- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забравя ли се първата любов...?
При всеки може би е различно.Всичко зависи от волята,от времето и от това което е имало помеждуви.За себе си мога да кажа ,че не съм забравила първата си любов,въпреки че много ме е наранявал,и около 3 години бяхме разделени... той имаше приятелки,аз имах приятели... и сега отново съм с него.Не успях да забравя първата си любов,а може би трябваше....![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Забравя се...1-вата истинска любов наистина се забравя!Отнема много време,но след това остава мнооого надалече в миналото...един блед спомен,за който дори на теб ще ти е трудно да опишеш какво е представлявал!Казвам го от опит!На мен ми отне повече от година...даже почти 2 ,за да забравя един човек,в който бях нещо повече от влюбена...беше нещо нечовешко...поне така съм мислила...Вече не мисля така...сега е само един смешен спомен,за който преди не съм и помисляла,че бих могла да говоря така...тогава съм плакала,ридала,стенела,но... уви!Никой не ме чуваше!Обаче дойде друг и той промени всичко!Това е!Докато не срещнеш следващата си истинска любов ще боли,а след това-остава само да се усмихваш,сещайки се за миналото си!
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Syjelqvam che shte go kaja,ama mislq che pyrvata lubov ne se zabravq nikoga.Tq zavinagi si osvama nqkyde dylboko v nas i ot vreme na vreme si spomnqme za neq s bolka i tyga.I az kato teb veche godina se mycha da zabravq pyrvata si lubov,no nqkaksi ne stava ... Sqkash chuvstvata vmesto da ugasvat te se zasilvat ... znam go kakvo e ... no shtom si namerila otnovo lubovta bori se za neq i se radvai che si q otkrila.Nedei da gledash nazad a prodylji napred s momcheto,s koeto si sega.![]()
И аз така като BaMBOocHa, само с тая разлика, че то човека и историята не ги забравяш. Забравяш самото усещане, тръпката която ти стяга под лъжичката.И аз как плаках, тръшках се и бягах от къщи заради него, а сега не че не ми дреме, чуваме се и се виждаме понякога, но чуството отдавна го няма. То дори не е и до заместване с друга любов, просто човек си е такова животно, че без да иска след няколко години чисти "емоционалния килер". Не съм вярвала когато ми говореха, че всичко се забравя, но на 100% е така. Иначе всички хора щяха да клюмат нещастни над първата си любов!![]()
Аз и след вече повече от 7 години все още си я обичам, но просто не е тази любов, която беше в началото.
Първоначално написано от xaxo_xixi
Не е така, първата истинска и споделена любов винаги ще е скътана някъде в сърцето ти...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
До кога?!Първоначално написано от miloto_girl-4e
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!