- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Iska mi se da mi
E, приятелят миПървоначално написано от shizzle
седим на един чин
![]()
И аз говорех за пусната коса, то и абсолютно никога не я връзвам, де![]()
Аа, да, вечната грешка, която почти всеки е правил. Връзка със съученик. Е, ние поне не седяхме на един чин, иначе щяхме да си писнем - всеки бе с приятелчето от същия пол. (остави настрани факта, че пазихме връзката си в тайна)Първоначално написано от shadow4e
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
По принцип си прав и ние първоначално не искахме да тръгнем заради това, а и преди това имаше друга двойка, която се скарах и не си проговориха поне 7-8 месеца, а бяха от нашата компания...беше ужасно. 3 месеца знаехме за чувствата си и друите знаеха, абе беше нещо като връзка без физически контакт, е след 3 месеца решихме да оставим нещата в ръцете на съдбата и така вече година и 8 месеца сме заедно. А за писването, няма такова нещо, в училище нещата са много по-различни и с нетърпение чакаме ваканциите, за да можем "да се видим".
всеки ден научаваш по нещо ново... никога не съм знаел че момичетата ги кефи да ги галиш по косата, да прекарваш пръсти през нея и тн... а пък за дърпането... полезно ще ми е .. мерси![]()
![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
Ема дърпането, трябва постепенно да почнеш, че издърпаш ли един път силно и може бая да я уплашиш![]()
atanakata много Внимавай, защоъто всеки човек е различен, аз лично не бих харесала да ми подръпват косата особено като го правим![]()
Не всички момичета обичат, имам приятелки, които се дразнят да им докосват косата. Но на тези, на които им е приятно, им личи.Аз направо започвам да мъркам
(понякога...
)
E, галенето и пръстите в косата (най-добре става, когато първо прокараш ръката по тила и я качиш нагоре и после - срещу посоката на растеж на косъма) са basics! Наистина трябва да ги запомниш.Първоначално написано от atanakata
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
shizzle защо винаги възбуждаш хората от форума с приказките си
Благодаря за комплимента! Защото си представям подробно.Първоначално написано от more_selfish
![]()