.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    грозна и дебела
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Всъщност,само в началото ползвах гума. Дори когато не съм имал постоянни връзки,пак съм бил "натурален" - пил съм 3 пъти Доксициклин по тоя повод. Но вече няма значение, "плейбойските" години са минало

И това е похвално ли? Личи си колко голям тъпак си и същевременно колко недорасал и неосъзнат.
    Педерюга чиста Те без гума са ти порили задника на теб. Но това не е похвално и тука сред децата не парадираи и не ги лъж че без гума и ти няма нищо
    СПИНясал пендел си

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Правили сме секс без презерватив 1 или 2 пъти,при което аз умрях от страх да не е станало нещо. На практика обаче аз си пия противозачатъчни така,че и да е без презерватив не е страшно. Ипоради този факт смея да кажа,че секс без да се пазя не съм правила.
    E, защо пиеш тогава тия противозачатъчни, освен, ако не е с лечебна цел? Не се притеснявай - щом си на противозачатъчни можеш спокойно да си правиш секс без презерватив и дори той да свършва в теб пак няма проблем със забременяване - сестра ми 7-8 години пие и не ме е направила вуйчо, така че няма от какво да се притесняваш. А не вярвам щом с гаджето ти сте били девствени преди това да се притесняваш от болести...
    Поради лечение е. А презервативът е за допълнително спокойствие-ако забравя хапче,изпусна часа или повърна. А и гаджето е по-спокоен така.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Привърженик съм на секса без презерватив с постоянен партньор. И задължително със, когато е някоя авантюрка. Според мен гаджета, които са от поне няколко месеца заедно и се познават добре, да правят секс с презерватив е супер тъпо. Има достатъчно медикаменти за нежелана бременност, тъй че не виждам особена основателна причина за чак такова презастраховане.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    да,рядко........ама после ми е кофти и какво ли не си мисля

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: Допитване до съфорумниците

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Правите ли секс без предпазни средства ?
    Ако да, колко често ?
    Конкретно на въпроса ти... с гаджето го правя без...иначе си слагам
    Демек по-често е без

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Привърженик съм на секса без презерватив с постоянен партньор. И задължително със, когато е някоя авантюрка. Според мен гаджета, които са от поне няколко месеца заедно и се познават добре, да правят секс с презерватив е супер тъпо. Има достатъчно медикаменти за нежелана бременност, тъй че не виждам особена основателна причина за чак такова презастраховане.
    Абе не е така. И двамата сме си първи,а пак пипнахме инфекция. Те стават и от прекомарно ядене на сладко,от мръсна вода или изтиване. Обаче без презерватив се предават на партньора. А и да ти кажа ли,че разликата не е толкова голяма особено за жените. Защо всичко живо е за секса БЕЗ презерватив? Живеем в опасни времена!!!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Еми до сега не съм правила секс без предпазни средства.
    Пита се за секс без презерватив

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    А и да ти кажа ли,че разликата не е толкова голяма особено за жените.
    Сигурна ли си? Защото.. според мнението на дамата ми, нещата стоят по различен начин.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    И за мен разликата е голяма, но различни жени, различни усещания.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Абеее, има си голяма разлика. Лично на мен повече ми харесва без.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    Свищов
    Не е кой знае каква разликата. Има,но по-скоро е психологическа,отколкото физическа. Абе ще правя секс без презерватив,когато искам бебе,а за сега имам да поуча някоя и др. годинка.

Супер фен
    Град
    Не е кой знае каква разликата. Има,но по-скоро е психологическа,отколкото физическа. Абе ще правя секс без презерватив,когато искам бебе,а за сега имам да поуча някоя и др. годинка.
    Макар да не е добре да ти се бъркам - противозачатъчните са достатъчно сигурна контрацепция, за да се пазите И с презервативи.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    не правим секс аз, получавам оргазъм докато чета малоумщини във тоя форум

Guest
    Цитирай Първоначално написано от assd
    не правим секс аз, получавам оргазъм докато чета малоумщини във тоя форум
    me2 umiram ot smqh

Повече от фен
    Винаги ползваме предпазни средства!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Макар да не е добре да ти се бъркам - противозачатъчните са достатъчно сигурна контрацепция, за да се пазите И с презервативи.
    Гинеколожката така каза-презерватив задължително. Преди време имах инфекция и така е по-добре. А и гаджето без презерватив не може да се отпусне и грам и не става нищо. той не е много сигурен в хаповете. Като цяло не ни пречи презервативът,а и внася известно разнообрезие

Повече от фен Аватара на air_wisp
    ем понякога без го правим...друг път почваме без и накрая слагам презерватив...ама страшна раота...после се побърквам и полудявам докато не и дойде. Сега пак чакам ли чакам и съм в напрещение. Ши откача ей [-o<
    маа фака

Еми никога не съм го правил с презерватив въпреки риска

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Krum4o18
    Еми никога не съм го правил с презерватив въпреки риска
    ее герой!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Град
    По-скоро глупак?

Мега фен
    Град
    SF
    Разликата е огромна, всяко моми4е, което го е правило без презерватив ще ти каже. Едно на ръка психологи4еските работи, 4исто физи4еското усещане е далее4 по-разли4но и по-хубаво.

Робинята на Quench

Guest
    единствено тъпите к у р в и и техните идоли двамата пенсионери, правят сексове без предпазни средства - презервативи

сами може да си направите извод

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BorderManager
    Изключително без предпазни средства го правим.
    Но не го препоръчвам на начинаещи.

И аз така го права!
    Честно казано от 2 год правя секс и само един единствен път сам го правила със,но съм с постоянен партнъор!!!
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

АНТИПРЕЗЕРВАТИВЕН
    Guest
    САМО СЕКС БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВИ!!!

На 19 години съм. Правя секс от 3 години на сам, като съм имал общо 7 партьора, от които 2 сериозни гаджета. Все още имам сериозна приятелка.
    От първия миг, до момента, никога, никога не съм си поставял и не съм правил секс с глупавата гума. Нищо не съм пипнал за тези 3 години!!!
    Тъпо е да се прави секс с някаква си гума. Сигурен съм, че до 10 години ще е само част от по нестандартния секс. Бумът на гумите беше преди 10 години.

НЯКАКЪВ ТЪП НЕГЪР В АФРИКА СЕ НАЕБАЛ С МАЙМУНА ПРЕЗ 80-ТЕ
    ТОВА Е ПЪРВИЯ СЛУЧАЙ НА СПИН
    ЗАРАДИ ТАЯ МАЙУМУНА НИЕ ЛИ ДА СЕ ПРАВИМ НА МАЙМУНИ С ГУМИ???

Хайде без тъпи кампании за презервативи, за да може разни фирми да си продават каучука. НЕ НА КАПУТИТЕ!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    не
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си