znaete li kvo! toq sait ste se sabrali samo nekfi kompleksari i zadrustenqci.... 4ovek da ne vi popita ne6to..... ima i izklu4eniq ama pove4e ste nqkfi ..... offf nqma zna4enie zarejete....kato ste qdosani izkarvaite si go na horata v saita neka da se 4ustvat naredeni!!!!!! kogato tarsqt savet po dobre da ne se obra6tat kum VAS![]()
![]()
Тогава ти какво правиш тука?!?Изпарявай се
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Ами нормално.
Това е ИНТЕРНЕТ.
Тук всеки е цар.
Можеш да обиждаш на воля, можеш да изкараш негативната енергия и така нататък и никой не може да ти направи нищо.
Във всички форуми е така.Така и ще бъде.
Ето, и ти си била ядосана..пуснала си глупава тема.
И може би ние трябва да се почувстваме "наредени". Както вероятно ти си се почувствала.
Хубаво е да изливаме гнева си,а не да го таим в себе си.
Това е една наистина добра терапия.
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
не съм съгласна,които и да е поискал съвет винаги му е даван.Нз защо си с такова впечатление че всички са задръстеняци,но след като не ти харесва по-добре не влизаи в този сайт и готово.Всеки има право на мнение ти не ни харесваш ок тогава какво правиш сред нас?
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Tuk kompleksarkata si ti,a ne nie.Do kolkoto vijdam vseki koito e iskal syvet go e poluchil.I ne sme vinovni nie,che imash problem i neznaesh kak da go obqsnish za da ti pomognem.Vseki ima pravo na lichno mnenie vse pak.Shtom ne ti haresva tuk zashto si tuk?![]()
Koito e iskam s1vet polu4il go e. Vsi4ki se staraem da si pomagame i da se podkrepqme.Ne se nervi tolkova mnogo.. Nqkoi mai mn te e qdosal..
No ne si struva da si habish nervite
I vse pak , ako foruma i horata v1tre ne ti haresvat mojesh da napusnesh.. mislq 4e nikoi ne te d1rji na sila tuk...
Господин Джордж Буш искаме командосите ви.
Пет български дъщери да се завърнат в родината си. Когато лампите изгаснат знайте ние сме със вас. Милиони българи ви чакаме да се завърнете при нас !!!
Свобода за Българските медици в Либия !!!
Вярно е,че понякога има доста остри изказвания по някоя тема.Еми то зависи от настроението.Хора сме все пак..Айде пуснете си Justin Timberlake-My love и се успокойте вече!!! \
/
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Еее,аман.Ние сме около 10-11 момиета и момчета които отговаряме на темите в раздел Любов.Колкото можем толкова отговаряме и имаме право да си изразим мнението.Квото смятаме го казваме и даваме всичко от себе си да помогнем на тееновете.Не сме се събрали някакви психолози че да ни обвиняваш.
Айде,марш от тука![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
На който не му харесва просто да не влиза, никой не е задължаван да посещава сайта.
И друго повечето от потребителите винаги са давали съвети и повечето да на кажа почти всички са били компетентни и не са целяли да обидят някой. Но има и изключения, но замисли се, на тъпа тема как да не се издразниш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Какво общо има това с раздела ?![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!