- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Плаващ въпрос: С колко девствени сте били до сега?
Въпросът не е просто с колко броя девствени сте били, а и леко дискусионен. Често ли се срещат девствени момичета/момчета и един средностатистически тийнейджър колко често попада в сексуалните си контакти на девственици? Интересно ми е.
Аз съм на 19 и да си призная...Никога не съм бил с девствено момиче, а ми е голям мерак. Говорил съм и с приятели и да кажем от 10 запитани, само 2ма са били с девствени и те в момента са им гаджета...
Та какво може да кажете повече е вие по така зададената от мен тема.
ти знаеш ли що народ трябва да се изебе, за да получиш средностатистически данни
иначе и аз не съм попадал на запечатана консерва
При повечето ми познати първия девствен става гадже![]()
![]()
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
и аз не съм била с девствен.. сигурно би било забавно да си обработя некой такъф хаха![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
S edno kutre-gorkoto-be6e mu za 1-vi pat
![]()
![]()
Тъкмо вчера спорихме с двама приятели колко често се срещат момичета, които си падат по девственици.
Както и да е, изглежда си е до компанията. Когато се движиш с тъпи патки, които си разтварят краката пред първия батко - така ще е, няма да късаш цветя.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
ахахахаха...Първоначално написано от Израз
често ли се срещат?!?!?!
АХАХАХАХАХА
ТИ МАЛОУМЕН ЛИ СИ?
ВСЕКИ СЕ РАЗЖДА ДЕВСТВЕН, КВО Е ТВА ЧЕСТО ЛИ СЕ СРЕЩАТ!?!?!
МАЛЕ МАЛЕ...
ЕМИ СРЕДНО ПО ЕДИН/ЕДНА ДЕВСТВЕНА НА ЧОВЕК СЕ ПАДАТ... ТО НЕ СЕ ИСКА МНОГО АКЪЛ ДА СЕ СЕТИШ...
Абе, госте, те и бебетата са девствени, ама няма да тръгнеш да правиш секс с тях. То е ясно, че въпросът му е за на възрастт 17-18 години, когато вече не са чак толоква много.
Аз спадам към случая, който казахте. И двамата бяхме девствени и още сме заедно.
Сещам се за 3 момичета, които съм дефлорирал,като последната беше на 19 години.Плюс едно момиче с което правихме всичко само не и проникване , защото тъпия ми братовчед живееше в къщи и постоянно ми тропаше по вратата, да съм отивал на училищеи някък си ми беше кофти, първото и впечатление за секса да е такова.Та тя не се брой.
Аз съм правила с 1 девствен и аз бях девствена. Нямам намерение да правя секс с други той с друга. За сега го караме 1:1.
deeeeeeeeeeee
neznam kvo praite pi4ove ili mai madamite sa oobrabotili po pove4e mom4eta devstni ot kolko mom4etata momi4e
az li4no sum bil s 3 devstveni momi4eta
da vi kaja 3-tata tolkova mnogo se vliubih v neq (prepolagam i tq v mne , taka go pokazva)
4e ne mi trqbvat drugi jeni pove4e ) obi4am si q i si jivurkam
nai dobre e pone s 1 devstveno momi4e da si bil v tozi jivot
nepitaite za6to!![]()
![]()
![]()
![]()
-===DeSk@T@!!!===-
ehehehe iia z si te obickam Pyxceto miПървоначално написано от sha_se_lubim
![]()
СъБлеЧи Ме, cЪблечи Ме, Ти го праВиШ НеСраВниМо....Бицкам Пухце !
Хахах, това за третата девственица, която ти открадва сърцето и душата ми е познато! ^_^
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Аз съм бил с 3 девствени, ама бих казал, че не е голям кеф - освен психическия кеф, че ти си първия друго няма. Тясно, най-често нея я боли и теб те боли, тя е пълно дърво и не знае какво прави, абе изобщо мизерна работа. Едната милата, толкова се беше стегнала, че беше егати мъката, после 3 дни ме боля оная работа. Така че, ако намериш една давай - да видиш какво е. После ще видиш, че не е нищо особено. По-готино е, ако ти е гадже и си имате чувства един към друг, тогава по-става, ама като цяло усещането не е много гот точно първия път. А дали се срещат девственици - ми според мен се срещат доста, само дето обикновено са някаква по-свити и по-смотани момичета и почти никой не им обръща внимание
ВЪВ ФОРУМА ИМА ЕДИН ДЕВСТВЕНПървоначално написано от XXX_f
ФОРУМНИЯ ПОЛУИДОЛ ПОЛУИДИОТ
quench
АМА НИКОЯ ОЩЕ НЕ Е БИЛА С НЕГО![]()
az sym na 24 i sam bil s 4 destveni momi4eta
ednata ot koito nastoqva6e az da sam i parviq, bez da hodim ili da spi pove4e zaedno
ludi mladi![]()
аз съм на 27 години и съм разпечатил 7 девствени момичета, от които 4 и анално.
haha te sigurno sa bili sas zape4atani anusi![]()
![]()
единствено с девствени...рисковете на професията![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
По-смотани?! Ето за това момичетата започват сексулен живот на 13. За да не са "по-назад." А после - "к*рви" били!Първоначално написано от WaKo
![]()
emi kurvi saПървоначално написано от Barbie
Това изказване разпалва любопитството.Първоначално написано от Ice_Queen
![]()