.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 173 от общо 173

Град
    L.C,Lulin City
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    1.на 16 съм
    2.не пия
    3.не пуша
    4.драскам(graffiti)
    5.скачам(freerun)(това което прави момчето в новата реклама на LOOP)
    6.живял съм 4 години в Йоханесбург.ЮАР
    7.слушам west coast rap и малко underground + old skool и east coast и много ме кефи battle rap-а и ретро и всичко останало ама в много малки количества (.без чалга.)
    8.не ям сладко-шоколад,вафли както и чипсове и прочие ;нито пия беэалкохолно-кока кола пепси and so on
    9.не мраэя никой
    10.моят идол е Тупак
    11.мързи ме да уча особено по математика
    12.живея в столицата на България
    13.обичам и да ритам(football)
    14.по 2 пъти на ден се возя в метрото -на отиване и на връщане от училище
    15.когато няма какво да правя правя фрийстаил
    16.не слушам нито пък разбирам от метъл и се чудя защо метълите мразят Линкин Парк
    17.преди около 2 години бях пушач
    тва съм аз
    тва съм аз но забравих да си регистрирам.
    18.не ям и пържени храни
    19.за мен най-доброто МС е MC Juice.
    you have a mental illness,a fucken disease,you better get your medicine,so nigga please

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    10.Никога не съм се смятала за красива.Може да се каже,че се харесвам,но все пак не се смятам за красива.
    Много интересно...аз съм останала с друго впечатление

Град
    нямам си на представа...
    Цитирай Първоначално написано от Dissenter

2.Свиря на барабани(почти)

о_О най после! сродна душа!!

1.Обичам да чета фентъзи книги,за съжаление само през ваканцийте имам време,
    Цитирай Първоначално написано от ^FaiNt^F
    Когато чета всъщност вижам картини. Не картини....все едно гледам филм....
    2.Също харесвам и фентъзи филми,игри,арт и тн.
    3.Интересува ме всичко свързано с компютрите(интернет,харуер ,игри,програми,уеб дизаин, аве всичко!)
    4.Като малък бях чалгарче,общо взето сега съм пълна противоположност на това което бях преди.
    5.Въпреки че живея в село,мряза чалгата,циганията,селяният а и тн.
    6.Обожавам това че къщата ни се намира до гората и лятото се будя от песента на птиците.
    7.Слушам всякаква музика(метъл,рап(всякакъв-немски френски,бг дори и Мишо Шамара),саундтраци,D'nB,Hardcore,E lectric) без чалга и подобни...
    8.Въпреки това имам малко музика на компа(много пробирам песните,същото е и с филмите,игрите и тн),и няма испълнител на който да имам повече от 5-8 песни(следователно нямам любим изпълнител).
    9.Много искам да се науча да бачкам с фотошоп,3dsmax и да науча PHP.
    10.ЕДИТ: щях да забравя,не пуша(опитвал съм цигара) и "пия" изключително рядко и то в минимални количества(не съм се напивал все още,на 17 съм)
    Павирани пътища плениха тревата.Каменни стени плениха вятъра.Стоманена печка плени огъня.А ний, в плен на делото на ръцете си, забравихме, че някога сме били свободни.
    Печелете пари по интернет

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    1.Мразя цигарите и не пуша (за разлика от всичките ми съученици)
    2.Винаги казвам нещата директно.
    3.На 15 съм но когато искам си излизам с колата на наще..
    4.Фен съм на Аврил.
    5.Харесвам се.
    6.Свиря на китара.
    7.Свиря на тромпет.
    8.Свиря на пиано.
    9.Пея.
    10.Държа си на приятелите.

Ае!

Град
    Kill the kifla co.
    1. Родена съм в Бургас, но живея в Добрич.Обожавам Бургас, всичко давам за тоя пуст град!!
    2.Малка съм - 7 клас
    3.Нямала съм гадже
    4.Нямам много приятели и напоследък не мога да намеря човек, с който да си поговоря както трябва. Заобиколена съм с тъпаци, който само знаят да се лигавят и мама им, понякога имам чувството, че нямат мозък.
    5.Имам една раздрънкана китара останала от вуйчо ми (30 год пънк-метъл-рокър), но все не намирам време да се науча да свиря
    6.Изключително мнооого се ядосвам на хора, които не пишат правилно.
    7.Много обичам да чета книги
    8.Мога да пея..даже хубаво
    9.Слушам пънк, рок и отчасти метъл
    10.Мм не обичам животни.
    11.Мисля, че е много глупаво някой да се провъзгласява за "мноо лудДд"
    12.Боли ме задника
    13.Преди един месец гледах едно видео за едни имота - момчета се мляскаха..след това отидох и повърнах Буквално!!Бахти плужеците!
    14.Искам да вляза в немската езикова..мазохизъм майна.
    15.И по някой неща приличам на Peps_from_Mars (или както се пише )

1На 17 съм
    2Занимажамсе с църковно пеене и религия и искам да следвам богословие
    3Не пуша
    4Не пия
    5Като се замисля маи съм доста странен човек
    6Влюбихсе истински в едно момиче,но за съжеление за нея се оказа просто игра
    7Нямам много приятели но тези които имам са истински
    8Немисля че съм интересен човек затова и тук непиша интересни неща
    9Вече казах че не съм интересен затопва до девет точки описание стигат

Град
    ..във един измислен свят..
    Skullbreaker що не си сложиш т'ва "Аре!" в подписа,че много го тачиш нещо ? Така няма да има нужда всеки път да го пишеш.

Айде за мен :

1.Пуша
    2.Пия по празници и банкети
    3.Мразя си косата
    4.В момента гледам тв
    5.Не харесвам метъли (нищо лично,просто стила не ми харесва )
    6.Не свиря на нищо
    7.Пея фалшиво
    8.Бъз ме е вечер от "сапуни" (мангали)
    9.Нямам приятел и не искам за този момент
    10.Липсва ми старото излизане с Борянка...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    1. Много усмихнат човек съм и обожавам да слагам усмивки, когато пиша в нет-а Особено, когато си чатя с приятелите си Тогава слагам на всяко изречение и ги заразявам и тях. Не обичам тъжните хора и затова се радвам, че успявам да покажа на много хора, че с усмивка животът им би бил много по-хубав.
    2. Много съм страхлива. Страх ме е от болка, понякога от провал, от високо и тн и тн. Понякога не искам да си имам дете, защото се притеснявам, че с тази ми страхливост, особено ако е момче ще го превърна в "мамино синче", а това не искам да се случва!
    3. От 2. стана ясно, че съм страхлива, това води и до това, че съм нерешителна, но когато знам, че няма кой да вземе решение го правя аз и поемам нещата веднага аз и организирам всичко и всички за няколко минути
    4. Много обичам сладолед, мммм обожавам е и шоколад, де но друго си е сладоледът.
    5. Обожавам кучета и котки, но понякога ме страх от тях
    6. Обожавам да се подстригвам сама и ми е много странно защо някои хора ме гледат странно като ми кажат "Честита прическа, така ти е по-свежо и ти е по-добре" и аз си призная, че сама съм се подстригала и те ме гледат тъпо. Мислят си, че не искам да дам 5 лв за фризьор. Защо някои хора си мислят, че като си дал пари, задължително ще е по-хубаво и аз не знам
    7. По принцип обичам да помагам на хората / и на непознати от нета най-вече/. Но когато им помогна чувствам, че вееч няма каков да си кажа с тях и се отдръпвам... Много гадно това...
    8. Предразполагам хората да споделят с мен
    9. не пуша и никога не съм и пробвала, а приятелят ми и най-добрата ми приятелка пушат
    10.Обожавам да правя секс, дали съм единствената?!?!

Упсссс малко прекалих

Цитирай Първоначално написано от ku4k@_n@_k@ru4k@
    1. ммммммм мноу перверзно съшество съм
    2. след като гледъм някой хоррор ми иде да изляза на улицата с един нож и да почна да киллвам си4ки наред... (споменаам го шот преди малко гледах филма See no evil и ся пак се появи желанийцето )
    3. най - умните си решения измъдрям в тоалетната (там ми идва стимула пък и под душа де......)
    4. като малкъ вярвах че съм вештица и имам магически способности за жалост никой не успях да превърна в зелка......
    5. имам най гръмогласния смях на света (не ви блазя да сте до мен докато гледам някоя комедийка )
    6. обичам да бъзикам секфи техники (джисеми компютри разни там джаджи абе техничарче съм отсекъде )
    7. малку съм суеверна (вярвам в съдбата числата и онези shitty простотии, ама мъничку колкот са оправдавам че няам домашно )
    8. такфос чудо кат домашно не съм писала от близо две години....... (не че преди мноо си ги писах де) и такас магия кът учебник само в печката ми можи да срештнете
    9. Библията ми е псуването Амин
    и-и-и-и-и 10. обичам към 3-4 часа да стаам и да тъпча нешто било то шоколад или семки и съм слаба
    Абе мноо оште нешта мога да кажа ама ша ги остая за друг път, бива ли ся да хабим материала наведнъж
    ----------------------------------bonus answers--------------------------------
    11.много обичкам да джиткам игри с чивечита Марио ми е слабото място
    12. Вси4ко правя за близалка..... Пристрастена съм.... Най вече към близалките от търлите...... О ДА..... толкова са големи въх на кака сладките
    13. ммммммм по пода на стаята ми, можете да намерите какфо ли не....... като се почне от учебници и тетрадки и се стигне до чаши, чинии, опакофки от хранителни продукти и се мине през чорапи, блузи, дънки, прашки и разбира се безкрайно количестфо дискофе се търкалят по пода... веднъж си бях загубила клавиатурата ф цялото тфа чудо
    14... то е малко допълнение къв 13.... живея ф дфе стаи... ената е кочината описана ф точка 13, а другата....... хм...... подобна ко4ина Изобшто да живееш ф къшта си има големи приимуштества (пр с майка ми сме на разли4ни етажи ф дфете полукълба на къштата....)
    15. Имам си дзвер у нас (освен майка ми )....... Казва се Лавър, на 4 годинки, мъжко, некфа смесена порода (ама си има прародители породисти), обича дългите разходки по плажа и да го чешат по коремчето (досушт като мене)...
    16.Обичам както си вървя на някоя по глуха уличка, да легна на асфалта... особено като я лято и стопленичък такъф.... мноо ми е готино.. някъф вид разпускане знам ли.....
    17.сбивала съм се със ено от най едрите момчета ф даскало..... гррррр мноо го мразя
    18.ужасно инатлива съм... като съм си наумила нш, не ми пука никой и ништо гоня целите си докрай..... пфффф и съм доста отмъстителна ... ако някой ме е наранил, по някакъф начин му отмъштавам... знам че не е правилно тфа, ама съм ийвъл соул ко да са прай
    19.Любимите ми марки коли са Ламборджини и Додж...
    20. Имам фобия от негри Знам че звучи странно..... Но когато ходих на екскурзия ф Англия и там беши бъкано с негри, през деня беше се едно ношт, навсяяяяяякъде черно Не съм расист, имам мноо приятели от различни вероизповедания (ф тфа число и турци) но по дяволите..... имам фобия от негри
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Така....малко време да помисля

1.Обожавам родителите приятелите и котката си
    2.Мразя да ми се казва какво да правя
    3.Като съм била малка съм яла микрофони
    4.Обожавам маникюра си
    5.Любимата ми миризма е ванилията...всичко що мирише на ванилия се подвизава в моята стая...
    6.Много обичам пролетта и късната есен...
    7.Като нямам кфо да права или ме мързи да гледам се взирам във фототапета на стената или броя такситата които минават покрай мен
    8.Свежи цветя са добре дошли за мене...сега имам 2 вази с люляк
    9.Мечтая си да имам верига хотели...е и 2 ме устойват
    10.Знам си мярката в пиенето,пия само докато ми е кеф
    11.Имам още една "скромна" мечта......да имам джип Infinity

ТОва горе-долу е моята светла личност изразена в 11 точки
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

1.Mnoo sum gotin
    2.Igraq basket
    3.Futbol
    4.Ne me kefut metali prosto 6toto muzikata ne me radva
    5.sera v kenefa
    6.Piq
    7.Ne pu6a(samo puri)
    8.Moga da peq ma samo pod du6a
    9.Ne sum gey
    10 Mi tva e desetot ne moga da go izmislq

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от zvezda
    10 Mi tva e desetot ne moga da go izmislq
    Аз мога! - крадеш аватари!

Супер фен Аватара на Barbie
    1. Усмихната съм и съм непоправима оптимистка. Според най-близките ми хора живея в свой собствен свят. Ама това не е вярно, просто всички останали се цепят. (Тъй де, твоят персонален космос е такъв, какъвто си го направиш.)

2. Винаги имам мнение. Освен това съм и устата, та принципно казвам, каквото мисля. Често си вра гагата там, дето не ми е работа. И бърборя много - като латерна съм. И съм много любопитна. (Пък съм и досадна.)

3. Емоционална съм. Особено в последната половин година станах голяма ревла. Освен това съм и сантиментална и романтична - обичам да пращам картички по пощата, "деликатно парфюмирани" (на любимия )...наскоро се снабдих с восък и печат за пликове за писма и съм на седмото небе.

4. Обичам да радвам хората, да подготвям изненади, да правя подаръци. Особено когато става въпрос за близките ми. (И най-вече, когато става въпрос за момчето ми )

5. Имам въображение и съм сръчна. Обичам да рисувам и да си майсторя всякакви неща (това и уча де...) Обожавам литература и обичам да пиша - книжен плъх съм.

6. Обичам тинки (тъй де, животинки.) Всякакви. Искам коте, куче, зайче, морско свинче, хамстер, агънце, козленце, пиленце, конче, магаренце...по няколко, ако може. Цял Ноев ковчег. Но съм имала само рибки

7. Имам ужас от нощни пеперуди. Не знам защо - ужасяват ме. Изпадам в паника като чуя как се блъскат в някоя лампа или прозорец (и от други фъркати твари ме е страх, но нощните пеперуди...брррр). Просто се вцепенявам и принципно отивам да спя в друга стая.

8. Не пуша (почвала съм и съм спирала поне няколко пъти - много обичам, но съм прекалено суетна, за да пуша). Но пък си пийвам порядъчно. Държа доста на алкохол. Не се напивам, въпреки че изпивам стабилни количества. Никога не съм губила спомени след употреба на алкохол, нито пък съм вършила глупости.

9. Скарана съм с техниката. Компютрите гърмят в ръцете ми. Учителката по информатика на времето по милост ми остави петица, понеже я убедих, че аз съм литературен човек и схемата на мислене на компютъра ми е абсолютно непонятна. (За това пък след няколко часа имам изпит по компютри! Ужасена съм! Стискайте ми палци! )

10. Мога да бъда както страшно притеснителна и срамежлива, така и много отворена и сговорчива. Всичко при мен е на настоения и характера ми вечно се клатушка. Но си имам ясно изградени принципи и ценностна система и нямам спомен да съм я нарушавала за сега. Освен това, когато става въпрос за важни неща, съм решителна и принципно знам точно какво искам. Освен туй съм и упорита (абсолютно магаре съм)

Туй - за моята скромна персона (както забелязваме съм и графоман...)

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Поствам едни мои глупости от един друг форум. В някои от тях има по маааалко истина.

1.Аз съм тъпа.
    2.Аз съм тъпа, но кво от това?
    3.Зеленоока и тъпа, и все пак тъпа.
    4.Къде са мангизите, а?
    5.Кой ми изпи водката?
    6.Мистрес Линда е моя идол.
    7.Кльощава и без цици, но пък обичана.
    8.Купон да става.
    9.Осама бен Ладен ми е 38ми братовчед, ако не знаете.
    10.Споко, няма да гърмя училището...
    11.I am just a worthless liar.
    I am just an imbecile.
    I will only complicate you.
    Trust in me and fall as well.
    12.Ако можеш по цял ден щях да ям зелени маслини.
    13.В ъндърграунд средите ме знаят като bungle, това е защото съм страшно нескопосана, ама к'во ми дреме?
    14.Майк Патън е БОГ!
    15.Трент е написал the fragile специално за мен.
    16.Понякога ми се иска да съм пиле.Тъпо, пернато, но за сметка на това свободно.
    17.Тъпа съм, пак да си кажа.
    18.Не съм склонна към насилие. Харе, харе, Кришна харе...
    19.Мръсница съм. Suicide_Commando знае.
    20.Истински щастлива съм.

Иначе(ако трябва да съм сериозна), обичам музиката, особен човек съм и рядко се харесвам на хората от първа среща, срамежлива, но и много цапната в устата, когато нещо ме издразни. Обожавам котките и природата. Имам голямо семейство и хубаво детство. Не помня лошото.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Поствам едни мои глупости от един друг форум. В някои от тях има по маааалко истина.

11.I am just a worthless liar.
    I am just an imbecile.
    I will only complicate you.
    Trust in me and fall as well.

Иначе(ако трябва да съм сериозна), обичам музиката, особен човек съм и рядко се харесвам на хората от първа среща, срамежлива, но и много цапната в устата, когато нещо ме издразни. Обожавам котките и природата. Имам голямо семейство и хубаво детство. Не помня лошото.
    Симпатетична песничка

1.Имам странно зелено-жълти очи
    2.Едното ми ухо е по-малко от другото
    3.Обичам математиката
    4.Мразя класната
    5.Обичам фитнеса и волейбола
    6.Цапната съм в устата и много често говоря неща,които не искам или не трябва да казвам
    7.Гриза си ноктите
    8.Освен всичко др,харесвам и стари български песни
    9.Мразя розовото
    10.Обичам да рисувам...ама нещо все нямам време

1.Обичам синиото..напрао го обожавам...
    2.Фенче съм на Левски и Байрен Мюнхен
    3.Обичамм супер много най добрата си фр и за нея съм готова на абсолютно всичко....Обичам и др-те си истински приятели които обаче не са много
    4.Мн се кефя на Аврил и Ейми Лий но по принцип не слушам определен тип музика
    5.Обичам да чета списания и вестничета като Тийнейджър Лофффф и БРАВО
    6.Любимата ми песен е 3 Doors Down - Here without you но има и мн други по които в момента съм адски зарибена
    7.Определям се като много емоционален,чувствителен и за съжаление лесно избухлив човек
    8.Не харесвам надути пикли които се имат за нещо повече от другите и се натискат на всеки срещнат за да се правят на големи
    9.Мразя да съм сама
    10.Без музика немога да дишаммм...
    11.Очите ми понякога са сини а понякога зелени(хамелеонче )
    12.Мнооого обичам морето и особено тихите и спокойни места на плажа
    13.Падам си по балади...
    14. .....но в последно време слушам мн клубно хаус и техно
    15.Кефя се на рокерчета и скейтъри...И на рапърчета стига да не са мн префърцулени
    16.Мечтата ми(засега) е да уча висше във Варна..обожавам го тоя град!..
    17.Мн често използвам думите "мразя" и "обичам" което не е добре...
    Айде стига толкузз глупости :
    smt016
    just a kid۵

кали
    Guest

10 интересни неща за вас :)

1.жижотът ми е скапан!
    2.имам две фр които никога не 6ъ да загубя!
    3.оби4ам мн 4ерния цвят!
    4.мразя лицемерите!
    5.Оби4ам спорта!
    :P 6.Готина съм и съм доста отворена! \/
    7.според мен ж даскалото може6!
    8.искам да си купя ку6а и да си живея там сама!!!!!
    9.искам да сре6на истинската лубов!
    10. доста съм отмъстителна и зла когато ме ядосат!!!!

Guest
    1.Обичам самотата
    2.Обичам спокойствието
    3.Обичам да е или тишина или много силна музика
    4.Харесвам бившето си гадже още
    5.Всяка седмица купувам Журнал и Стори и Блясък
    6.Счупих си колонките
    7.Скоро имам имен ден
    8.Мразя чалгата
    9.Мразя огромните цици
    10.От днес имам трета мп4

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    1. Идиот
    2. Глупак
    3. Олигофрен
    4. Кретен
    5. Идиот
    6. Малоумник
    7. Идиот
    8. Бухал
    9. Карък
    10. Идиот с разбит нос...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    1. до преди час стоях на тъпо място, с лоши изпълнители и ме изнервиха
    2. утре съм на курс по рисуване, както всяка събота и неделя
    3. след утре и др ден, ще кисна по цяла вечер на концерти
    4. и ще пия наливна бира
    5. ....и ползвам химически тоалетни
    6. и се надявам да видя някви нови хора, или пък стари познати
    7. от твърде дълго време съм сама и това ме изнервя
    8. и в някои моменти не мога да търпя хората около мен
    9. и ми се пие
    10. ама няма...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    1 Maй става въпрос за едно и съшо тъпо място със слаби изпълнители
    2. Отказах се рано, рано и отидох да отбележа петък вечер в една кръчмица
    3. ментата със сметана ми се пресече. Сервитьорката каза, че и е за първи път
    4. Чудя се дали таязи вечер (05.05) да не ида на концерт на Пластик Бо в Севлиево
    5. Други ден имам рожден ден, а по някое време сигурно ще се заклатя и на концерт на Щурците
    6. Писах Молба за майстор в училище за деня на самоуправление
    7. Пък на 9ти съм на мач и ще се пръсна от бира в някоя фестаджийска бирария
    8.bate_pe60 - tova koeto iskam
    9. Ванчук
    10. SFLT

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си