- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Допитване до съфорумниците
Правите ли секс без предпазни средства ?
Ако да, колко често ?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Случвало ми се е само 2 пъти, не съжалявам, но за момента не бих повторила.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Изключително без предпазни средства го правим.
Но не го препоръчвам на начинаещи.![]()
Животът е БРЯГ!
предпочитам без.. със презерватив само при повтаряне
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Правила съм няколко пъти, за момента не ми е било никак зле, но после винаги си имам едно наум и по4вам да се сдухвам около датата, на която трябва да ми дойде.![]()
![]()
Робинята на Quench
Не, е преди съм правила де, ама от 3години не съм
![]()
може би доста пъти съм го правила без предпазни мерки..
Но напоследък нещо сънувах някакфи глупости и реши че трябва малко да се пазя![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Случвало се е 10-тина пъти, но сме се ограничавали макс до 10 минути. Страхът надделява. А и после винаги е ужасно, защото винаги след това ми е закъснявал по 7-8 дена. Първият път помня, че се зарекохме с приятеля ми, че повече няма никога, ама ...
Но последните 4-5 месеца не се е случвало повече от вкарана главичка.
...
Случва се,но предпочитам с презерватив, за да не се мажа. Обикновено го правим без, когато приятелят ми е забравил, че са свършили.
2т. системно, бан по профил и ип.
Всъщност,само в началото ползвах гума. Дори когато не съм имал постоянни връзки,пак съм бил "натурален" - пил съм 3 пъти Доксициклин по тоя повод. Но вече няма значение, "плейбойските" години са минало![]()
Не..засегаВинаги се предпазваме
![]()
![]()
Аз също. Не горя от желание да забременея. А дори и да не забременея, при всяко неразположение, гадене или закъсняване на цикъла ще треперя от страх.Първоначално написано от MoHuTo
Първоначално написано от dark_angel3
Правили сме секс без презерватив 1 или 2 пъти,при което аз умрях от страх да не е станало нещо. На практика обаче аз си пия противозачатъчни така,че и да е без презерватив не е страшно. Ипоради този факт смея да кажа,че секс без да се пазя не съм правила.
Ами и ние го правим с презерватив. Само че напоследък приятелят ми ми намеква, че с гума не може да свърши...Според вас чак толкова ли обезчувсвява презерватива, или само ми се прави, за да му пусна без? Мерси на отговорилите!
ee mn po-razli4no i gotino e bez kaput....az li4no s jena mi bez go pravq... i si e extraaa![]()
Еми до сега не съм правила секс без предпазни средства.
zagashti seПървоначално написано от quench
ako az si sloja shipove i si pusna dulga mazna kosa moga li da stana playboy?
Mi az samo 1 put i be6e syper ma posle se poburkah ot pritesnenie a i ot postinora mi se oburka cikula i ne smei apove4e bez
е, да, без е по-яко, ама има и други начини за предпазванеПървоначално написано от Malkiq
А ти оше ли си с онази, на която й беше изневерил на един купонОще ти помня темата дали е изневяра, ако са ти правили свирка, а ти нищо не си правил
![]()
![]()
бахти темата,за 4 години бившия не е слагал презерватив.
Сегашния ми от време на време...
С останалите от "групата" само с кондом.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Определено се прави. Не, че няма такива мъже, но в твоя случай надали е това. Че колко време го правите без той да свършва? Като минете два часа на първи тек, тогава можеш и да му позволиш.Първоначално написано от Диди
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
E, защо пиеш тогава тия противозачатъчни, освен, ако не е с лечебна цел? Не се притеснявай - щом си на противозачатъчни можеш спокойно да си правиш секс без презерватив и дори той да свършва в теб пак няма проблем със забременяване - сестра ми 7-8 години пие и не ме е направила вуйчо, така че няма от какво да се притесняваш. А не вярвам щом с гаджето ти сте били девствени преди това да се притесняваш от болести...Първоначално написано от krem4et0