.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: VANS

Guest

VANS

zdraveeite iskam da popitam horata ot sf i pld,za6toto az sum ot po-maluk grad i tuk vsi4ko e mn izostanalo....taa iskam da ppitam dali znaete kude se prodavat kecove na vans i na kakva cena sa.Davam i link4e za tipa vanski za koito govorq http://www.greatgreenshoes.com/images/vans.jpg http://www.uncrate.com/men/images/va...om-slip-on.jpg http://www.zappos.com/images/722/722...85-12489-d.jpg emiii blagodarq predvaritelno

hah sorry za gruboto izkazvane ma teq sa ujasni; a i takiva e mlako veroqtno da nameri6 na vans v bg 6toto nikoi ne nosi takiva ; ma ima podobni po pazarite
    f*ck off!

Супер фен
    Град
    VCHC
    Ебати ужасното подобие на "кец"... Така де.. такова надали ще можеш да намериш в България. Виждал съм 2-3 такива подобия в 3xS и Board Shop във Варна и не бяха ванс.

Guest
    emiiii nz ama kato bqh onzi den v pld i vurvqh po centura vidqh dosta hora s to4no takiva vanski(DOSTA....2-3 du6i)i si pomislih 4e qvno nqkude gi prodavati v bg Ama qvno ne

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    оффтопик
    ахахахаха Чефо,ще ти подаря кецове като тези от първия линк!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Град
    VCHC
    Може ли да са само с розово... Черното ме депресира

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от DetE-Idi0t
    никфи проблеми нали знаеш,колко обичаме розоФото.. така де..

към авторката: ела в София и ще те заведа на едно място дето има такива 'кецки' в изобилие
    Така стоят нещата,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Град
    VCHC
    Пхахахаха... в тъмните безлюдни подлези изобилства от такива пътъци...

Мега фен
    Град
    Пхахахаха... в тъмните безлюдни подлези изобилства от такива пътъци...
    По-скоро по контейнерите или на нечий чалгарски крак То е едно и също де..
    Абе уотевър,розови кецки рулз! Успех в търсенето
    Така стоят нещата,
    cамо силните оцеляват!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    никфи проблеми нали знаеш,колко обичаме розоФото.. така де..

към авторката: ела в София и ще те заведа на едно място дето има такива 'кецки' в изобилие
    Ama az ne 6ta ot podlez...iskam da sa na vans zaduljitelno Iiii moje6 li da mi kaje6 vob6te ima li magazin na vans(ili pone takuf,v koito da ima pove4ko modeli) v sf ili dori po blizo mie pld i o6te ne6to vajno-kvi pari sa?

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Момичето ви пита нещо (търси съвет) , вие й осрахте темата! Като незнаете дали има магазин и неможете да и помогнете...има си ЛС за останалото.Или нещо ви е мн трудно?!
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Супер фен
    Град
    VCHC
    В подлеза ще ти излязат безплатно. Болничните разнсоки са следствие...
    ОК де... ванс ги продават в Board Shop... тва във Варна. Не вярвам в София да е по-различно.

Guest
    ОК де... ванс ги продават в Board Shop... тва във Варна. Не вярвам в София да е по-различно.
    Ami mersi ama varna mi e mn mn dale4e i e prosto absurdno da hodq do tam samo za tva....a za sf pak e po blizo,i v tazi vruzka nqkoi moje li da mi dade adresa na magazina za da stigna se pak nqkaksi do tam i tva ve4e go kazvam za 100 put ama....cenata?

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ami mersi ama varna mi e mn mn dale4e i e prosto absurdno da hodq do tam samo za tva....a za sf pak e po blizo,i v tazi vruzka nqkoi moje li da mi dade adresa na magazina za da stigna se pak nqkaksi do tam i tva ve4e go kazvam za 100 put ama....cenata?
    Мисля че бордовете са една верига Цената ще се върти около 140-160 най-вероятно.

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз

Re: VANS

zdraveeite iskam da popitam horata ot sf i pld,za6toto az sum ot po-maluk grad i tuk vsi4ko e mn izostanalo....taa iskam da ppitam dali znaete kude se prodavat kecove na vans i na kakva cena sa.Davam i link4e za tipa vanski za koito govorq http://www.greatgreenshoes.com/images/vans.jpg http://www.uncrate.com/men/images/va...om-slip-on.jpg http://www.zappos.com/images/722/722...85-12489-d.jpg emiii blagodarq predvaritelno
    И аз търся ама няма...

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    я пънкарката...

Не се ебавай с мен щото може и да съм боксиорка..ко знаеш \/

Фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    т.е.???

буксуваш ли???
    Ще се направя че не съм го чула..може да ти е от полза

/wan`a`doo/
    Guest
    To4no takiva ne sum vijdala nikude... cenata 6te da e nai-mnogo 100, Vans ne sa tolkova skupi, ma gi nqma... stoqla sum dostatu4no mnogo vreme v boardshop-ovete 4e da razgledam vseki kec do edin. Hm, i v Sabotage-a ima Vanski, ma takiva-ne! I kvo nahranihte 4epi4kite, mnogo zle...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от /wan`a`doo/
    To4no takiva ne sum vijdala nikude... cenata 6te da e nai-mnogo 100, Vans ne sa tolkova skupi, ma gi nqma... stoqla sum dostatu4no mnogo vreme v boardshop-ovete 4e da razgledam vseki kec do edin. Hm, i v Sabotage-a ima Vanski, ma takiva-ne! I kvo nahranihte 4epi4kite, mnogo zle...
    Ami za cenata i az predpolagah 4e 6te da sa pod 100 lv 6ot6 v us sa $37 na redovna cena VQrno 4e tuka pone dvoino,troino 6a sa ma pa 4ak 140-160 kakto kaza DetE-IdiOt ne vqrvam

Повече от фен
    Град
    Lovech Hardcore
    Това не са кецове,това са платненки.
    Run your mouth when I'm not around
    It's easy to achieve
    You cry to weak friends that sympathize
    Can you hear the violins playing you song?
    Those same friends tell me your every word

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от /wan`a`doo/
    Ami za cenata i az predpolagah 4e 6te da sa pod 100 lv 6ot6 v us sa $37 na redovna cena VQrno 4e tuka pone dvoino,troino 6a sa ma pa 4ak 140-160 kakto kaza DetE-IdiOt ne vqrvam
    Ем то и бившия ми озирис беше 49 долара в САЩ, но тук беше 140 точки... Не съм запознат с цените на ванс. Казах го на изуст и съвсем ориентировъчно. Много ме съмнява обаче да са под 100. Виждал съм подобни боклуци (елемент) и бяха 170 стотинки

Guest
    Vans са си old school hardcore класика, само че кецовете. Т'ва не са кецове. Цените са от 150лв нагоре. Веднъж бях попаднал на едни с брутално намаление - 50лв струваха, ама ми бяха малки.

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    В Саботажа в Сити Център София, цена на тия с квадратчетата 134 лева имаше ги пореди коледа и се съмнявам да са свършили.

Град
    2 метра под земята
    аа супер мене мноу ме кефат такива ама нещо не се намират.....в бс хич ги нема
    Тъпа съм - опитвам се да бъда Emo! Ама нещо не ми е в кръвта..

Супер фен
    баси грозните галоши

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си