.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: Clothes

Guest
    a tiq marki imat li nekade v sf ot tai nare4enite "skladove"?

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    а от тея марки некой знае ли магазин в Бс
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Duffer
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    em imenno:smaknatiq stil/skate stila : )
    Размъкнато ходят и клошарите...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    За автора до колкото разбирам е важно да пише името на "марката" с големи букви отред.... Ами има такива уж на някаква марка навсякъде по пазарите... бтв един циганин на пазара ми викаше да си купя "Прада" , като попитах за "Версаче" и такова каза, че има... Та....искам да кажа, че се намират всякакви неща...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Щом не можеш да си позволиш тези марки , по-добре не си купувай имитация на марката . Смешно е . Просто си купи др. дрехи , има и по-евтини магазини .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Не бих дал 120 лева за една блуза.
    С какво една блуза за 20 лева е по-лоша от една блуза от 120 лева? С 100те лева разлика и това , че не е маркова? И че е марка ГейБонг?
    Джизъс!
    180- бан на профил 2 т.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BastardOfChrist
    С какво една блуза за 20 лева е по-лоша от една блуза от 120 лева? С 100те лева разлика и това , че не е маркова? И че е марка ГейБонг?
    Джизъс!
    С това, че носих една близа на nike две години, беша на баща ми, който я е носил 4-5 и ми я откраднаха щото все още си изглеждаше супер добре. Беше мноо яка.
    Има блузи и за 20 който не нося щото не може да им разбереш цвета, а яката ти е до коленете///

Джизъс!
    С това, че носих една близа на nike две години, беша на баща ми, който я е носил 4-5 и ми я откраднаха щото все още си изглеждаше супер добре. Беше мноо яка.
    Има блузи и за 20 който не нося щото не може да им разбереш цвета, а яката ти е до коленете///
    Нося яке , заради вътрешните джобове , постояно ако не е лято вече 2 години и неструва стотици лева , so ?
    180- бан на профил 2 т.

Guest
    Джизъс!
    Нося яке , заради вътрешните джобове , постояно ако не е лято вече 2 години и неструва стотици лева , so ?
    не ти схванах мисълта ахахахахах

Супер фен Аватара на Exothermic
    Бе няма значение колко даваш за една дреха ,шото симки са пълни боклуци!
    А тея дето си ги купувате от уж пноо яките бутичета са от бит-пазара само дето са им турили некъв кирлив фирмен етикет!
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Хахха, наистина марковите неща (независимо дали са дрехи, парфюми или каквото и да било) в България са само 2% и шанса да попаднеш на нещо наистина качествено е мноооого малък, дори и да давате 1000лв за една блуза.. едва ли е наистина маркова.. сами ще се убедите в това скоро.. споко (казвам го в случай, че някой тръгне да се заяжда). Тчва го знам от наистина сигурни източници, които са проучвали българския пазар и които имат опит в тези неша.. и има статистика за това..

Guest
    em imenno:smaknatiq stil/skate stila : )
    АхахаХАААХахах

Скатерите не са смъкнати.. поне тея кретени по наще улици дето си носят ската под ръка и носят шибани скатерски дрехи.

GgGgG-uNOT

Повече от фен
    Град
    Lovech Hardcore
    Кво значи скейтърски стил бе, лешпери ?!

Всеки ходи както си иска.Аз карам и не ходя смъкнат,други пък ходят.Така че няма никво значение.
    Run your mouth when I'm not around
    It's easy to achieve
    You cry to weak friends that sympathize
    Can you hear the violins playing you song?
    Those same friends tell me your every word

дрехите не правят човека!!
    едва ли някаде пише колко пари ти струват кецовете или дрешките
    за 120 леа моиш да се облечеш от глава да пети и да си купиш една баничка.
    Но ако толкова държиш на марката,а искаш да е евтино-минавай редовно през магазините за 2ра ръка
    има добри неща,понякога доста качествени,евтини,ако имаш късмет(а то все някога ша стане) може да попаднеш на яка марка :0
    Аз така си взех блузка на Бенетон за 3 леа и не е мръднала :о

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си