zdraveeiteiskam da popitam horata ot sf i pld,za6toto az sum ot po-maluk grad i tuk vsi4ko e mn izostanalo....taa iskam da ppitam dali znaete kude se prodavat kecove na vans i na kakva cena sa.Davam i link4e za tipa vanski za koito govorq http://www.greatgreenshoes.com/images/vans.jpg http://www.uncrate.com/men/images/va...om-slip-on.jpg http://www.zappos.com/images/722/722...85-12489-d.jpg emiii blagodarq predvaritelno
hah sorry za gruboto izkazvane ma teq sa ujasni; a i takiva e mlako veroqtno da nameri6 na vans v bg 6toto nikoi ne nosi takiva ; ma ima podobni po pazarite![]()
f*ck off!
Ебати ужасното подобие на "кец"...Така де.. такова надали ще можеш да намериш в България. Виждал съм 2-3 такива подобия в 3xS и Board Shop във Варна и не бяха ванс.
emiiii nz ama kato bqh onzi den v pld i vurvqh po centura vidqh dosta hora s to4no takiva vanski(DOSTA....2-3 du6i)i si pomislih 4e qvno nqkude gi prodavati v bgAma qvno ne
![]()
Може ли да са само с розово...Черното ме депресира
![]()
Пхахахаха... в тъмните безлюдни подлези изобилства от такива пътъци...
Ama az ne 6ta ot podlez...iskam da sa na vans zaduljitelnoПървоначално написано от priti_kiti
Iiii moje6 li da mi kaje6 vob6te ima li magazin na vans(ili pone takuf,v koito da ima pove4ko modeli) v sf ili dori po blizo mie pld i o6te ne6to vajno-kvi pari sa?
Момичето ви пита нещо (търси съвет) , вие й осрахте темата! Като незнаете дали има магазин и неможете да и помогнете...има си ЛС за останалото.Или нещо ви е мн трудно?!
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
В подлеза ще ти излязат безплатно. Болничните разнсоки са следствие...
ОК де... ванс ги продават в Board Shop... тва във Варна. Не вярвам в София да е по-различно.
Ami mersi ama varna mi e mn mn dale4e i e prosto absurdno da hodq do tam samo za tva....a za sf pak e po blizo,i v tazi vruzka nqkoi moje li da mi dade adresa na magazina za da stigna se pak nqkaksi do tam i tva ve4e go kazvam za 100 put ama....cenata?Първоначално написано от DetE-Idi0t
Мисля че бордовете са една веригаПървоначално написано от Анонимко
Цената ще се върти около 140-160 най-вероятно.
И аз търся ама няма...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се ебавай с мен щото може и да съм боксиорка..ко знаеш \/
Ще се направя че не съм го чула..може да ти е от ползаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
To4no takiva ne sum vijdala nikude... cenata 6te da e nai-mnogo 100, Vans ne sa tolkova skupi, ma gi nqma... stoqla sum dostatu4no mnogo vreme v boardshop-ovete 4e da razgledam vseki kec do edin. Hm, i v Sabotage-a ima Vanski, ma takiva-ne! I kvo nahranihte 4epi4kite, mnogo zle...
Ami za cenata i az predpolagah 4e 6te da sa pod 100 lv 6ot6 v us sa $37 na redovna cenaПървоначално написано от /wan`a`doo/
VQrno 4e tuka pone dvoino,troino 6a sa ma pa 4ak 140-160 kakto kaza DetE-IdiOt ne vqrvam
Това не са кецове,това са платненки.![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Ем то и бившия ми озирис беше 49 долара в САЩ, но тук беше 140 точки... Не съм запознат с цените на ванс. Казах го на изуст и съвсем ориентировъчно. Много ме съмнява обаче да са под 100. Виждал съм подобни боклуци (елемент) и бяха 170 стотинкиПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Vans са си old school hardcore класика, само че кецовете. Т'ва не са кецове. Цените са от 150лв нагоре. Веднъж бях попаднал на едни с брутално намаление - 50лв струваха, ама ми бяха малки.
аа супер мене мноу ме кефат такива ама нещо не се намират.....в бс хич ги нема![]()
![]()
Тъпа съм - опитвам се да бъда Emo! Ама нещо не ми е в кръвта..
баси грозните галоши![]()