- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Nakratko My Love Story ako mojete da pomognete...
Ами аз съм момче на 14 сам и така до скоро не знаех какво истинската любов и аз като всеки Teenager имах love по чата ако изобщо е било лиобов
чатех с едно момиче от друг град тя е на 15 аз на 14 голем кеф теи 3 4 месеца чатихме накрая нещо ми отапя компа и се осъзнах разбрах че няма да се видим тейкато сме от различни градове но все пак май беше наполовина истинско незнам говорихме много по ДЖи-ес-ем-а
но все пак се осъзнах че е било фалшивопо добре късно отколкото никога
тка лятото мина почнах даскало ново училище нови хора всичко 6
един ден излизахме класа аз малко пийнах теиде харесах една от моя клас ама нищо не напраих следващия път като излизахме класа тя дойде с нейна приятелка и нея харесах и пак нищо не направих .... тъпо нали
и ся се чудя защо ли?
До ся не съм имал гадже смисъл приятелка кофти работа ама не съм единствения които е на 14 и до ся не е имал гадже не е болка за умиране но все пак немога да разбера защо няам смелост да им кажа това което чувствам може би защото като малък бях по срамежлив и сега пак тка ама и притеснение да не ми откажат пък и да ми откажат какво не бих казал че някои ще се подиграва щото всъщност аз не бих се подигравал на някои ако го отрежат и си мисля че нищо няма да стане ако следващия път опит нещо
Въпреки че не съм най големия красавец и гении в света смятам че съм малко смотанпак и момичетата не ми обръщат мн внимание в даскало и по принцип да де ко да се прай няам голямо самучувствие и може би там ми е проблем не съм и много забавен когато сам с момиче спичам някой път друг път просто не мисля и не правя нищо стоя и си гледам или блея ли кво правя незнам и аз
но когато мине известно време се сещам че е трябвало да направя нещо по въпроса и незнам защо някой път ме е срам да кажа здрасти може би щото незнам и аз голям спек нали тука във форума кат ми кажат по смело да не те е срам се надъхвам и кат видя някои и спек ...... тва е проблема и на повечето ми врасници може би че не знаят за кво да говорят с момичетата забелязал сам не съм само аз така
може да не съм женкар като някои и да не съм имал 20 гаджета до ся
но просто незнам може би не съм срещнал подходящата също сам забелязал че момичетата търсят интересното винаги когато правиш нещо интересно те идват при теб тва го четох тука във форума не трябва да бъда някаф скучен отегчителен те търсят забавлението и просто искат да им е интересно с момчето до тях незнам защо като ми ясно немога да разбера какво им е интересно на момичетата знам че е строго индивидуално знам че не е важно какво казваш важно е как го казваш
мимики жестове имаше термин но не го помня Знам че когато си с момиче
трябва да бъдеш мил добър забавен и да ти е приятно когто си с нея даже когато мълчите и просто се гледате в очите
Знам също че трябва да бъдеш сериозен но не прекалено също забавен но не прекалено
изобщо трябва да си готин човек в пълния смисъл на думата
Знам също че няма идеални хора защото неможе да има идеални хора в
един не идеален свят Както казва мъдростта или по точно приказката там за самотния остров и чувстват как никои не искал да помогне на любовта защото тя нямала кораб и ензнам си какво и накрая времето я спасило и най-важното е "Само Времето може да разбере колко велика е Любовта"
и немога да разбера защо не сам им интересен а може би защото не сам се опитвал немога и сам да си направя заключение от всичко това
изобщо живота е много сложен има много важни неща в него и Любовта е едно от тях няма човек който да тварди обартното освен ако не я я изпитвал но всъщност всеки я я изпитвал Любов Гняв Страст
това е Обичта
но все пак не разбирам защо АЗ? защо аз сам алцаидера смисал няам гадже не се водя много по дискотеки не познавам много момичета
и незнам все още защо немога да се навия на нищо мислех да си правя няква по интересна прическа с цел да ме забележат но немога да се навия все се отказвам все си казвам ще бъда смешен за кво да се излага и незнам от каде идват тези комплекси може защото като малък 6 7 клас не че ся сам голям се се ебаваха с мен и аз с другите и така взаимно се комплексираха всички изобщо
"Няма Съваршенни хора в един Несъвършен свят е правилната мисал"
незнам дали аз сам този който определя какъв да бъда или вече е решено или мога ли да се променя но ако мога бих искал много да ме харесват повече но незнам как разбирате ли трябва някой да ми обясни затова и споделям с вас тревогите си и мсилите си който сам развил последните месециза мойте години бих казал че разбрах много много за живота за нещата и изобщо
Понякога трябва да бадеш мил дори и да ти е кофти защото се постави на човека отреща той да направи нещо си там големи теории изказах имах предвид "Не прави това на другите което не исакш да ти правят на теб" но може би сте ме разбрали аз не сам много забавен но какво да правя пак ся няма да умирам
Сащо разбрах че когато видя някое момиче трябва да я заговоря с нешо интересно като
Извиняваи Да те питам ли колко е часа или направо ще се запознаем?
или направо казвам Задравей! Хаиде да се зпаознаем
или отдавна искам да се запонзаем много си готина
или незнам и аз но когато доийде момента забравям всичко и така
незнам просто не сам много сигорен в себе си понякога си повтарям аз мога смсиал на ум дене сам някой Хахо побъркан
но маи ме разбрахте
мисля че просто не сам имал и големи шансове след като момичетата не идват при мен и не ме заговарят за нищо само кат им трябва нещо аз естествено им обращам специално внимание и след всичко отново не ми обращтат внимание но както и да е ако имате савети препораки
насоки за това кое и как трябва и всичко ще сам ви много благодарен
Но все пак знам че най Важното е да бъде СЕБЕ СИ да не играеш роли
на газат или холиган или нешо такова бади себе си прави това което ти се прави да не ти пука чуждото мнение
и Най-Важното е че знам всичко това и не го използвам!
незнам защо но когато ми потрябва не го използвам просто немога помогнете ми моля ви !
така мисля че ви споделих доста неща надявам се да сте ги прочели и да ми помогнете
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОЙТО ГО ПРОЧЕТОХА И БЛАГОДАРЯ ЗА МНЕНИЯТА КОЙТО надявам се ще оставите![]()