- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kakyv cvqt...
Нямам предпочитания към цвета на очите,всички ми харесват.Мойте са зеленички.![]()
За мен нма значение цвета на очите, но обожавам сини очи. Небесно сини.
За жалост моите са черни /на светло са ми много тъмно кафяви...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Моите очи са зелени,но имат и малко синьо,и оранжевоНо аз много харесвам кафяви очи
![]()
Амии аз съм си с кафевички,но определено харесвам зелените и пъстрите очички \/
\Първоначално написано от лоринда
Да съгласна съм... важен е погледа и какво изразява той!!!![]()
Горе-долу нямат значение очите а погледа на един човек![]()
cveta na o4ite nee tolkova vajen,vajnoto e formata na o4oto da e hubava i nai vahjnoto da otiva cveta na tena na kojataobi4am vsqkakvi o4i no za mene ako govorq malko mi se iska da sum sus zeleni a ne s kafqvi
ei ako nqkoi si dava zelenite o4i...da mi pi6eaz 6te mu dam 4erni...pone za 4-5 dena
![]()
zeleni i tamno kafevi![]()
разбира се че има значение цветът с различен цвят лицето ти е различно аз имам 2 цвтаъмно кафеви(по рождение) и зелено-сини(лещи) със зелените очи съм супер
![]()
aKo sI lEsEn nE sI mI iNtErEsEn zAtOvA bUdI kAtO mEn nEdOsTuPeN!
Аз харесвам черни очи(както е прието да се казва на много тъмно кафявите очи, защото черни очи няма ) и зелени ..... адски много харесвам хора с такива очи ... е не че не ми допадат и хора със сини например или кафяви, но много ама много обичам тези очи![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Много ми харесват сините очи. Но ако човека, които ги притежава не ме кефи особено то тогава...
Много тъмниЧерни , тъмно кафяви...
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Харесвам светло сини очи!Моите са много тъмно кафяви почти черни харесвам си ги ного и тях![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
за момче или по принцип?най-много харесвам очи като мойте ест-такива едни сивички!а иначе обожавам момче с чисто черни очи!мммм
Let The BEAT Control Your Body
ами чесно казано всички очи са много хубави без значение цветът ... лично мен ми харесват очи които се срещат по рядко ..и винаги съм искала да имам два различни .. смисал едно синио и едно зелено .. или пък едно кафяфо и едно синио ... супер яко щеше да е .. или пък много светли почти безцветни очи ...
всичко това ми харесва защото се среща по рядка ...![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ako bqh rusa mn`shtqh da iskam sini o4i4kii ama sum si kafqfo i s kafefi4kite mi e dobre.. ne si se predstavqm s dr. cvqt a i nadali shte mi utiva![]()
Аз много харесвам синички и дори към зелено очи. Абе такива като моите ..![]()
Вярвам в нещо
Сляпо се надявам
Чувствам сякаш падам, полудявам
от сенки и от светлина
изплува този образ непознат
Сякаш някой движи моята ръкa
..