време на час по математика![]()
Wow! Niiice.. Само е въпрос кой те закача.Първоначално написано от shadow4e
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
I na men mi haresva,no predpochitam kosata da e pusnata,a ne vurzana,puk i osobeno ako e po-dulga....perverznichko i vuzbujdashto e da te durpat leko za kosichkata...![]()
Със спусната коса е много по-готино. Дори съвсем случайно някой да мине и да ми докосне връхчетата.. Ммм, побъркващо е!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ха ха, това за косата незнам какво имате в предвид, но аз си представям как ви дърпат като на кон юздите... На мен ероенната ми зона е цялото тяло, да ме докосва навсякъде нежничко докато се целуваме и прегръщаме, особено лицето и гърдите много обичам. Имаче МРАЗЯ някой друг освен приятеля ми да е на по-малко от половин метър разстояние и камо ли да ме докосва. Гаджето си пада по садо-мазо стила и мн му харесва да му бия шамари
![]()
Малко или много става въпрос за подчинение, да. Но си е и ерогенна зона при много хора.Първоначално написано от Анонимко
Хахах, нищо, което да не съм правил. Един път в началото, обаче, така ме зашлеви другарката, че чак звездички ми изскочиха! Момичета, внимавайте с нас! И ние сме хора..Първоначално написано от Анонимко