Цитирай Първоначално написано от SlasHDaFiveNine
Цитирай Първоначално написано от Cuddly
Цитирай Първоначално написано от Duffer
Цитирай Първоначално написано от Cuddly
Можеш ли да ми дадеш определение за форумна к*рва?
А ти можеш ли да не ми вадиш думите от контекста ? Казах, че в темите от раздела демонстрирате доста курварлък. Не е необходимо да се тълкува.

Иначе ако искаш тълуване на значението на тази дума в твоя случай под "курви" разбира само теб, но ти говори в множествено число от уважение
И как по-точно разбра, че съм курва?
Колко ви е лесно. Просто лепвате даден епитет на някой и той вече е такъв. Айде успех, милички!

P.S.
"Duffer" наистина ти отива. Избрал си подходящия username.
ми те епитетите и нарицанията не се лепват току така без причина...
курви има много....са тука у форума нз .....но0о0о иначе на всеки е ясно че има мн курвички - момиченца които не знаят какво искат и

Друг е въпроса че и ние мъжете имаме неква вина че има толкова курви .....първо даден мъж преспива с една жена и не и се обажда после.....и така и така и така ... и жената спи с много хора а не ходи с никого от тях за тва и лепват етикета курва
второ - като наречем една жена курва и постоянно и го натякваме и я гледаме по различно тя няма как да ви възстанови доброто мнение тъй като ние българите сме с толкова закостял начин на мислене и просто...

ЗАКЛЮЧЕНИЕ : Курвите са такива защото ние ги правим такива и се отнасяме с тях по такъв начин.......

ПОУКА: Ако немаше понятие като секс за една нощ то тогава нямаше да има и курви...

\\//

Тук си прав. Съгласна съм с теб.

Но виж сега, едно момиче може да преспи с целия град и никой нищо да знае, друго - да легне с един, но неподходящ, той да си отвори устата и после всички да я разнасят, че е курва. А тя всъщност да не е. Така че жените трябва да мислят преди да легнат с някой..