.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Повече от фен
    Град
    София

какво да правя...?

Значи харесвам едно момче(не го познавам лично).Няколко пъти си хвърляхме погледи,но само това,снощи си писах с негов приятел и той бил при него и ми изпрати много целувки...ми не знам,някакси всичко от вътре ми се обърна.Като го видя и не знам...направо ще полудея,яко съм хлътнала...не знам какво да правя,как да се запозная с него,да му кажа ли,че го харесвам...кажете какво да правя,има ли някаква вероятност и той да ме харесва,моля вии...

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Вроятно да те харесва определено има .. но за да се увериш не му казваи веднага че го харесваш .. първо се запознаите .. и след това сама ще разбереш дали изпитва нещо към теб .. успех
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Ами първо излетне на кафе , запознайте се ,поговорете си .По държанието му можеш да разбереш дали те харесва.

Повече от фен
    Град
    София
    Благодаря ви,значи няма да прибързвам...

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Ми имате общ приятел-това е добре.Излезте на кафе тримата.Излизай с неговата компания.Пишете си смс-и.И така нещата малко по малко ще потръгнат
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Мега фен Аватара на iiirish
    най-трудно е като изобщо не познаваш и нямаш контакти с хора от неговата среда! а при теб не е така! ти познаваш негов приятел и това определено е в твой плюс използвай го като средство чрез което да постигнеш крайната си цел а вече ти ще решиш как да стане това

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Амии примерно като го видиш другия път отиди и се запознай с него,не е толкова трудно,а и явно и той те харесва та кафето може да се каже че ви в кърпа вързано.Успех.

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от linkin_park_fenka
    Ми имате общ приятел-това е добре.Излезте на кафе тримата.Излизай с неговата компания.Пишете си смс-и.И така нещата малко по малко ще потръгнат
    Ми....аз не се познавам и с приятеля му,просто снощи ме добави в скайпа и каза,че искал да ме пита нещо,не сме се запознавали...

Мега фен Аватара на koalka
    Покажи му, че го харесваш и след това признай чувствата си.Мисля, че ще стане, щом той явно има интерес към теб.

Guest
    Еми поискай да излете на кафе/чай или разходка само двамата, направи му някой друг комплимент и той би трябвало да схване за кво става въпрос и да покаже дали те харесва или не.
    Пък ако ти е толкова неясно - питаи направо, няма какво да загубиш с това, че си питала

Супер фен

Re: какво да правя...?

Цитирай Първоначално написано от the fairy of the evil
    Значи харесвам едно момче(не го познавам лично).Няколко пъти си хвърляхме погледи,но само това,снощи си писах с негов приятел и той бил при него и ми изпрати много целувки...ми не знам,някакси всичко от вътре ми се обърна.Като го видя и не знам...направо ще полудея,яко съм хлътнала...не знам какво да правя,как да се запозная с него,да му кажа ли,че го харесвам...кажете какво да правя,има ли някаква вероятност и той да ме харесва,моля вии...
    покажи му,че го харесваш
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Да ... препоръчително е да се запознаете
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

em purvo se zapoznaite..i sled tova postepeno 6te razbere6 dali ima nqkfi simpatii ..ako ima DEISTVAI Uspeh
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Град
    Шумен
    отрежи си ръката
    anubite rulzz

spored men tova 4e poznava6 negov priqtel e golqm + davai smelo macka toi 6te e tvoi zapoznai se s nego i mu vzemi akyla...

Фен
    Град
    Монтана
    1ва стъпка - отиди при него и се запознайте! После сама ще решиш кво да правиш в зависимост от тва как се е държал с теб де да знам ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си