- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kato vleznete v banqta...
...da si miete kosata kolko pati i slagate 6ampoan.za6toto sam 4uvala 4e ako slaga6 3-4 pati e vredno?
![]()
![]()
1 си слагам ест!
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от Ice_Queen
и аз...
освен ако не измивам къна...тогава се налага 3-4-5 пъти ужаасно е![]()
1 път си слагам шампоан,може и 2 пъти понякога -зависи![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Моята коса е до кръста и понякога ако и сложа веднъж шампоан, не се измива добре и й слагам по 2 пъти. Знам, че се омазнява по-бързо така, затова гледам с първия път да я измия идеално.
За някого, който си я мие повече от 2 пъти не съм чула. Според мен би било загуба на шампоан, защото от един път можеш да си я измиеш перфектноА и ще ти стане много мазна косата-все едно всеки ден да я миеш със шампоан... от такава гледна точка би било вредно.
![]()
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
мии 1 път си слагам шампоан и след това балсам,ест трябва да са качествена марка и двете неща :P
f@nt@zi@
Vinagi samo edin pat nanasqm shampoana,inache kato bqh po malka i maika mi kato me kapeshe i mi e slagala 2 pati shampoan i se seshtam che stavashe mn.suha sled tova.Vse pak vseki shampoan kolkoto e polezen tolkova i vredi na samata kosa-vse pak e himiq!
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
По 2 пъти в зависимост от състоянието на косата ми.![]()
wtf
1 pyt si slagam shampoan za izmivane na mrysotiqta i 2 pyt si slagam dr shampoan za zazdravqvane na skalpa![]()
Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!
Първоначално написано от f@nt@zi@
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
един път![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
Sorry за офтопика, ама....само да отбележа, че в древността къната се е изполазвала за обезкосмяване...тъй че си правете сметка колко е подходяща за коса
доста мои приятели се къносват и все още си имат хубава коса.![]()
веднъж. щото така или иначе я мия често.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
И аз така. Но 3-4 пъти да си слагам шампоан, тва за първи път го чувам! Не се подвеждай от рекламите - шампоаните са си чиста химия и повече използване на шампоан изобщо не помага на косата ти, а й вреди.Първоначално написано от f@nt@zi@
Първоначално написано от dark_angel3
Естествено че 2 пъти!!!
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Първоначално написано от Овесения
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
+1Първоначално написано от SlaVen4eEto`
1 път, мисля че е съвсем нормално![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Шампоан, после балсам- и двете по веднъж![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
ami az si slagam 2 6ampoan na kosata za6toto e mnogo gusta i dulga.![]()