- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета когато вие нараните едно момиче какво заслужавате?!
След 1вата винаги се намира 2ра , която пак да бъде направена на ГЪЗ и тогава вече се отива на 3та... Чудите се какво следва след 3тата ??? 3тата с нищо не отстъпва на 1вата и 2рата , просто е 3та като брой... Никой не е виновен че жените са рибоци ???
kakvo li?!hahaha da im se vyrne syshtoto dvoino poveche!!!
Ne e nujno da mu go vryshtash.Prosto go nakaji s bezrazlichie.Tova e predostatychno za edno momche.Taka shte mu pokajesh,che mojesh bez nego i toi shte
![]()
![]()
![]()
По-добре забрави за него.... не е единствен... пък и ако наистина те е обичал нямаше да те нарани толкова... Отмъщението не е решение... след всяка връзка има болка, но още никой не е умрял от това![]()
Първоначално написано от Frank_Lampard
Съгласна съм с тези две мненияПървоначално написано от anito.sl
...А ако пък толкова искаш да го нараниш-Безразличието е напълно достатъчно!:}
f@nt@zi@
Първоначално написано от Krem4eto
Божке, божке... мен вчера ме зарязаха... и то ПО ТЕЛЕФОНА!!! Чудех се, дали ще е добра идея да го напсувам след като ми каза, че си е намерил друга, но си замълчах. Казах, добре и затворих телефона. Мх... той е на 22, пък аз съм на 18 и странно защо нямам намерение да му отмъщавам, защото така ще падна на неговото ниво. Пределно ми беше ясно, че няма друго момиче. Това беше просто предтекст, за да ме зареже. Все пак за 2 седмици как ще хлътнеш по някоя друга?! Още ме боли, няма как да мине за ден или за два... ама просто казваш му майната му и продължаваш напред.![]()
Men me zarqza zaradi biva6ata si! Bqh su6to kato teb,4udeh se kak da mu napravq mrusno,no kato se osuznah si kazah 4e nqma da spe4elq ni6to s tova i prosto produljih napred.Sigurna sum 4e 6te nameri6 mn po podhodq6t ot negoKaji si ,,mainata mu! Toi ne me zaslujava!" i 6te se po4uvtva6 po dobre
Uspeh mila ...
Еми значи си просто поредната тъпа и заядлива недорасла овца, която чисто и просто си е заслужила да и е гадно и ако има някой на който трябва да отмъстиш, това си ти, защото сама си си виновна.Първоначално написано от Krem4eto
Определено...Първоначално написано от Анонимко
има ли смисъл от отмъ6тението?според мен няма никъв смисъл..лапе6ки историики забрави какво е направил спокойно не е единственото мом4е..живота все пак продължава дай ся заради някъв тъпак да потъна в от4аЯНИе цял живот айде стига се излага
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Какъв е смисъла да му отмъщаваш?Бъди непукис и гледай напред...повярвай ми всичко на тоя свят се връща.. не веднъж са ме прецаквали мн гадно , и след време им се е връщало..така , че да не ти пука , пък и като таиш омраза и ненавист в себе си сама се тровиш и се съсипваш.Казваш си "Майната му" и това е.![]()
повярвай ми мила след време ще ти се моли да сте заедно и ще съжалява..за всичко си има време и всеки когато изгуби нещо го оценя![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=74975
тази тема е за теб
ZASLUJAVAT SEKSSSSS MNOGOOOOOOOOOOO SEKSSSSSSSSS
TAKA KAKTO KURVITE ZASLUJAVALI WNIMANIE I NEJNOST I GRIJI
Е ся за да си отмъстиш се изчукай с всички от неговото даскало, само не и с него за да му е гадно!
nqma smisal da otma6tava6,vse nqkoga sadbata 6te go nakaje za tova,4e te e naranil
ами според мен е тъпо да си му отмъщаваш.Просто му покажи,че и без него си щастлива и че всичко ти е ОК.
И няма да излгеждаш психически слаба,както ти си мислиш.Напротив.Ако вземеш да му мислиш отмъщения ще изглеждаш слаба и смешна!
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
като погледнах темата и първат ами мисъл за написване на някакъв пост беше едно към едно с твоита. изпревари меПървоначално написано от Amayo
![]()
![]()
2, 11 и 8 точка системно - бан
Да бе заслужавате похвала...друг път! Не казвам че момичетата сме цвете за мирисане ама и вие не падате по долу от нас!Колкото сме ние гадни...толкова и виеПървоначално написано от NiKOLAN
Никой човек,който е наранил чувствата на друг не е за похвала!
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Виж са тва са си мъжки работи които вие няма да разберете. Тряя се научите че в живота няма пълно щастие и като нараниш на някой чувствата тва е се едно да му дадеш безплатен урок. В живота чувствата ти пречат, не ти помагат. Гадничко е ама тва е положението. Мога още да обяснявам ама ми се спи.Първоначално написано от DeSiTo0o
2т. системно
когато си го връщаш на някой най болезнено е с неговите
камъни по неговата глава.....друг е въпроса дали си готова на сичко
за да си го върнеш
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
Когато ние момчетата нараним някое момиче може би заслужаваме само 1![]()
а когато вие момичетата к'во да ви правим вас а??
Този твой гняв си е нещо съвсем нормално за наранено момиче.Повярвай ми и аз бях така,но когато след време погледнеш какво си искал да сториш просто само може да се срамуваш от себе си,че дори си пожелал лошото на някой, който е значел мн за теб. Слабото място на мъжете е самочувствието им в секса попринцип,както на нас са ни чувствата. Доста подло си е да легнеш с някого и да му кажеш после,че е било ужасно,че тва е бил най-тъпия секс,който си правила и прочие...а пък още по-гадно е и приятелите му да научат за "мнението ти". Извън секса квото искаш прави,но ако той е безразличен към теб шанс да му го върнеш-НИКАКЪВ. Напротив- само ще бъдеш смешна в неговите очи.
Интересно ми е какво точно искаш да кажеш още!Ако искаш ми пиши на лична!!!Първоначално написано от Amayo
Kakyv e izobshto smisyla da mu go vryshtash?Nai - mnogo otnovo da naranish sebe.Edv ali shte uspeesh da go naranish shtom te e zarqzal i edva li veche mu puka za teb .... Taka che po dobre se otkaji.Jivei si jivota i ne pokazvai che te boli.Pravi se na silna pred horata,dori ako trqbva kogato si sama da se skysvash da revesh!Na nego ne mu go pokazvai.Ako trygnesh da si otmyshtavash ili da pravish kakvoto i da bilo shte razbere,che si naranena i che ti puka za nego .. i otnovo naranena shte si,a na sichkoto otgore moje i da izlezesh kato glupachka!