- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Долната част на корема
кажете някакво ефикасно упражнение за долната част на корема (без онова дето висиш от лост и си вдигаш краката) кажете такова дето може да се прави у дома.. аз не се сещам..
Ми...обратни коремни преси...в смисъл не си дигаш главатаи надолу ми си дигаш краката.Не знам дали ме разбра ама айде със здраве
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
хаха разбрах те споко, ама тия коремни преси са толко леки.. трябва да направя 3000 за да получа резултат след 10 годиниПървоначално написано от linkin_park_fenka
![]()
Мен пък това ми е цифра по-трудно от обикновените...ама на мен краката ми са несъразмерни с тялото![]()
Споко споко . Аз правя на седмица веднъж горна преса (за горната част) 3 серии по 30 повт и долна преса(за долна част) 3 серии по 30 повт и резултата е на лицеПървоначално написано от [Industrial_Fr3aK
priqteliu nikak ne sa leki! prosto kato legne6 si izpuni rucete i se hvani za ne6to...i togava si vdigai krakata bavno izpunati nagore dokato ne gi izpravi6 da sa perpendikulqrni na zemqtaПървоначално написано от [Industrial_Fr3aK
edva li si mn striktem v izpulnenieto sled kato nqma efekt ... trqbva da se pravqt bavno i nagore i nadoly i da si susredoto4en
веднъж в седмицата?!?!?! ама иначе ще пробват тази програма 10хПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от [Industrial_Fr3aK
нп пробваище видиш резултата . Е стига да нямаш подкожни мазнини
Ако имаш , ти си знаеш (надявам се) диета + кардио
![]()
мдам,мн хубаво обяснениеПървоначално написано от [Lucifer
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!