.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: za skype

Guest

za skype

kajete mi ot kade moje da se napravi vtori profil ot sa6tiq kompiutar

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Нещо не ти схванах май въпроса ама втори профил можеш да си направиш като се отпишеш и после под първото поле дето трябва да си напишеш ника има "Нямате skype име" и като го натиснеш и си правиш профил
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

да не пускам отделна тема имам 1 въпрос значи имам няколко абоната дето на личния статус им е едно такова грозно оранжево и пише-ивън линия-препращане и да питам тва какво означава??

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    Цитирай Първоначално написано от FireAndIce
    да не пускам отделна тема имам 1 въпрос значи имам няколко абоната дето на личния статус им е едно такова грозно оранжево и пише-ивън линия-препращане и да питам тва какво означава??
    Това значи че в настройките този потребител си има второ скайп име което е предложил в настройките....ако звъниш може да те препрати на другия му скайп

Цитирай Първоначално написано от Rocky_girl
    Това значи че в настройките този потребител си има второ скайп име което е предложил в настройките....ако звъниш може да те препрати на другия му скайп
    ok мерси

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от Rocky_girl
    и още един въпрос за същото. Защо аз не съм правила никаква настройка и нямам даден втори скайп а всички викат че като излезна офлайн съм с оранжева иконка Защо става така? Или по-точно как е станало
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си