.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Obezkosmqvane

Guest

Obezkosmqvane

ako kosmite po krakata se maxat s ma6inka za kosata (takava za postrigvane) 6e stanat li po gasti gadni i tvardi?

Голям фен
    Град
    по морето

Re: Obezkosmqvane

ами да, защото все едно ги бръснеш

Guest
    а защо не ги махнеш с епилатор

Guest
    a q mi kagete kak moga nai lesno i barzo/bezbolezneno v doma6ni usloviq sam da si maxna kosmite ot krakata?

NoseBleeD
    Guest
    тва със сгъстяването са глупости,просто избиват по бързо.а най-бързо и безболезнено и със далготраен ефект няма
    с кола маска е бързо,но аз съм за епилатора..не става кой знае колко по-бавно и не се клепаш но си боли малко

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a q mi kagete kak moga nai lesno i barzo/bezbolezneno v doma6ni usloviq sam da si maxna kosmite ot krakata?
    Можеш да ги махнеш със самобръсначка,но не е трайно.Трябва да се нръснеш през ден
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Супер фен
    за краката-епилатор или кола маска..иначе ще стане ужас !
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    a kolata maska ot aptekite moga li da q namera? ne6to nali ima6e razli4ni vidove?koi mi prepora4vate i kak se procedira s nego?

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    a kolata maska ot aptekite moga li da q namera? ne6to nali ima6e razli4ni vidove?koi mi prepora4vate i kak se procedira s nego?
    Ами кола маската се продава в аптеките,аз лично нямам предпочитания към някоя определена марка,просто питаш и те ще ти кажат кое е най-доброто,тва им е работата.

дет викат другите пак ще стане ама тряя през 2-3 дена да ги бръснеш тей че епилатор или кола маска не ви знам аз ваще методи

Супер фен
    в аптеките се продава и дори най-обикновената ще ти свърши работа
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Здравейте ! мисля да си купя нов епилатор ,защото миналия ми само къса космите и след една седмица трябва пак да се епилирам ( той е на Браун ).Според вас Philips Satinelle Massage 6461 качествено ли епилира ?

Супер фен
    Ем аз мисля че на Браун са най-хубави..епилатор на Филипс не съм имала,но може пък и те да са добри ..А и е нормално с епилатор на 1 седмица да излизат косъмчетата..аз само с кола маска съм гладка 2 седмици(за ръцете става въпрос де,но то е почти същото )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си