- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Help pls
Zdraveite parvo na vsi4ki koito 4etete temata.Zna4i situaciqta e slednata.V4era si pravim sex s priqtelq mi i prezervativa se skysa...no ne e svar6val v men,i ne razbrahme koga se e skysal.Taka posle slagame 2ri koito i toi se kasa...no as go 4uh i taka sprqhme.Dnes vzeh Postinor...za vseki slu4ei,ne mi se iska6e da go vzimam no...za vseki slu4ei 6toto ima edna dua"o4akvai neo4akvanoto".Tazi ve4er hodq do wc i 4asta ot 1viq skasan prezervativ pada..(be6e po golqma)sled tva 4asta ot 2riq be6e mani4ka.Ta zna4i pri polojenie 4e sa padnali i ne moje da stane nikakva infekciq trqbva li da ida na genekolog.Nikoga ne sym hodila i "leko"mi e nelovko 6toto genekolojkata mi e sasedka..pf nz kvo da pravq![]()
ПИШЕ СЕ "СЛУЧАЙ"!
Споко, няма да забременее щом си пила и Постинор, а и той не е свършвал в теб. А гинеколожката ти не знам какво би могла да направи предватилено, освен да ти каже да си направиш вагинален душ.
Според мен по-голям проблем ти е, че приятелят ти евентуално не може да слага презерватива правилно.
Avew ne 4etete li momi4eto kazva 4e ne e svar6il v neq...i vapreki tva e pila Postinor za vseki slu4ai...tc tc tc aman ot hora koito ne mogat 4etata.
Ami to i da go sloji ako prezervativite sa bili neka4estveni ili ne e bila dostaty4no navlajnena kak nqma se skysa.
kam avtorkata:Spored men idi na genekolog,ni6ty 4e e tvoq sasedka lekarqt darjat lekarski taini xxaxa
Тс, два пъти подред, отвсякъде е ясно, че момчето не може да ги слага. На мен как нищо не ми се е късало?Първоначално написано от Lolla``
АМА ДА ГО ЧУЕ КАК СЕ КЪСА, ROFLMFAO!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
...пхах не казвай голяма дума! Дано и не ти се случва да се скъса...Първоначално написано от shizzle
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.