1. ммммммм мноу перверзно съшество съм
2. след като гледъм някой хоррор ми иде да изляза на улицата с един нож и да почна да киллвам си4ки наред... (споменаам го шот преди малко гледах филма See no evil и ся пак се появи желанийцето )
3. най - умните си решения измъдрям в тоалетната (там ми идва стимула пък и под душа де......)
4. като малкъ вярвах че съм вештица и имам магически способности за жалост никой не успях да превърна в зелка......
5. имам най гръмогласния смях на света (не ви блазя да сте до мен докато гледам някоя комедийка )
6. обичам да бъзикам секфи техники (джисеми компютри разни там джаджи абе техничарче съм отсекъде )
7. малку съм суеверна (вярвам в съдбата числата и онези shitty простотии, ама мъничку колкот са оправдавам че няам домашно )
8. такфос чудо кат домашно не съм писала от близо две години....... (не че преди мноо си ги писах де) и такас магия кът учебник само в печката ми можи да срештнете
9. Библията ми е псуването Амин
и-и-и-и-и 10. обичам към 3-4 часа да стаам и да тъпча нешто било то шоколад или семки и съм слаба
Абе мноо оште нешта мога да кажа ама ша ги остая за друг път, бива ли ся да хабим материала наведнъж