.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    _problema
    Guest

днеска ми се случи нещо ужасно

днеска едни момчета почи ме пребиха а аз не съм и направил нищо ,те не са от мойто училише ,незнам къде учат, но много се притеснявам да не ги видя и да не ме пребият , А аз даже не ги познавам ,нищо несъм и направил , какво да правя според вас , аЗ не искам никакви проблеми ,прсото да ми с емйахнат от живота , нищо неъсм им напраивил ,но незнам акво да направя ако ги видя на улицата

Aми ако много те е страх гледай да не се движиш сам, а с твои френдове Иначе няма какво да направиш според мен

Не ме съди за това, което не мога да бъда... Радвай се, че мога да бъда това което съм...

Guest
    Ми да ама немога нон стоп да съм с тях

Guest
    Какво да правя хора

Супер фен
    абе я се стегни! с лигавщини нищо нема да се оправи.. спри да се вайкаш и не го мисли.. живота е шибан и спекове има всякви, сега ли го разбра?

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Повече от фен
    Град
    КМД
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Какво да правя хора
    Така, първо обърни бира, две и се успокой.
    Второ, вървейки по улиците, трябва винаги да бъдеш готов за самоотбрана. Не знам откъде си, но независимо дали си в София или в малък провинциален град, все ще ти се наложи да криеш метално боксче в джоба, ей така, за всеки случай, разбираш ме нали .
    Така че, стига рива.

Guest
    Emi добре какво да правя да се бия ли

стаматов
    Guest

эоанвфо

оплачи се в полицията и им дай описание

Повече от фен
    Град
    КМД
    ^^ Рано още да се оплаква в полицията. Тия ше ги пуснат на същия ден, ще го спипат и ще го размажат от бой. Засега да гледа да не им се мярка много пред очите и да бъде готов да се самоотбранява, а не да се сдухва.

Мега фен Аватара на koalka
    Вземи се един карабинер в джоба и ще видиш как ще стоят надалеч.Естествено, ако не са много.Но трябва и да имаш смелостта да го използваш.И не се сдухвай, верно.Но заслужават да им разбиеш главите.Щото си мислят-"оооо, колко сме велики, ние сме много, скачаме на един".Такива момчета са п**ки, защото вместо да се отбраняват, ако стане нещо, те бият е така.Такива нещастници са смешни.

Kak ste te biqt bez pri4ina ? Se neshto trqa si napravil izpliu kama4eto... Men sto , kato si varvq po ulicata ili krai daskalo ne me biqt ? Mi da doidat da me nabiqt be.. Mom4e vse neshto trqa si napravil za da qdesh takaf boi.. No ako vse pak ne si.. koeto malko mi se struva da e veroqtno.. Ne im se mqrkai pred o4ite ili prosto kato ti sko4at udrqi i ti.. taka i ina4e boi ste qdesh pone se zashtitavai... Ili gi pre4akai s tvoi frend i qko boi... Pokaji im malko 4e i ti si maj... TE tai kato vidqt 4e te e strah ot tqh i se 6te te biqt si kajat toq bahti strahliviqt liolio.. q sabirai kompaniikata i boi da se nau4at vsemi im i ti straha malko... kat te vidqt da presi4at ot drugata strana kakto se kazva..

Guest
    Ми от софия съм ми без причина ,аз тези за пръв път ги виждам нищо несъм им казвла нито нищо самло еидния ме удари и аз казах ,че нищо несъм му напраивл и да спре и таква стана явно и ся ко да прая ако ги срещна

Ми от софия съм ми без причина ,аз тези за пръв път ги виждам нищо несъм им казвла нито нищо самло еидния ме удари и аз казах ,че нищо несъм му напраивл и да спре и таква стана явно и ся ко да прая ако ги срещна
    E mili4ak tova ve4e e lo6o da te biqt bez pri4ina... Basi lainqrite... Ili ne im se mqrkai pred o4ite ili bii se i ti drug variant ne vijdam uspeh
    Господин Джордж Буш искаме командосите ви.
    Пет български дъщери да се завърнат в родината си. Когато лампите изгаснат знайте ние сме със вас. Милиони българи ви чакаме да се завърнете при нас !!!
    Свобода за Българските медици в Либия !!!

Guest
    Да успех , надявам се да не ги видя повече , говорех с хора ,който са готови да ги убият от бой но незнам дали това е решението , незнам тези какви са и кои познават а те са доста бяха поне 10 човека

Да успех , надявам се да не ги видя повече , говорех с хора ,който са готови да ги убият от бой но незнам дали това е решението , незнам тези какви са и кои познават а те са доста бяха поне 10 човека
    Hm razbiram te. Imash li skype/icq da pogovorim tam ?
    Пет български дъщери да се завърнат в родината си. Когато лампите изгаснат знайте ние сме със вас. Милиони българи ви чакаме да се завърнете при нас !!!

Guest
    ми не нямам
    ти от къде си ? варна ли мога да си направя скайп да поговорим

ми не нямам
    ти от къде си ? варна ли мога да си направя скайп да поговорим
    Da ot varna s1m. Haide kato si napravish skype mi pishi na li4na kak se pi6e6 i 6te si pogovrim.

Guest
    ама ти момиче или момче си

ама ти момиче или момче си
    momi4e

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Joey Tempest
    Какво да правя хора
    Второ, вървейки по улиците, трябва винаги да бъдеш готов за самоотбрана. Не знам откъде си, но независимо дали си в София или в малък провинциален град, все ще ти се наложи да криеш метално боксче в джоба, ей така, за всеки случай, разбираш ме нали .
    Така че, стига рива.

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    Хвани ги един по един, като оправиш 2ма 3ма другите ще дойдат да ти се извинят е те тва е решението на подобни проблеми най- вече пък ако са скинове, ще се изпонаакат сите!!!!

Аз ако те знаех кой си и аз щях да ти фърля един бой,супер п*тка си майна!Горе долу си изграждам няква престава що за стока си и ако бях на твое място щях да се завра в няква миша дупка да не ме мярнат!А ако искаш хем да си го върнеш,хем да се накефиш,разбери кои са,ако трябва проследи ги,разбери каде живеят,за женчо като тебе препоръчвам жица или тръба и ги чакаш един по един,ОБАЧЕ ДА ТЕ ВИДИ КОЙ СИ!!!!АКо трябва ще събираш инфо седмица,месец дори,но на следващия ден трябва да спаткаш още един!Едва ли ще ги пречукаш от бой,а и не ти го препоръчвам,остави им по две три синки ама не по краката или ръцете!Така ще си те спомня с "усмивка" поне 4-5 дена!Като счукаш и втория ше ги оставиш!Ако пак те пребият(тогава ще те пребият наистина),тогава събираш хора и прайте панаир,ама трябва да действате,щото полицията идва до 15 мин!Успех и дано не се насереш,все пак вече са те опраскали,опраскай ги и ти!

Цитирай Първоначално написано от Joey Tempest
    Какво да правя хора
    Така че, стига рива.
    еее глупости с бокс той ако ги удари един път ще ги убий и после него ще изкарат виновен,от къде си сигорен,че пак ще те закачат просто са решили да се изгазарят иначе ако е само 1 нищо няя ти напрай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си