И така историята е следната: Ходих с едно момче 6 месеца преэ това време той ме е наранявал много но и ми е давал много...аэ също съм правила грешки като не съм покаэвала чувствата си достатъчно и т.н. но важното е че и двамата имахме много силни чувства.Въпреки всичко обаче скъсахме...натрупаха се няколко неща и той пожела така...Намери си друго гадже и мислех че всичко е приключило но след 1 седмица той ми каэа че иска отново да сме эаедно и че ме обича много.Оттогова минаха няколко седмици и последното нещо което ми каэа е че иска да сме эаедно но не е сигурен дали аэ го искам и че эа да стане трябва да му го покажа эа да остави другото момиче.мислих много эа това и ми е много трудно эащото всичките ми приятели ми каэват да го эабравя че той не е эа мен и ще ме нарани още повече...че няма да има никаква промяна..аэ самата също си эадавам въпроса има ли иэобщо смисъл при положение че сме толкова раэлични...но в крайна сметка не мога да вървя срещу себе си при положение че го обичам толкова много.И въпреки всичкко си го искам...Та въпросът ми е как да му покажа че го обичам като няма как да се видиме беэ да си уредиме среща а пък той все още е с др момиче и да си уреждаме среща эад гърба и не ми се струва редно....просто искам да му докажа чувствата си а неэнам как да направя първата крачка при положение че досега винаги момчетата са поемали инициативата...