.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Израз
    Guest

Плаващ въпрос: С колко девствени сте били до сега?

Въпросът не е просто с колко броя девствени сте били, а и леко дискусионен. Често ли се срещат девствени момичета/момчета и един средностатистически тийнейджър колко често попада в сексуалните си контакти на девственици? Интересно ми е.
    Аз съм на 19 и да си призная... Никога не съм бил с девствено момиче, а ми е голям мерак. Говорил съм и с приятели и да кажем от 10 запитани, само 2ма са били с девствени и те в момента са им гаджета...
    Та какво може да кажете повече е вие по така зададената от мен тема.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Намират се и девствени мъже..

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ти знаеш ли що народ трябва да се изебе, за да получиш средностатистически данни
    иначе и аз не съм попадал на запечатана консерва

Фен
    Град
    BlackWorld
    При повечето ми познати първия девствен става гадже
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Супер фен
    и аз не съм била с девствен.. сигурно би било забавно да си обработя некой такъф хаха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

S edno kutre-gorkoto-be6e mu za 1-vi pat

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Тъкмо вчера спорихме с двама приятели колко често се срещат момичета, които си падат по девственици.

Както и да е, изглежда си е до компанията. Когато се движиш с тъпи патки, които си разтварят краката пред първия батко - така ще е, няма да късаш цветя.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest

Re: Плаващ въпрос: С колко девствени сте били до сега?

Цитирай Първоначално написано от Израз
    Въпросът не е просто с колко броя девствени сте били, а и леко дискусионен. Често ли се срещат девствени момичета/момчета и един средностатистически тийнейджър колко често попада в сексуалните си контакти на девственици? Интересно ми е.
    Аз съм на 19 и да си призная... Никога не съм бил с девствено момиче, а ми е голям мерак. Говорил съм и с приятели и да кажем от 10 запитани, само 2ма са били с девствени и те в момента са им гаджета...
    Та какво може да кажете повече е вие по така зададената от мен тема.
    ахахахаха...
    често ли се срещат?!?!?!
    АХАХАХАХАХА
    ТИ МАЛОУМЕН ЛИ СИ?
    ВСЕКИ СЕ РАЗЖДА ДЕВСТВЕН, КВО Е ТВА ЧЕСТО ЛИ СЕ СРЕЩАТ!?!?!
    МАЛЕ МАЛЕ...
    ЕМИ СРЕДНО ПО ЕДИН/ЕДНА ДЕВСТВЕНА НА ЧОВЕК СЕ ПАДАТ... ТО НЕ СЕ ИСКА МНОГО АКЪЛ ДА СЕ СЕТИШ...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Абе, госте, те и бебетата са девствени, ама няма да тръгнеш да правиш секс с тях. То е ясно, че въпросът му е за на възрастт 17-18 години, когато вече не са чак толоква много.

Аз спадам към случая, който казахте. И двамата бяхме девствени и още сме заедно.

Guest
    Сещам се за 3 момичета, които съм дефлорирал,като последната беше на 19 години.Плюс едно момиче с което правихме всичко само не и проникване , защото тъпия ми братовчед живееше в къщи и постоянно ми тропаше по вратата, да съм отивал на училищеи някък си ми беше кофти, първото и впечатление за секса да е такова.Та тя не се брой.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм правила с 1 девствен и аз бях девствена. Нямам намерение да правя секс с други той с друга. За сега го караме 1:1.

deeeeeeeeeeee
    neznam kvo praite pi4ove ili mai madamite sa oobrabotili po pove4e mom4eta devstni ot kolko mom4etata momi4e

az li4no sum bil s 3 devstveni momi4eta

da vi kaja 3-tata tolkova mnogo se vliubih v neq (prepolagam i tq v mne , taka go pokazva)
    4e ne mi trqbvat drugi jeni pove4e ) obi4am si q i si jivurkam

nai dobre e pone s 1 devstveno momi4e da si bil v tozi jivot
    nepitaite za6to!
    -===DeSk@T@!!!===-

Цитирай Първоначално написано от sha_se_lubim
    deeeeeeeeeeee
    neznam kvo praite pi4ove ili mai madamite sa oobrabotili po pove4e mom4eta devstni ot kolko mom4etata momi4e

az li4no sum bil s 3 devstveni momi4eta

da vi kaja 3-tata tolkova mnogo se vliubih v neq (prepolagam i tq v mne , taka go pokazva)
    4e ne mi trqbvat drugi jeni pove4e ) obi4am si q i si jivurkam

nai dobre e pone s 1 devstveno momi4e da si bil v tozi jivot
    nepitaite za6to!
    ehehehe iia z si te obickam Pyxceto mi
    СъБлеЧи Ме, cЪблечи Ме, Ти го праВиШ НеСраВниМо....Бицкам Пухце !

Супер фен
    Град
    Хахах, това за третата девственица, която ти открадва сърцето и душата ми е познато! ^_^
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Голям фен
    Аз съм бил с 3 девствени, ама бих казал, че не е голям кеф - освен психическия кеф, че ти си първия друго няма. Тясно, най-често нея я боли и теб те боли, тя е пълно дърво и не знае какво прави, абе изобщо мизерна работа. Едната милата, толкова се беше стегнала, че беше егати мъката, после 3 дни ме боля оная работа. Така че, ако намериш една давай - да видиш какво е. После ще видиш, че не е нищо особено. По-готино е, ако ти е гадже и си имате чувства един към друг, тогава по-става, ама като цяло усещането не е много гот точно първия път. А дали се срещат девственици - ми според мен се срещат доста, само дето обикновено са някаква по-свити и по-смотани момичета и почти никой не им обръща внимание

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    гмуркай ки се в плаващия въпрос , ще ти кажа че не съм била с нито един девствен мъж

румънеца енчо
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    гмуркай ки се в плаващия въпрос , ще ти кажа че не съм била с нито един девствен мъж
    ВЪВ ФОРУМА ИМА ЕДИН ДЕВСТВЕН
    ФОРУМНИЯ ПОЛУИДОЛ ПОЛУИДИОТ
    quench
    АМА НИКОЯ ОЩЕ НЕ Е БИЛА С НЕГО

Guest
    az sym na 24 i sam bil s 4 destveni momi4eta

ednata ot koito nastoqva6e az da sam i parviq, bez da hodim ili da spi pove4e zaedno

ludi mladi

Guest
    аз съм на 27 години и съм разпечатил 7 девствени момичета, от които 4 и анално.

Guest
    haha te sigurno sa bili sas zape4atani anusi

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    единствено с девствени...рисковете на професията
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    v nai tamnoto agal4e na ada tretiq kazan ot lqvo
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    А дали се срещат девственици - ми според мен се срещат доста, само дето обикновено са някаква по-свити и по-смотани момичета и почти никой не им обръща внимание
    saglasna sam za svitite momi4eta no ne i 4e sa smotani tva 4e e edno momi4e ne e ob6titelno i ne visi po diskoteklite i kafetata ne sna4i 4e e smitana(drug e vaprosa 4e bez podobni "socialni kontakri" tq si ostava sami4ka i sledovatelno=> devstvena)

Супер фен Аватара на Barbie
    А дали се срещат девственици - ми според мен се срещат доста, само дето обикновено са някаква по-свити и по-смотани момичета и почти никой не им обръща внимание
    По-смотани?! Ето за това момичетата започват сексулен живот на 13. За да не са "по-назад." А после - "к*рви" били!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    По-смотани?! Ето за това момичетата започват сексулен живот на 13. За да не са "по-назад." А после - "к*рви" били!
    emi kurvi sa

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    единствено с девствени...рисковете на професията
    Това изказване разпалва любопитството.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си