- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- правите ли коремни преси докато сте в цикъл?
аз почнах да правя от началото на месеца но вчера ми дойде,а знам че не е хубаво да се правят докато си неразположена
Gluposti.koi koi te izlaga che ne e hubavo da pravish koremni presi kogato si v cikal.Na men daje kato mi doide i pravq pove4e koremni presi za da pritapq tazi bolka.Nali po princip se znae 4e kato ti doide trqbva da si raztrivash stomaha i to e edin vid masaj.Prodaljavai s koremnite presi!
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
Хах, аз си правя коремни преси всеки път, когато имам свободно време,карам велото в нас.. най-често през уикенда. Като съм в цикъл кво - да спирам? Няма такова нещо.. поне на мен не ми пречи, нямам меструални болки, пък за теб незнам как е.. Ако е некво нетърпиме не се мъчи, но ако се притесняваш само защото си в цикъл, недей![]()
да но съм чувала от претоварването на коремните мускули че освен че се усилва кръвотечението мож еи да се получи и вътрешен кръвоизлив![]()
но незнам до колко това е вярно и затова ви питам
da be ne e vqrno moje da pravish vsi4ko da pluvash,da tancuvash,da izlizash s priqteli,da si vziamsh dush4eta... i t.n.
Аз не правя просто защото тогава не ми е комфортно. Запо4ва да ми те4е по-силно и ме боли корем4е още пове4е. Но това си е супер индивидуално и съответно на теб ако не ти пре4и - прави си ги
![]()
Робинята на Quench
az pyk ne pravq
1vo che mi se usilva
2ro che imam mnogo boleznen cikyl
i 3to che predi godina-dve bqga edna priqtelka v cikyl nqkvi normativi v daskalo i imashe vytreshni kryvoizlivi...i se bqh naplashila
Не,няма никакви проблеми да си ги правиш и докато си в цикъл,аз лично ги правя всеки ден без тва да зависи от нещо.
Аз по принцип не правя коремни преси, но съм чувала че няма нищо лошо, само че на мен би ми било некомфортно![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
ne mislq,4e ne6to seriozno moje da stane ot koremnite presi,kogato si v cikal...az li4no ne pravq,za6toto mn mi se usilva i ne mi e priqtno!![]()
Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!
Първоначално написано от Undying
правя си ги без проблем![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
не правя коремни преси изобщо![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
az znam 4e bilo polezno kogato si v cikul da pravi6 vsqkvi uprajneniq..bez zna4enie .. Baby produljavai s kormnite presi :P
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Ами аз правя, и това, че не е хубаво да се правят коремни преси по време на цикъл изобщо не е вярно. Даже е по-здравословно да се правят тогава...![]()
moje,az gi pravq i kato sam v cikal,malko e diskomfortno no e dobre za korema
Пробвай и сама ще прецениш, за всеки е индивидуално!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Не ми пречи![]()
Аз пък получавам кръвоизлив..ужасен ,когато правя коремни преси и съм в цикъл
Офф глупости са това според мен.Правиш си без да спираш![]()
Ахаха не се излагай....ако не правиш коремни преси когато си неразположена дай да отложим световното по художествана гимнастика,че някоя гимнастичка може да е в цикъл.Не мисля е това има някакво значение...аз си тренирам и когато съм неразположена!
Абе моля ти се.. Мани ги тия глупости. Аз тренирам волейбол и си правя коремни преси и докато съм неразположена. Досега не съм умряла, даже съм си в отлично здраве..Въобще няма значение според мене..
О аз не правя,изобщо ми е крайно некомфортно,а ако съм с превръзка може да се измести...не мерси! Не ми пречи да прекъсна за няколко дни,а и не ми звучи добре да се правят тогава...всичко вътре ти се е отпуснало и да се напрагям допълнително въпреки болките...не.![]()