.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Za dietite

Guest

Za dietite

TAkammm hora iskam da vi pitam zna4i seki put kato horata poiskat da otslabnat i vie kazvate sport ami tezi deto sportuvam po cql den i pak trqbva da otslabnem kak stava ne govorq za mn kg a za 5kg nqkade ne pove4e ne qm hlqm 6okolad po edno red4e na nqkolko dena vednaj testeno ne qm 4ipsovete sum gi izklu4ila nai mn soleti da si hapna i to ne seki den pomognete kakvo da napravq i neiskam barz rezultat smisal moje i za mesec no da se zadarjat kg a ne da se ka4at pak kakto se kazva IO-IO efejta

Guest
    нещо неразбрах какво искаш

нямаш още достатъчно милъл за да отслабнеш. Малка си явно. Попрочети и ще разбереш. като махнеш чипса и шоколада да не мислиш, че ще станеш манекенка.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Guest
    parvo iskam da kaja vaprosa mi be6e kak d otslabne6 kato si4ki kazvate sport a az treniram po cql den primerno ne sum debela 165 i teja 41kg no se pak primerno ako se naloji do 5 kg kak da svalq kato nito holeb qm nito 4ips nito 6okoladi i testeni g/d samo plodove i slatai nai mn nqkfo meso(pile6ko zadaljitelno) da qm ve4er 6toto mi trqbva za trenirovkata na sledva6tiq den ta vaprosa mi e pri polojenie 4e treniram po cql den i ne qm osobenno kak da svalq kokolo 3 kg iskam osven tva ne sum malka na 17 sum

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    parvo iskam da kaja vaprosa mi be6e kak d otslabne6 kato si4ki kazvate sport a az treniram po cql den primerno ne sum debela 165 i teja 41kg no se pak primerno ako se naloji do 5 kg kak da svalq kato nito holeb qm nito 4ips nito 6okoladi i testeni g/d samo plodove i slatai nai mn nqkfo meso(pile6ko zadaljitelno) da qm ve4er 6toto mi trqbva za trenirovkata na sledva6tiq den ta vaprosa mi e pri polojenie 4e treniram po cql den i ne qm osobenno kak da svalq kokolo 3 kg iskam osven tva ne sum malka na 17 sum
    mi ti si adski slava spored men i ako pochnesh da svalqsh shte e ravno na zabolqvane ot anrokesiq...zatova vnimavai. qvno dosta se ogranichavash

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    41кг и искаш да отслабнеш?! ..иди се прегледай щот не си добре!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    az goverh primerno 6toto edna fr me pita koqto sa6to trenira zaedno s men i tq e 161 i 47 kg i iska da stane kolkoto men 41 do neznae kak ta ako moje nqkfa dietka da mi napi6ete ako na nqkoi mu se zanimava de

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си