- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- абе хора искам да ви задам един въпрос
iskam da vi popitam visoka sum 163-164 i nqkoi hora smqtat 4e sum visoka za da nosq obuvki s tok4e iskam da vi popitam vie visoki li ste i kolko visok tok nosite i ot kolko godi6ni pls kajete mi 4e sum stanala kompleksarka po toa vupros molq vi kajete mi
awe glei sq nama smisal az sam 176 priqtelkata mi e 173 i
nosi obuvki s tok4eta za tfa 4e nqma pr i nesi mn visoka ne
zabivai nqkvi kompleksi
аз съм 168/169 там някаде винаги съм си падала по обуфките по висок ток ..определено те преобладават при мен ..но носля или мн високи или без ток средните не ми харесжат и смятам че не достатъчно висока че да не може да сложиш токче.Първоначално написано от Анонимко
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
iupiiii pone nqkoi hora da smqtat obratnoto
глупости как ще се комплексираш бе? можеш да носиш токчета ако ти харесва. Кой ще ти казва с кво да бъдеш обута? Носи квото ти харесва...
аз съм на 13 години 155 см и не нося токчета щото не ме кефят ,по ми харесват ниските обувчици...![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
аз за токчета не мога и да си помисля, защото ще стърча над всички![]()
обаче ти съвсем спокойно може да носиш... но не някакви по 20 см., а по-малко... не знам колко о.О абе, стига да можеш да ходиш на тях и да не си съвсем малка може да носиш всякакви![]()
то жени по 1.80 се подвизават с токове, пък кво ли остава за по-нисичките...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Eheeeee ti si naprao minion4e be, kvi kompleksi kvi pet leva![]()
ami nz prosto mn mi go natqkvat
ne gi slu6ai...obuvai si kvoto na teb ti haresva i tva e!a i moje da zavijdat i za tva taka da ti govorat!
Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!
Не, честно казано, нормално си си висока-164.Идеално нито ниска , нито висока.а за токчетата има много по-високи момичета , който носят токчета.Няма граници на жисочината за да носиш токчета, който иска носи.Дори и прекалено високите , понякога слагат токчета!!!
Хич даже не си висока
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own
Аз съм колкото тебе и нося високи обувки тъй че няма проблеми--------------------------------------------------------------------------------
iskam da vi popitam visoka sum 163-164 i nqkoi hora smqtat 4e sum visoka za da nosq obuvki s tok4e iskam da vi popitam vie visoki li ste i kolko visok tok nosite i ot kolko godi6ni pls kajete mi 4e sum stanala kompleksarka po toa vupros molq vi kajete miНе ги слушай другите носи си квото ти харесва
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Ммм да,слагай токчетата не се притеснявай!
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
така... да не ти дреме кой какво мисли и ти казва. аз лично мразя токчета и затова не нося. пък така и така съм 171... не смятам, че ви трябват. но имам съученичка, която от 9 годишна е започнала да носи токчета... което е смешно. а отгоре на всичкото сега е мн висока... хах... и е аистина смешно! щом имаш комплекс - носи. въпроса е на колко си години, защото... ако си малка и сложиш някакви ясно изразени токчета... хах... има обувки на платформи. и те вършат работа, нищо, че не са модерни вече.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
vrystnicite ti niski li sa 4e ti go natqkvat?
az sym si 170 i nosq predimno platformi4e tok4etata neshto ne sa mi ot nai-udobnite... makar 4e pokrai taq abiturientska shte mi se naloji
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
е за какво ти е да ставаш по-висока? 170... достатъчно е според менПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
е, совен ако гаджето ти не е 2 метра... пфу, казвам го щото аз имах едно такова преди време
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
[b][i] Изборът си е твой. Аз съм нисичка, но не нося обувки с висок ток, поради причината, че не са ми удобни.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ami viskoka s1m 165 i si nosq visoki obuvki bez problemNe mislq 4e ima opredelena viso4ina do koeto e "pozvoleno" noseneto na obuvki s visok tok...vsi4ko e v1pros na tova kak si se v1zpriema6 ti samata...no spored men moje6 da si nosi6 bez nikak1v problem
![]()
освен ако не е на 10-12 години... смешно еПървоначално написано от Sweet_Love^^
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
аз съм 165/6 ..ми тока е 5см някъде,просто защото мирна не седя и се прая нещо и лесно го чупя...Първоначално написано от Анонимко
..нищо чудно другия път като тичам да се пребия
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
166 съм, и си нося токове непрекъснато. Височината на тока при мен си е според зависи от модела, но предпочитам да имам няколко чифта обувки едни с нисък или средновисок и едни с висок ток![]()
Не е вярно.Въобще не си висока за обувки с токче.Аз не нося обувки с токчета, иначе съм 168.
Аз съм 175 см и пак си нося обувки с токче. Добре, чеприятелят ми е височък и нямаме проблеми. За твойта височина няма никакви проблеми. Не слушай другите, а си носи обувки, каквито ти харесват.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз съм на 13 и съм висока 160см и почти винаги съм със средни токове,а ти няма от какво да се комплексираш!