- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя...?
Значи харесвам едно момче(не го познавам лично).Няколко пъти си хвърляхме погледи,но само това,снощи си писах с негов приятел и той бил при него и ми изпрати много целувки...ми не знам,някакси всичко от вътре ми се обърна.Като го видя и не знам...направо ще полудея,яко съм хлътнала...не знам какво да правя,как да се запозная с него,да му кажа ли,че го харесвам...кажете какво да правя,има ли някаква вероятност и той да ме харесва,моля вии...
Благодаря ви,значи няма да прибързвам...
Ми имате общ приятел-това е добре.Излезте на кафе тримата.Излизай с неговата компания.Пишете си смс-и.И така нещата малко по малко ще потръгнат![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
най-трудно е като изобщо не познаваш и нямаш контакти с хора от неговата среда! а при теб не е така! ти познаваш негов приятел и това определено е в твой плюсизползвай го като средство чрез което да постигнеш крайната си цел
а вече ти ще решиш как да стане това
![]()
Амии примерно като го видиш другия път отиди и се запознай с него,не е толкова трудно,а и явно и той те харесва та кафето може да се каже че ви в кърпа вързано.Успех.![]()
Ми....аз не се познавам и с приятеля му,просто снощи ме добави в скайпа и каза,че искал да ме пита нещо,не сме се запознавали...Първоначално написано от linkin_park_fenka
Покажи му, че го харесваш и след това признай чувствата си.Мисля, че ще стане, щом той явно има интерес към теб.![]()
Еми поискай да излете на кафе/чай или разходка само двамата, направи му някой друг комплимент и той би трябвало да схване за кво става въпрос и да покаже дали те харесва или не.
Пък ако ти е толкова неясно - питаи направо, няма какво да загубиш с това, че си питала![]()
покажи му,че го харесвашПървоначално написано от the fairy of the evil
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Да ... препоръчително е да се запознаете![]()
![]()
![]()
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
em purvo se zapoznaite..i sled tova postepeno 6te razbere6 dali ima nqkfi simpatii ..ako ima DEISTVAI![]()
![]()
Uspeh
![]()
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
spored men tova 4e poznava6 negov priqtel e golqm + davai smelo macka toi 6te e tvoi zapoznai se s nego i mu vzemi akyla...![]()