.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: Clothes

Guest

Clothes

Na4i vs znaem 4e sa e moderno i qko da se nosqt drexi s marki:globe, protest,DC,Dvs i tnt. no te sa dosta skapi ..(vigte cenite v sabotage primerno..) Ima li mesta kadeto mogat da se nameriqt drexi s takiva marki (ne original mn qsnu) no na po niski ceni(ne 150 leva za sui4ar na Dragon) ?kagete nqkoe tokova mqsto ako znaete i kak sa cenite gore-dolu tam?

Илиянци
    Око за око, четка за зъби !!!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Склада
    секънд хенд...
    въпрос:Ти искаш да се обличаш в горе-изброените марки или искаш да се обличаш в такъв стил..да кажем смъкнато(макар че спец дамските модели за наистина смъкнато съм виждала само в Брейк Пойнт)

Guest
    em imenno:smaknatiq stil/skate stila : )

много хора мислят, че стила на обличане на скейтърите е смъкнат... истинския начин на обличане на един ИСТИНСКИ скейтър е тесни протъркани дънки/джинси, стара риза/тениска/суитчер, кецове или най-често маратонки/американски гуменки и една шапка...

Guest
    govora za stila na markite koito kazax v parviq post + o6te dr tam.

Guest
    a verno na Ilienci mogat da se namerat drexi s tiq marki? kvi 6e sa cenite ako nekoi znae?

/wan`a`doo/
    Guest
    Vij sq iz centura ima dosta magazin4eta s evtini raboti daje v petuk kato se motah otkrih o6te 2va xaxa, az nqma da ti gi kaja 6ot ne te poznavam xaxa a ako gi kaja na vsi4ki 6e gi zatvorqt 6ot ot golemite magazini pravqt problemi so prosto se raztursi ili porazitai priqteli. Nai-malkoto po-izvetsnite Trip House, Muhomorka, Placebo, Napa's... a i po ostanalite magazini kato minava6 4esto si ima uferti i to super izgodni, vklu4itelno i Sabotage, vklu4itelno i Boardshop deto vsi4ki kazvat 4e e nai-skup. A 6to se otnasq do Ilienci- mi men mi e mnogo dale4e i sum hodila to4no 1put, ama na skoro mi kazaha 4e imalo nekvi Burton, Ripcurl i podobni, stiga i tam da se raztursi6

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз имам суитчър Билабонг от Илиянци

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    em imenno:smaknatiq stil/skate stila : )
    Размъкнато ходят и клошарите...

Фен
    Град
    Вървиш направо,продължаваш и завиваш надясно спускаш се надолу и така в един кръг а посредата-аз
    СТАНИ БОГАТ и ще си модерен

Фен
    Град
    Varna
    има магазини със значително намалени цени така наречените outlet-и там се продават маркови дрехи с много лек фабричен дефект.
    знам къде има такива във варна .... но не мисля че там ще откриеш това което търсиш.
    Only God can Judge me... Be the Best!

Guest
    em a na Ilienci kvi 6e sa cenite gore-dolu ako nekoi znae? pi4 primerno toq billabong sui4ar za kolko si si go zel?

Братле да не мислиш че ако знае такъв магазин ще го каже да целия форум
    На илиенци сигурна са по 20 лв ама не са на билабонг а на баба Пенка гащеризона с изгладена емблема на споменатите марки
    системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мда и на моя суитчър само пише Билабонг...ама си ме кефи щото ми прай топло и е 3 номера по-голям от тоя дет нося.беше 20-30 кинта май...И една блуза дет пише Джамейка на нея

аз го прайш зарад модата недей

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `DaRe`
    истинския начин на обличане на един ИСТИНСКИ скейтър е тесни протъркани дънки/джинси, стара риза/тениска/суитчер, кецове или най-често маратонки/американски гуменки и една шапка...
    Истински, ама истински истински? Тру? С тесните дънки няа да има свобода на движенията, за да кара скейт, стари или нови са дрехите му няма значение...

По темата: Баси и жалкото. Тъпо е да носиш маркови дрехи - разумно е да носиш удобни, практични и добре изглеждащи дрехи. А между двете има адската разлика.
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Цитирай Първоначално написано от Бунтар
    истинския начин на обличане на един ИСТИНСКИ скейтър е тесни протъркани дънки/джинси, стара риза/тениска/суитчер, кецове или най-често маратонки/американски гуменки и една шапка...
    Истински, ама истински истински? Тру? С тесните дънки няа да има свобода на движенията, за да кара скейт, стари или нови са дрехите му няма значение...

По темата: Баси и жалкото. Тъпо е да носиш маркови дрехи - разумно е да носиш удобни, практични и добре изглеждащи дрехи. А между двете има адската разлика.
    повярвай ми с тесни дънки е много по-лесно, отколкото със смъкнати до коленете.. и като кажа тесни нямам предвид да ти спират кръвта, а да са плътни...

Фен
    Град
    Варна
    Kakto edin fr kazva.. "OT TURCITE"

/wan`a`doo/
    Guest
    Abe az si vzeh predi 1 godina 2sui4ura na Billabong originalni za po 17kinta xaxa... kato tursi6 ne6to- namira6 we

научете се да шиете!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Rocky_girl
    СТАНИ БОГАТ и ще си модерен
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Град
    Lovech Hardcore
    Тука си имаме "Фреш Хаус" и нещата са супер евтини(освен дънките).Гадното е,че има малко кецове,но тва не е проблем.
    Run your mouth when I'm not around
    It's easy to achieve
    You cry to weak friends that sympathize
    Can you hear the violins playing you song?
    Those same friends tell me your every word

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    научете се да шиете!
    =D>
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Бунтар

ne vinagi
    ili tvurdish che markovite drehi sa nai-golemite bokluci i sa nai-neudobni ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си