.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

Алкохолни въпроси

значи проблемът е следния
    пия, но не мога да се напия
    последният пък изпих 3-4 чашки ракия и не се напих.

Въпрос:Колко грама трябват на човек за да се напие? Колко грама е 1 чашка? Колко грама са опасни за здравето?

Допълнително инфо: на 17 години съм и описания случай е първото ми "пиене"

Guest
    Люсни още няколко грама и ще се няпиеш

Guest
    kakva tragediq da ne moje6 da se napie6,da povru6ta6 kato svinq,da se durji6 neadekvatno kato idiot,a na sledva6tiq den da ima6 mahmurluk.pri vseki 4ovek e razli4no...pii kakvoto iska6 i kolkoto iska6.celta ne e da se naliva6 do pripaduk.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Всеки човек има различна способност да асимилира алкохола и затова някои хора по-трудно се напиват. Няма как да ти кажа ТИ от колко ще се напиеш. Във всеки случай, ти НЕ ИСКАШ да се напиваш. Ужасно е, драйфаш, губиш спомени, не знаеш какви ги вършиш, а на другия ден ти се ще да не си се раждал. Пий дотолкова, че леко да те замая, да ти приповдигне настроението и толкоз. Това е идеята на пиенето - да е приятно.

Колко грама е 1 чашка? Предполагам говориш за малка 50-грамова чашка.
    Колко грама са опасни за здравето? Различно за всеки. А и по принцип алкохола не е от най-полезните неща на света. Това което си изпил - еми не ти трябва да пиеш повече.

миии.. Казвали са ми,че първият път поглъщаш най-много..
    Не знам дали е наистина вярно,но си спомням,че и аз първият път изпих некфо огромно количество водка,пиех само на екс,бех седнала на земята и като станах общо взето нищо ми нямаше..
    Беше ми вселко това е..
    Са обаче нема такива работи.. Ако изпия толкова мноу,ше оповръщам сичко..

Та както и да е..
    Пробвай още няколко пъти и сигурно ще почне да те лови..
    Друго не се сещам..

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Всеки човек има различна способност да асимилира алкохола и затова някои хора по-трудно се напиват. Няма как да ти кажа ТИ от колко ще се напиеш. Във всеки случай, ти НЕ ИСКАШ да се напиваш. Ужасно е, драйфаш, губиш спомени, не знаеш какви ги вършиш, а на другия ден ти се ще да не си се раждал. Пий дотолкова, че леко да те замая, да ти приповдигне настроението и толкоз. Това е идеята на пиенето - да е приятно.

Колко грама е 1 чашка? Предполагам говориш за малка 50-грамова чашка.
    Колко грама са опасни за здравето? Различно за всеки. А и по принцип алкохола не е от най-полезните неща на света....
    Няма какво повече да се каже.

Guest
    6tom ot 3-4 4a6ki ni6to ti nqma izpii 5-6 i 6te ti ima...a moje i rakiqta da e slaba.Vseki 4ovek se napiva ot razli4no koli4estvo ,nqkoi moje da izpie edna botilka drug samo 4a6a,individualno e!

Guest
    Към алкохола се изгражда толеранс. Затова онва, че първия път поглъщаш най-много са пълни глупости... Докато за един новак 1 литър концетрат му гарантира ”приятна” вечер в токсикологията, то за някой дърти алкохолици това е нормално количество, което да ги позамае. Не че е хубаво пиенето да не си помислите, че възхвалявам безсмисленото поглъщане на колкото се може повече... Просто опровергавам онази глупост за първия път.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ае незнам ама аз като пиех първите 3-4 пъти маина ..още се чудя как съм изпила толкова като ся и 1/3 от това не мога ... ня маитап маина !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Пий 4-5 силни шейка и ще си аут.

Подвърждавам писаното по-горе.
    Аз също си спомянм първия път като пих.
    Изпих некво зверско количество водка, но не се напих.
    Организмът още не познава алкохола и не може да реагира адекватно, това е причината.

Втори път обаче няма да се повтори. Пробвай пак след няколко дни и кажи как е

Голям фен
    SMESI 2-3 VIDA ALKOHOL I GOTOO
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Guest
    ОК, значи научих че в началото не те хваща алкохолът. Добре, при следващия случай ще проверя тази теория... бтв как да разбера че съм пиян? Сигурно ще е голям кеф, а?

Guest
    как да разбера че съм пиян? Сигурно ще е голям кеф, а?[/quote]
    o povqrvai mi 6te razbere6

Град
    Сладката страна на нещата
    davai shisheto na eks napravo sheguvam se mi shte razberesh,che si piqn kato zapochnesh da ne ucelvash vratite

Супер фен
    защо трябва да се напиваш?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    защо трябва да се напиваш?
    Еми всички около мен се напиват, трябва и аз. То ще е за 1 път, да видя кво е. Аз си знам, че няма да ми хареса.

Град
    In my head
    Ха, иска ми се да имах същия проблем. Аз се напивам от супер малко.
    Удари 100-150 на екс, и после продължавай да пиеш, ама по малко. Няма начин да не се напиеш.
    Ае, успех.

Jitkai na eks nqkolko ..posle smesi razli4ni vidove :P :P :P e pa dano stane
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Голям фен Аватара на pathetic
    Защо така отчаяно желаете да се напиете,по дяволите.
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Град
    In my head
    Цитирай Първоначално написано от pathetic
    Защо така отчаяно желаете да се напиете,по дяволите.
    Ем...щото ти става по-яко.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от namely_me
    Удари 100-150 на екс, и после продължавай да пиеш, ама по малко. Няма начин да не се напиеш.
    Ае, успех.
    А на мен ми се искаше да имам твоя проблем. Знаеш ли колко скъпо ми излиза да се напия?

Град
    In my head
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Цитирай Първоначално написано от namely_me
    Ае, успех.
    А на мен ми се искаше да имам твоя проблем. Знаеш ли колко скъпо ми излиза да се напия?
    Домашна ракия му е майката.

Guest
    sled tva bqh na selo i uj
    Цитирай Първоначално написано от Taralej
    Подвърждавам писаното по-горе.
    Аз също си спомянм първия път като пих.
    Изпих некво зверско количество водка, но не се напих.
    Организмът още не познава алкохола и не може да реагира адекватно, това е причината.

Втори път обаче няма да се повтори. Пробвай пак след няколко дни и кажи как е
    Mda za pyrvi pyt kato pih alkohol izpih polovin patronka vodka/koeto ne e malko kat za men/ i ne me hvana, no vypreki vsi4ko draifax sled tfa se bqhme sabrali na selo i uj nadzravica, nazdravica ne usetih kak bqh se matirala qko s rakiica.aMa rakiicata si q biva6e 50-60 gradusa

Голям фен Аватара на CaSsIe
    smesi nqkolko vida alkohol i nqma nachin da ne se napiesh...a kato si piqn shte razberesh spoko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си