.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Диди
    Guest

Какво точно иска той?

Здравейте!
    От вече месеци сме с гадето и сме правили секс само с презерватив. Само че напоследък приятелят ми ми намеква, че с гума не може да свърши...Според вас чак толкова ли обезчувсвява презерватива, или само ми се прави, за да му пусна без? Мерси на отговорилите!

Град
    Баа' ли го..някаде там...
    Samo se pravi ili prosto vinagi kupuva ot onezi po-debelite

Диди
    Guest
    Ами най-често ползваме Durex Performa.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Явно те лъже, защото тези презеревативи на всичкото отгоре са за забавяне на еякулацията. А той в същност свършва ли?

Диди
    Guest
    shadow4e, не, не свършва ри стандартен секс, само при френска. Твърди, че 1во- не иска да свърши преди мен и 2ро-презервативът го обезчувствява.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми щом не може да свърши с презерватив не го правете с презерватив, но ти взимай противозачатъчни.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Probvaite durex plesuremax. moia priatel mn gi haresva

Голям фен
    Град
    trqvna
    еми взимай противозачатъчни

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    durex plesuremax 6a mu svur6at raota
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Диди
    Guest
    Хора, благодаря за отговорите!
    Само не ми е ясно-защо пък да взимам противозачатъчни! Не стига, че правя в леглото всичко, което му доставя удолоствие, не мисля за себе си в това отношение и т.н., но не, благодаря, химии няма да пия!

Голям фен
    Град
    trqvna
    еми ако искаш да имаш детенце от него недей да пиеш

Диди
    Guest
    А това съм аз ?

Диди
    Guest
    Госте, не окепазявай темата, моля те!

Guest

Re: Какво точно иска той?

Цитирай Първоначално написано от Диди
    Здравейте!
    От вече месеци сме с гадето и сме правили секс само с презерватив. Само че напоследък приятелят ми ми намеква, че с гума не може да свърши...Според вас чак толкова ли обезчувсвява презерватива, или само ми се прави, за да му пусна без? Мерси на отговорилите!
    И двете ДА

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ти щом на приятелят си не вярваш...на кой друг?

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Ти щом на приятелят си не вярваш...на кой друг?

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Кажи от колко време ходите и на колко сте години... Напълно възможно е и да иска да го прави без презерватив... Но може и наистина да го "обезчувствява" По-добре поговорете на тая тема, пробвайте и без презерватив, като си вземала преди това противозачатъчни! За един месец нищо няма да ти стане...

Голям фен
    Еми правете го с нормални презервативи - Durex Performa са точно затова - да обезчувствяват. Те са добри, ако не сте правили секс доста време, за да не свърши бързо, но ако си правите редовно секс предполагам, че това вече не е проблем. Но да - прави се. Просто не вярвам да не може да свърши с презерватив или поне с обикновен. Ама сигурно му е мерак на човека да пробва без и затова ти ги разправя тия. Моя съвет е да не пробвате - не че е чак толкова опасно, но ще ви хареса повече и на двамата ( личен опит от доста време )и после ще си подкарата все така и тогава вече риска ще си стане по-осезаем. Иначе примерно в дните преди да ти дойде може да пробвате - тогава риска от забременяване е почти 0, особено като той свърши отвън

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Диди
    Хора, благодаря за отговорите!
    Само не ми е ясно-защо пък да взимам противозачатъчни! Не стига, че правя в леглото всичко, което му доставя удолоствие, не мисля за себе си в това отношение и т.н., но не, благодаря, химии няма да пия!
    Ами ако правиш секс без презерватив-добре е да се пазиш с хапчета. По-добре малко химия,отколкото бебе на ръце.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Както казах и в друга тема - най-вероятно просто му се иска на голо. Лично ползвам Durex Elite. Pleasuremax също вършат работа, предполагам (не съм ги виждал по аптеките!) И отново - ако не може да свърши повече от час при първия рунд, тогава можеш да му дадеш.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Диди
    Guest
    Благодарности за съветите, ще ги приложа /приложим/.

Само да добавя, че не се изразих мн ясно относно противозачатъчните- питам /реторично/ откъде накъде да пия химии, като може и с презерватив; фактът, че моя явно се лигави, не ме задължава да правя секс с него без презерватив.

А за въпроса на кого да вярвам, ако не не него-ами на родителите ми, примерно.

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Както казах и в друга тема - най-вероятно просто му се иска на голо. Лично ползвам Durex Elite. Pleasuremax също вършат работа, предполагам (не съм ги виждал по аптеките!) И отново - ако не може да свърши повече от час при първия рунд, тогава можеш да му дадеш.

Ние с приятеля ми също ползваме Durex Elite. Пробвай. Той не се е оплаквал досега. Даже понякога свършва и по-бързо от очакваното...
    2т. системно, бан по профил и ип.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Cuddly
    Ние с приятеля ми също ползваме Durex Elite. Пробвай. Той не се е оплаквал досега. Даже понякога свършва и по-бързо от очакваното...
    Е, не можеш да очакваш от него всеки път да е идеален. И той е човек, и на него може да му се наложи просто да освободи напрежението.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си