.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Guest

Първия път?

Може ли да попитам защото леко се филмирах тук каква е разликата между това да ебеш девственица и една ... вече ... тъй де, не-девственица?

едно момиче ми каза, че за тях най важно било първия път натаъка вече квото ще да става, при тва с който и да е... и тва ми го каза докат се натискахме в едно легло, а аз глупака се оплаквах че немаме презерватив

та разликата е в тва че с девственицата тя ше е притеснена, па дори и ти, а пък с тия дето са отворени вече, кеф :P

идиота спи в 2:17 а дебила още цъка по форумите

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Разликата е, че ако момичето е девствено, трябва да си нежен да се грижиш за нея да й е хубаво, а теб се оставяш настрана/дори и да ти е за първи път/. Ако не е, вече гледаш не само да й доставиш удоволствие, а й ти да останеш задоволен

Guest
    A za kvi diflorencii i tekove na kruv i prochee staa vupros?!?!!? A za purvata celuvka/lubov qsno da e zapomnqshta se i vajna obache otnemaneto na devstvenostta go vodqt nepriatna rabota...

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    а каква е разликата между това да си идиот и дебил?!
    Kogato i pri dvata sluchaq si vse ti nqma razlika.

мога да пусна ринкчета към поучителни клипчета ако искате xxx ма ше ме изгонят

Guest
    Това не е ли 18+ зона?! Кръвта не пари ли по 'уйо бе мамка му.

Град
    София
    Хахахха то не се излива 1 литър кръв, споко

Guest
    Но задължително ли има кръв? А то тогава като има кръв ебати спомените ви остават сигурно...

Град
    София
    Не е задължително, при мен точно при самото дефлориране беше 1 капка, която я видяхме после, беше останала върху чаршава. Кръвта не е проблем

Guest
    OK, thankz. Za po specialnoto otnoshenie - to e qsno ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Това не е ли 18+ зона?! Кръвта не пари ли по 'уйо бе мамка му.
    дае то теен е до 19 то раздела е 18+

Guest
    abe davai linkove ne se pritesnqvai.

пиши в дата.бг - defloration

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Разликата е, че ако момичето е девствено, трябва да си нежен да се грижиш за нея да й е хубаво, а теб се оставяш настрана/дори и да ти е за първи път/. Ако не е, вече гледаш не само да й доставиш удоволствие, а й ти да останеш задоволен
    тъй тъй!

Супер фен Аватара на Barbie
    Аз лично имам чувството, че приятеля ми бая го изтормозих с първия път. Не се усещах притеснена, но явно бях и се стягах, несъзнателно се отдръпвах, за което после пък се чувствах виновна...тъй че, предполагам, можеш да очакваш едно девствено момиче да е малко или много напрегнато (което най-вероятно ще напрегне и теб). Освен това мен лично до известна степен ме болеше - това също си е напрежение и за двамата...(въпреки че в някакв момент болката поотшумя и стана много приятно изживяване...) Но виж, кръв имаше много малко (на чаршафа всъщност никаква).
    За приятеля ми моя първи път може да е бил малко мъчение...но за мен беше хубаво, защото го обичам.

Повече от фен
    ми тряа да си нежен с нея...най-важното.Ако ти каже да спреш-спираш или почваш бавно...не си мисли ,че още първия път ше я клатиш като луд...И да-кръвта пари на пишката ма няма да има много кръв-съвсем малко...освен ако не получи кръвоизлив ма тфа е хипер мега малко вероятно \/ Започни с пръсти и така постепено..не бързай не гониш влака...започни масажче,целувки навсякъде за да се възбуди хубаво и да не я боли толкова...а това в датата defloration е супер измислица!!! Найш ли кога девственица ше се ебе така и то с гръб към него ахеахехахе ае и успех

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    За да не пари - носи презерватив! Поначало така или иначе трябва да се пазите с момичето.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами разликата е, че трябва по-различно и нежно отношение към девственото момиче.В смисъл...да бъдеш по-внимателен и по-нежен от обикновеното, защото момичето все пак изпитва болка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си