.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 93

Тема: ГЪРДИ

Гърди тип лисича муцуна
    Guest

ГЪРДИ

Предоставям ви този материал:
    Сексолози от американския университет в щата Мичиган смятат, че сексуалността и размера на бюста при жените са взаимосвързани, писа в. Труд.

Те установили, че има 6 типа гърди: голям бюст с отпусната форма и големи зърна (това са лениви дами, които трудно се възпламеняват от страст, но достигнат ли веднъж до оргазъм, искат още и още от партньора си); едри гърди, които са раздалечени една от друга (принадлежат на егоистките в секса, които не се вълнуват от желанията на партньора си); среден бюст с форма на праскови (притежателките му са пристрастени към секса и са изключително непредсказуеми); нормални гърди, леко издължени с остри зърна (винаги доволни от партньора, предоставят инициативата на него); малък размер с формата на пирамидка (издава нимфоманката - ненаситна, всеотдайна, не признава зони "табу" по мъжкото тяло, експертка по френската любов); едва забележим бюст (спокойни, обичат да влизат в различни сексуални роли). По логиката на проучването, проведено върху 5000 жени в продължение на 5 години, изглежда, пълно щастие няма, и тъй като е трудно да си намерите жена с голям бюст, за да ви масажира с гърдите си и с малък за орални ласки и с нормален, за да е винаги доволна от вас, то ориентирайте се към 3 жени, като разбира се внимавате да не разберат една за друга.
    ,СЛЕД КОЕТО ОЧАКВАМ ДА СПОДЕЛИТЕ,МОМИЧЕТА С КАКВИ ГЪРДИ РАЗПОЛАГАТЕ ВИЕ И ХАРЕСВАТЕ ЛИ СИ ГИ ОСВЕН ТОВА ДА ПОПИТАМ МЪЖКАТА ЧАСТ ОТ СЪСЛОВИЕТО КАКВИ ГЪРДИ ХАРЕСВА
    Е,ТОВА БЕШЕ ОТ МЕН!

Голям фен
    Космати!
    Животът е БРЯГ!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    хмм...ами аз се чудя кой размер по точно съм нормален размер или малък хмм...доволна съм от партниора си...аа...за нимфоманка..незнам, не мисля, че съм чак нимфоманка хаха ее обичам да правя секс де, ама не съм чак толкова ненаситна иначе по другия въпрос, дам харесвам ги

Харесвам си ги
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от BorderManager
    Космати!
    да си дойдем на думата

viktor_m
    Guest
    Kakvo samo se ligawite da wi nerazbere 4owek?
    Az sym mom4e i hareswam stegnatite krugli gurdi mmm

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    аз пък харесвам големички... не огромни, но да не са и малки... общо зето малко над нормалните да има къде да се хванеш иначе тва не определя връзката... на квото попаднеш... онче, бонче...
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от atanakata
    аз пък харесвам големички... не огромни, но да не са и малки... общо зето малко над нормалните да има къде да се хванеш иначе тва не определя връзката... на квото попаднеш... онче, бонче...
    аа така, като портокалчета и аз много харесвам такива

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    малко ме притеснява факта че си момиче ама няма нищо... ше го преживеем някак си всички иначе уцели думичката... портокалчета...

Град
    София
    малко ме притеснява факта че си момиче ама няма нищо... ше го преживеем някак си всички иначе уцели думичката... портокалчета...
    и какво, че съм момиче, не може ли да харесвам гърди и в смисъл..искам да кажа, че ако можеше да избирам какви да са, щях да избера такива, портокалчета, ноо и с мандаринки ще се задоволя

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    и какво, че съм момиче, не може ли да харесвам гърди и в смисъл..искам да кажа, че ако можеше да избирам какви да са, щях да избера такива, портокалчета, ноо и с мандаринки ще се задоволя

хаха добре... тфа сравнение ми хареса .... да бе аз не съм казал нищо... само че ме притеснява хахах и аз бих променил някои неща по себе си, но съвсем малко... примерно ако можех да си избирам косата, щеше да е черна и права.... а тя е кестенява и... расте накъдето се сетиш
    нормално е като се замисля... да, нормално е да гледаш... да завиждаш или да се подиграваш

Град
    София
    нее завистта и злобата не са хубави неща

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    шегувах се... знам че не са и не ги поддържам

Голям фен
    Град
    :)
    Май спадам към портокалчетата хаха Или прасковките хах
    Няма значение хаха Имам предвид малко над нормалното...и половината ми клас ме ебават зарад бюста (и не само те), ама не са ми огромни нито големи. Хах засеаг се поддържаме с чашка "С". Ама кво да се прави...
    Иначе на мен ми харесват на Памела Андерсен достойствата (като форма) ама по-мънички ако бяха хах щеше да е перфектно

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    Май спадам към портокалчетата хаха Или прасковките хах
    Няма значение хаха Имам предвид малко над нормалното...и половината ми клас ме ебават зарад бюста (и не само те), ама не са ми огромни нито големи. Хах засеаг се поддържаме с чашка "С". Ама кво да се прави...
    Иначе на мен ми харесват на Памела Андерсен достойствата (като форма) ама по-мънички ако бяха хах щеше да е перфектно
    ауу ела насам хехе бъзикам се...след малко atanakata пак ще се притесни за мен

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    аз тука се шашнах
    темата е "МОМЧЕТА, какви гърди харесвате" а повече момичета се включват
    айде бе братя... държа фронта за ся идфайте на помоооооощ... няма да издържа.... неееееееее

мн ми е интересно да обсъждам с момичета женски гърди аз при нужда ставам мн добра "приятелка" ама се пак тряа да се внимава....
    та така дами...
    кефат ме сякакви гърди... нали се пак са на момиче ама не са ми най важното тфа... както казах вече.. чарът му е мамата

Супер фен
    Град
    Мбабане
    нещо таквоз

Голям фен
    Град
    аз тука се шашнах
    темата е "МОМЧЕТА, какви гърди харесвате" а повече момичета се включват
    айде бе братя... държа фронта за ся идфайте на помоооооощ... няма да издържа.... неееееееее

мн ми е интересно да обсъждам с момичета женски гърди аз при нужда ставам мн добра "приятелка" ама се пак тряа да се внимава....
    та така дами...
    кефат ме сякакви гърди... нали се пак са на момиче ама не са ми най важното тфа... както казах вече.. чарът му е мамата
    хаха има ли лошо да обсъждам коя какви цици има мали трябва с малко завист да погледнеш момичето, което е едни гърди пред теб. Или това, което е две гърди зад теб хаха особено ако ти е неприятно става яко
    Освен това хах, ми писна само мен да обсъждат поо такива теми Иначе...обяснявах и пак мога да обясня защо и как растат гърдите хах повода - няма значение

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    дааааа обясни ми интересно ще ми е... не че не знам, ама предполагам от тфойта уста ще звучи... как да кажа.. увлекателно

Град
    София
    яя и на мен ми е интересно да чуя...

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    а ти колко си малка "малка садуранке"

Голям фен
    Град
    хах ми карам какво не помага :Бозата - от нея расте дупето защото там се лепят тея въглехидрати, а не на цицит е
    Освен това жените се развиват до 19 години, а мъжете до 22 мисля Значи до 19 години ще се оформят. Освен това и при бременност нарастван (но и се отпускат...). Иначе силикона не е особено полезен - има огромна опастност организма да не приеме 'чуждото тяло' в себе си. Тогава стават много кофти момеенти. Иначе най-вече си зависи от гените. Те определят всичко...плюс количеството на хормоните, които определят половите белези
    Иначе казано ако майка ти е по-плоска не очаквай,че ще си като Памела Андерсен...

Град
    София
    хах ми карам какво не помага :Бозата - от нея расте дупето защото там се лепят тея въглехидрати, а не на цицит е
    Освен това жените се развиват до 19 години, а мъжете до 22 мисля Значи до 19 години ще се оформят. Освен това и при бременност нарастван (но и се отпускат...). Иначе силикона не е особено полезен - има огромна опастност организма да не приеме 'чуждото тяло' в себе си. Тогава стават много кофти момеенти. Иначе най-вече си зависи от гените. Те определят всичко...плюс количеството на хормоните, които определят половите белези
    Иначе казано ако майка ти е по-плоска не очаквай,че ще си като Памела Андерсен...
    аа значи колко растяли...растяли...аз вече съм на 19

Град
    София
    а ти колко си малка "малка садуранке"
    хехе в смисъл

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    йеееее чувствам се образован по темата "цици" дали така мога да сваля мацка : "циците ти ша растат до 19, така че не се надяфай на кой знае колко... " хахаха шегувам се естествено благодаря ти за интелигентното обяснение... и аз мога да ти обясня нещо... квот те интересува... вече имам да ти връщам услуга :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си