.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

кристалите за коса

Искам да попитам кога то4но се слагат.Преди изправяне с преса или след?Знам че се слагат в краищата.Благодаря предварително!

по принцип можеш да ги слагаш по всяко време но е най-добре да го правиш когато косата ти е още мокра-преди да си я изсушила и след като си се изправила с преса.след като веднъж си се изправила можеш да си слагаш по колкото пъти искаш но преди преса не е добра идея.освен това можеш да ги слагаш не само на краищата ами и на цялата коса,стига да не стигат на по-малко от 10см от корените и да не прекаляваш с количеството.
    най-добре си вземи кристали за професионално ползване.тези на UNA са добри и са 15лв.
    дано съм ти помогнала

..

Q me zapoznaite s tezi kristali-za podhranvane na kosata li sa,za spomagane da ne gori kosata ot presata li.Kak varvqt cenite i ot koq marka ste nai-dovolni!
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    при мене не помогнаха

БебЕтатаа мииии

Мега фен Аватара на koalka
    Ами след естествено.Но не слагай много, защото косата се омазнява.

sexy_baby_sexyyyyyy
    Guest
    az su6to imam ot kristalite za kosa.Mislq 4e sa efikastni no ima mnogo po efektivni ne6ta i sledva6tiq put she pitam friziorkata posledno s kakvo mi namaza kosata i 6te ti kaja-nemojesh da si predstavish kak deistva-PERFEKTNO!!! moiata kosa e mnogo tvurda i ostra no sled tva s koeto me namaza stana mnogo meki4ka i jiva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Течните кристали за коса са препоръчителни за използване при сухи и третирани краища...най-добрият вариант за използването им е СЛЕД измиване на косата,докато тя е още мокра се слага малко количество и се разнася равномерно по краищата,а след това се суши,защото иначе рискувате косата ви да не изглежда току-що измита,а ТОЧНО ОБРАТНОТО...сещайте се

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Голям фен
    Град
    sofia
    Преди пресата се слагат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си