- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета когато вие нараните едно момиче какво заслужавате?!
Ясно е ,че съм наранена.Как да постъпя?Давайте идеи как да му го върна и как да постъпят други като мен?
Заслужаваме похвала.![]()
2т. системно
ima 1 tema EnJoYporazgledai q ako iskash, a ina4e na4ini kolkoto iskash no nai - gadniq ti sama mojesh da go izmislish, za6toto nai dobre poznavash dadeniq 4ovek
![]()
Ами мен приятелката ме скъса вчера направо без причина. Или поне аз не видях такава...![]()
И аз сега какво, да я удуша ли ? Или да се хвърля от някъде.
Идеята е там, че нищо не можеш да направиш. Освен да се измъчваш до край, разбира се.
Просто кажи "майната му" и се моли раната да зарасне.![]()
а когато момичетата наранят едно момче кво заслужават а ?Първоначално написано от Krem4eto
![]()
Върни му го тъпкано!!!!!!!!Даже двойно!Поне аз така бих направила!И все пак зависи от това какво е напраил и как те е наранил!!!Айде УспеХ!!!!
...is just too little too late...
Вярвай ми, така няма да се почувстваш по-добре. Ако той се е подиграл с теб и ако искаш да му го върнеш, ще паднеш на неговото ниво. Съмнявам се да искаш точно това. Просто отгърни нова страница от живота си![]()
Върни му го като не му обръщаш внимание... ако правиш нещо само и само за да му е гадно само ще изглеждаш като глупачка и ще е ясно, че ти пука.Първоначално написано от Krem4eto
На 12 ли си, че искаш да му правиш мръсно?Първоначално написано от Krem4eto
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Един среден пръст и да ми гледа гърба...Щом някой ем нарани той спира да съществува за мен...безразличието е най-голямото наказание за някой!Колелото се върти днеска страдаш ти..утре той!Нарянят ли ме държа се като най-щастливият човек на света,правя се че не ми пука,купувам си нещо секси и такаСвета не свършва с един мъж....а никога няма да съм в краката на мъж!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Не е прав, ако се е отнесъл зле, ама няма смисъл да го връщаш или каквото и да било да правиш.Не знам на колко си, но това за мен е детинска постъпка.
момчетата, които нараняват момиче, заслужават същото като момичетата, които нараняват момчета... няма разлика![]()
обичам дениту ми{}
Трябва ли да постъпиш по начина по който той е постъпил така най-много да нараниш отново себе си.Първоначално написано от Krem4eto
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
наранена или не от отмъщение смисъл няма! продължаваш напред и се стараеш да не повтаряш предишните грешки! това е![]()
Хората се нараняват взаимно. Понякога дори няма виновни - просто така се случват нещата. Не търси вина. Както ти казаха останалите - гледай напред.
Не е вярно!Виновни са циганите!Първоначално написано от Barbie
![]()
xexe i za6to e zadaljitelno da narani6 nqkogo koito te e naranil nqma nujda da pravi6 kakvoto i da e za .da go narani6 ne si stryva.Na nego ako mu puka6e za tebe nqma6e da ti pri4ini bolka..
frustraciq-silno razo4arovanie posledvano ot otricatelni emocii
Нова кола и цяла кофа сладолед(да не е зелен)
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Бреййй, авторката: Как ще питаш за идей във форумите, трябва да седнеш сама да измислиш някой пъклен план. Но виж, ако не го интересуваш изобщо, е малка вероятността да си отмъстиш. Тъй че пускай долни клевети, лъжи, сей интрижки и така..може и да имаш успеХ![]()
"Каквото повикало, такова се обадило."![]()
Като едно момче те нарани, най-добре да му се надупиш да те нарани още веднъж.![]()
Не,не съм на 12,а на 15.
Той е на 18 и мисля да му го върна,защото аз се държах добре,а той постъпи много подло,не ми пука на какво ниво ще падна,но искам и на него да му е гадно.
Ако стоя и се правя на "щастлива" ,той само ще разбере колко съм слаба психически.
Остават ми няколко месеца да му го върна , защото той отива да следва в друг град!!!
Очаквам още идеи!!!