.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Курвите; )

Hybrid View

Guest

Курвите; )

Я ся признаите има ли курви тука във форума))

Форумните курви са доста и често си го признават в различни теми, но ако ги питаш диркетно ей така както с тази тема ще си мълчът мръсниците.

kakvo razbira6 pod kurva ?
    Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Duffer
    Форумните курви са доста и често си го признават в различни теми, но ако ги питаш диркетно ей така както с тази тема ще си мълчът мръсниците.
    Ммм да ама за секи случай да питам аз да видя коя ще си признае

а luda^S^vibrator какво може да се разбира под курва ти да не си една от тях

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Абе има ги доста из форума, като им гледам мненията понякога направо.. !Само дето повечето са на 12-13 и не знаят още ко правят и за кво го правят...

въобще може ли да се говори за курва на 13 години?
    какъв е смисъла от коментар тук.... ?

Доколкото знам курвата е жена, която се шляпа наляво и надясно. Можеш ли да ми дадеш определение за форумна к*рва? Такова се по форумите ли? Гръмни се, бе, пич! Познавам повече мъже, които се държат като к*рви, но не съм тръгнала да пускам подобни теми. Гледай си живота и се радвай, че има к*рви. Нали трябва и теб да те огрее...

П.С.
    Това се отнася и за автора на глупавата тема.
    2т. системно, бан по профил и ип.

Цитирай Първоначално написано от Cuddly
    Можеш ли да ми дадеш определение за форумна к*рва?
    А ти можеш ли да не ми вадиш думите от контекста ? Казах, че в темите от раздела демонстрирате доста курварлък. Не е необходимо да се тълкува.

Иначе ако искаш тълуване на значението на тази дума в твоя случай под "курви" разбира само теб, но ти говори в множествено число от уважение

Цитирай Първоначално написано от luda^S^vibrator
    kakvo razbira6 pod k***a ?

opredeleniq:
    kurva-jena koqto pravi sex s vsi4ki muje!

ku4ka- jena koqto pravi sex s vsi4ki osvem s priqtelasi!!!

OK?
    -===DeSk@T@!!!===-

Цитирай Първоначално написано от ^Zizy^
    въобще може ли да се говори за курва на 13 години?
    какъв е смисъла от коментар тук.... ?

povervai mi az znam mopmi4enca na po 13-14 koito sa takiva golemi kurvi4ki kadeto neznam na teb dali moje glavata da ti go pobere ))

-===DeSk@T@!!!===-

Guest
    Доколкото знам курвата е жена, която се шляпа наляво и надясно. Можеш ли да ми дадеш определение за форумна к*рва? Такова се по форумите ли? Гръмни се, бе, пич! Познавам повече мъже, които се държат като к*рви, но не съм тръгнала да пускам подобни теми. Гледай си живота и се радвай, че има к*рви. Нали трябва и теб да те огрее...

П.С.
    Това се отнася и за автора на глупавата тема.

йеа я се успокои малко

Guest
    a poglenahte li temata - Kak da mu kaja?
    i vneq edna pi6e

"obi4am gadjeto si i nemoga da my otkaja- da gulta spermata mu"

ne kazvam 4e momi4eto e kurva, no tezi , koito pravqt taka i podobni temi s
    kak da kajat NE , i dali da se ebat s nego sled kato sa go napravili s drug..
    to si bie ot dale4

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a poglenahte li temata - Kak da mu kaja?
    i vneq edna pi6e

"obi4am gadjeto si i nemoga da my otkaja- da gulta spermata mu"

ne kazvam 4e momi4eto e k***a, no tezi , koito pravqt taka i podobni temi s
    kak da kajat NE , i dali da se ebat s nego sled kato sa go napravili s drug..
    to si bie ot dale4
    хах значи да неможеш да откажеш на гджето си било като да се е*еш с 2-3ма за един ден?...Хах ми то тва след няколко години ще кажете,че някой щом яде пастички е курва бе.
    Курва....Ъ...май имаше една с много голяма фантазия. Нимфетката хаха

А ти можеш ли да не ми вадиш думите от контекста ? Казах, че в темите от раздела демонстрирате доста курварлък. Не е необходимо да се тълкува.

Иначе ако искаш тълуване на значението на тази дума в твоя случай под "курви" разбира само теб, но ти говори в множествено число от уважение
    И как по-точно разбра, че съм курва?
    Колко ви е лесно. Просто лепвате даден епитет на някой и той вече е такъв. Айде успех, милички!

P.S.
    "Duffer" наистина ти отива. Избрал си подходящия username.

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    АРЕЕЕ ИМА ЛИ ЗАГОРЕЛИ ПИЧОВЕ?????

Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Въпреки, че съм момък, ще си позволя да отговоря: Да, определено има курви.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sha_se_lubim
    Цитирай Първоначално написано от luda^S^vibrator
    kakvo razbira6 pod k***a ?

opredeleniq:
    k***a-jena koqto pravi sex s vsi4ki muje!

ku4ka- jena koqto pravi sex s vsi4ki osvem s priqtelasi!!!

OK?
    az znam opredeleniqta , no iskam da ti kaja , 4e za men kurva e jena , ili koqto se shlqpa za pari , ili koqto si ima priqtel i se shiba s drugi.ama da si nqma aver , da nqma zadyljeniq kym nikogo i da se ebe s koito si iska , tova za men ne e kurva!Tova e momiche , koeto obicha sexa

Супер фен
    Ми..по форумите курви колкото искаш..но по-често са Гости
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Колко ви е лесно. Просто лепвате даден епитет на някой и той вече е такъв. Айде успех, милички!

P.S.
    ми те епитетите и нарицанията не се лепват току така без причина...
    курви има много....са тука у форума нз .....но0о0о иначе на всеки е ясно че има мн курвички - момиченца които не знаят какво искат и

Друг е въпроса че и ние мъжете имаме неква вина че има толкова курви .....първо даден мъж преспива с една жена и не и се обажда после.....и така и така и така ... и жената спи с много хора а не ходи с никого от тях за тва и лепват етикета курва
    второ - като наречем една жена курва и постоянно и го натякваме и я гледаме по различно тя няма как да ви възстанови доброто мнение тъй като ние българите сме с толкова закостял начин на мислене и просто...

ЗАКЛЮЧЕНИЕ : Курвите са такива защото ние ги правим такива и се отнасяме с тях по такъв начин.......

ПОУКА: Ако немаше понятие като секс за една нощ то тогава нямаше да има и курви...

\\//
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Guest
    Дайте ми курвитеееееееееееее

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Околовръсното миличък,объркал си адреса..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Цитирай Първоначално написано от SlasHDaFiveNine

P.S.
    ми те епитетите и нарицанията не се лепват току така без причина...
    курви има много....са тука у форума нз .....но0о0о иначе на всеки е ясно че има мн курвички - момиченца които не знаят какво искат и

Друг е въпроса че и ние мъжете имаме неква вина че има толкова курви .....първо даден мъж преспива с една жена и не и се обажда после.....и така и така и така ... и жената спи с много хора а не ходи с никого от тях за тва и лепват етикета курва
    второ - като наречем една жена курва и постоянно и го натякваме и я гледаме по различно тя няма как да ви възстанови доброто мнение тъй като ние българите сме с толкова закостял начин на мислене и просто...

ЗАКЛЮЧЕНИЕ : Курвите са такива защото ние ги правим такива и се отнасяме с тях по такъв начин.......

ПОУКА: Ако немаше понятие като секс за една нощ то тогава нямаше да има и курви...

\\//

Тук си прав. Съгласна съм с теб.

Но виж сега, едно момиче може да преспи с целия град и никой нищо да знае, друго - да легне с един, но неподходящ, той да си отвори устата и после всички да я разнасят, че е курва. А тя всъщност да не е. Така че жените трябва да мислят преди да легнат с някой..

Guest
    Брада

Цитирай Първоначално написано от ultra
    АРЕЕЕ ИМА ЛИ ЗАГОРЕЛИ ПИЧОВЕ?????

awtoryt
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena

Re: Курвите; )

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Я ся признаите има ли курви тука във форума))
    К'ви са тия реторични въпроси бе?????????????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си