- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Допитване до съфорумниците
Първоначално написано от quench
И това е похвално ли? Личи си колко голям тъпак си и същевременно колко недорасал и неосъзнат.
Педерюга чиста Те без гума са ти порили задника на теб. Но това не е похвално и тука сред децата не парадираи и не ги лъж че без гума и ти няма нищо
СПИНясал пендел си
Поради лечение е. А презервативът е за допълнително спокойствие-ако забравя хапче,изпусна часа или повърна. А и гаджето е по-спокоен така.Първоначално написано от WaKo
Привърженик съм на секса без презерватив с постоянен партньор. И задължително със, когато е някоя авантюрка. Според мен гаджета, които са от поне няколко месеца заедно и се познават добре, да правят секс с презерватив е супер тъпо. Има достатъчно медикаменти за нежелана бременност, тъй че не виждам особена основателна причина за чак такова презастраховане.![]()
Абе не е така. И двамата сме си първи,а пак пипнахме инфекция. Те стават и от прекомарно ядене на сладко,от мръсна вода или изтиване. Обаче без презерватив се предават на партньора. А и да ти кажа ли,че разликата не е толкова голяма особено за жените. Защо всичко живо е за секса БЕЗ презерватив? Живеем в опасни времена!!!!!Първоначално написано от Kulio Gangstera
Пита се за секс без презервативПървоначално написано от koalka
![]()
Сигурна ли си? Защото.. според мнението на дамата ми, нещата стоят по различен начин.Първоначално написано от krem4et0
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
И за мен разликата е голяма, но различни жени, различни усещания.
Абеее, има си голяма разлика. Лично на мен повече ми харесва без.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Не е кой знае каква разликата. Има,но по-скоро е психологическа,отколкото физическа. Абе ще правя секс без презерватив,когато искам бебе,а за сега имам да поуча някоя и др. годинка.
Макар да не е добре да ти се бъркам - противозачатъчните са достатъчно сигурна контрацепция, за да се пазите И с презервативи.Първоначално написано от krem4et0
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
не правим секс аз, получавам оргазъм докато чета малоумщини във тоя форум![]()
![]()
me2 umiram ot smqhПървоначално написано от assd
![]()
Винаги ползваме предпазни средства!
Гинеколожката така каза-презерватив задължително. Преди време имах инфекция и така е по-добре. А и гаджето без презерватив не може да се отпусне и грам и не става нищо. той не е много сигурен в хаповете. Като цяло не ни пречи презервативът,а и внася известно разнообрезиеПървоначално написано от shizzle
![]()
ем понякога без го правим...друг път почваме без и накрая слагам презерватив...ама страшна раота...после се побърквам и полудявам докато не и дойде. Сега пак чакам ли чакам и съм в напрещение. Ши откача ей [-o<![]()
![]()
маа фака
Еми никога не съм го правил с презерватив въпреки риска![]()
ее герой!Първоначално написано от Krum4o18
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
По-скоро глупак?![]()
Разликата е огромна, всяко моми4е, което го е правило без презерватив ще ти каже. Едно на ръка психологи4еските работи, 4исто физи4еското усещане е далее4 по-разли4но и по-хубаво.Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
Робинята на Quench
единствено тъпите к у р в и и техните идоли двамата пенсионери, правят сексове без предпазни средства - презервативи
сами може да си направите извод
САМО СЕКС БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВИ!!!
На 19 години съм. Правя секс от 3 години на сам, като съм имал общо 7 партьора, от които 2 сериозни гаджета. Все още имам сериозна приятелка.
От първия миг, до момента, никога, никога не съм си поставял и не съм правил секс с глупавата гума. Нищо не съм пипнал за тези 3 години!!!
Тъпо е да се прави секс с някаква си гума. Сигурен съм, че до 10 години ще е само част от по нестандартния секс. Бумът на гумите беше преди 10 години.
НЯКАКЪВ ТЪП НЕГЪР В АФРИКА СЕ НАЕБАЛ С МАЙМУНА ПРЕЗ 80-ТЕ
ТОВА Е ПЪРВИЯ СЛУЧАЙ НА СПИН
ЗАРАДИ ТАЯ МАЙУМУНА НИЕ ЛИ ДА СЕ ПРАВИМ НА МАЙМУНИ С ГУМИ???
Хайде без тъпи кампании за презервативи, за да може разни фирми да си продават каучука. НЕ НА КАПУТИТЕ!!!
не![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.