- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- кристалите за коса
Искам да попитам кога то4но се слагат.Преди изправяне с преса или след?Знам че се слагат в краищата.Благодаря предварително!![]()
по принцип можеш да ги слагаш по всяко време но е най-добре да го правиш когато косата ти е още мокра-преди да си я изсушила и след като си се изправила с преса.след като веднъж си се изправила можеш да си слагаш по колкото пъти искашно преди преса не е добра идея.освен това можеш да ги слагаш не само на краищата ами и на цялата коса,стига да не стигат на по-малко от 10см от корените и да не прекаляваш с количеството.
най-добре си вземи кристали за професионално ползване.тези на UNA са добри и са 15лв.
дано съм ти помогнала![]()
Q me zapoznaite s tezi kristali-za podhranvane na kosata li sa,za spomagane da ne gori kosata ot presata li.Kak varvqt cenite i ot koq marka ste nai-dovolni!
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
Ами след естествено.Но не слагай много, защото косата се омазнява.
az su6to imam ot kristalite za kosa.Mislq 4e sa efikastni no ima mnogo po efektivni ne6ta i sledva6tiq put she pitam friziorkata posledno s kakvo mi namaza kosata i 6te ti kaja-nemojesh da si predstavish kak deistva-PERFEKTNO!!! moiata kosa e mnogo tvurda i ostra no sled tva s koeto me namaza stana mnogo meki4ka i jiva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Течните кристали за коса са препоръчителни за използване при сухи и третирани краища...най-добрият вариант за използването им е СЛЕД измиване на косата,докато тя е още мокра се слага малко количество и се разнася равномерно по краищата,а след това се суши,защото иначе рискувате косата ви да не изглежда току-що измита,а ТОЧНО ОБРАТНОТО...сещайте се![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Преди пресата се слагат![]()