izbor mejdu gordosta i 4uvstvata molqvi daite mi savet
zdraveite moqt problem e sledniqt skasah s gadjeto si za6toto razbrah 4e e pisal na dr momi4e i se skarahme mi a vreme pisahme si sms i se razbrahme da se vidim(toi e ot dr grad no e blizo do moq )mina 1 sedmica ot kakto se razbrahme no taka i ne se vidqhme az sprqh da zvanq sa6to i toi oba4e ne6to v men me kara da go potarsq vapreki 4e toi be6e vinovnikat za skasvaneto no az go obi4am i nemoga taka i po4nah da mu klipvam,no toi ne mi vra6ta6e vmesto toi da mi klikva zapo4na da mi klikva negov mn dobar fr az se 4udih za6to li mi zvani toi i si pomilih 4e sa se nagovorili oba4e razbrah 4e nqma pari v kartata no ima nqkakvo momi4e koeto mu pi6e i poneje az ne go vijdam 4esto a iskam da se sdovrim nz kakvo da napravq dali da go potarsq 1 az vapreki 4e me narani ili da go ostavq no ako go ostavq moje momi4eto da napravi ne6to i da tragnat molq vi kajete kakvo da pravq daite mi savet mn vi molq az go obi4am i ne iskam da tragva s druga 6te mu dam 2 6ans (v 1 ot sms toi me popiita dali 6te ima)molq vi pomogne te mi pone sas savet =D> mislq si 4e ako ne go potarsq kakto ne me vijda 4esto 6te se provali vsi4ko i jelanieto mu da govrim savsem 6te se izpari i 6te tragne s drugata pls daite savet