- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kakyv cvqt...
kakyv cvqt o4i predpo4itate?I imali vyob6te zna4enie cveta im?
Az mn.haresvam sinio zeleni o4i strahotni sa-kato zastane takav 4ovek pred men i se 4udq da go slusham li ili da gledam neustoimo krasivite mu o4i.Az li4no sam sas sini o4i i mn.uvajavam momi4eta s takiva gotini o4i4ki,i mom4eta ne e lo6o no da sa po murgavi4ki i kontrasta e strahoten.No ne mislq che o4ite nqmat koi znai kakvo zna4enie-tova e prosto edin plus.NqmA NISHTO LO6O DA 4UE6 KOMPLIMENT OT SORTA-iMASH STARHOTNI O4I![]()
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
mn tymno kafevi ochi haresvam![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
И аз...почти черни...
а в някои случаи и светлокафеви с ясен контрст м/у зеницата и контура?
обичам топли, тъмно кафеви и зелени
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
И аз такаПървоначално написано от alice sw
![]()
Няма никакво значение![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
зелени.. много са сладки.... аз лично съм с тъмно кафяви но много бих искала да имам зеленички![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
mi sini..haresvam si moite-nebesno sini sa i ponqkoga stavat zeleni(primerno kato sloja zelena bluzka),kogato sym qdosana-sivi :P
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
мм..и аз такаПървоначално написано от SlaVen4eEto`
![]()
За мен няма значение, но попринцип обичам топли тъмни очи. Имам чуството че мога да потъна в тях![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Хммм като се замисля няма особено значение какъв е цветът на очите на дадения човек, по-важно е самите очи да са изразителни, да отразяват чувства, настроение... Абе, не мога да обясня точно кво искам да кажа, така че накратко- не, няма значение![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
az sam sas svetlo zeleni o4i i adski mn se radvam na momi4eta/mom4eta s tamno kafevi o4i4kimn obi4am da gledam horata v o4ite oba4e ne6to naposledak mi omrazna da gledam samo sini o4i(6toto poi4eto mi fr sa s takiva) i se opitvam da raznoobrazqvam
:P
Първоначално написано от Анонимко
Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P
haresvam sinite o4i :P
Пъстри и синиМойте са сини,а на приятеля ми пъстри
:P
Няма значение какъв цвят са.Важното е какъв е погледа на човека.
пише се КВО,ТВА А НЕ КФО,ТФА!!!