.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Искам си я обратно

Едит

Мега фен Аватара на iiirish
    говори директно със нея, но не бъди в никакъв случей нахален! задължително я остави да си помисли след разговора ви! момичетата оценяват подобни жестове и ги смятат за проява на търпение и любов

Голям фен

Re: Искам си я обратно

Цитирай Първоначално написано от Вълка
    Много искам да си върна едно момиче на което адски много държа но накрая я загубих по адски тъп начин - как да й се извиня така че да забрави за проблема - адски много искам да си я върна !
    а проблема е че й се натрапих по адски тъп начин и сега не мога да си я върна - кажете ми как ?
    Дай и банковия си номер...
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

kaji i kolko sajalqva6 i kolko darji6 na neq.tova 6te q raz4uvstava.obqsni i kolko mn iska6 da si s neq i 4e bi napravil vsi4ko,za da ste zaedno.no gledai da si izkren,a ne prosto da i kazva6 nqkakvi zau4eni dumi4ki.vsi4ko trqbva da idva otvatre.no pobarzai,neka razbere,4e ne iska6 da ste razdeleni.posle q ostavi da pomisli vurhu dumite ti.kakto ve4e i kazaha-nie momi4etata ocenqvame tova!uspeh

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    говори директно със нея, но не бъди в никакъв случей нахален! задължително я остави да си помисли след разговора ви! момичетата оценяват подобни жестове и ги смятат за проява на търпение и любов

напълно съм съгласна =D>
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Помоли я да се видите и да поговорите. Обясни и, че държанието ти преди е било продиктувано от това, че много я харесваш. Извини и се и кажи, че мианлия път ти е било за урок и повече няма да се държиш по този начин. Кажи и, че искаш да си с нея и я помоли да си помисли дали и тя иска да е с теб. На всяка цена обаче и кажи, че и даваш време да си помисли, ще оцени този жест. И ако се съберете забрави за миналото си държание.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Съгласна съм с горното мнение.Излезте и поговорете.

Излезте, поговорете ии я остави да си помисли. Дано успееш..

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Хммм,ами например купи и букет цветя и и го прати с картичка в която се извиняваш,ама не и го подарявай лично,щом казваш че си и се натрапил,по-добре да и бъде доставен,така тя сама ще те потърси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си