- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ocenki za parvi srok
zna4i az sam 8 klas i se 4udq dali ocenkite po algebra i geometriq se pi6at otdelno ili zaedno pod edno ob6to ime -matematika.pls otg 4e po geometriq sam mn zle i se nadqvam na algebrata 10x predvaritelno
do kolkoto znam se pishat otdelno samo za kraq na godinata e edna ocenka![]()
Да така е.Първият и вторият срок са отделно,а за годината е една оценка.Първоначално написано от Анонимко
![]()
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
mersi mn
ocenkata e ob6ta!!!!!!!!!!Първоначално написано от azzzz
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ob6to e weeee
Dano etaka blagodarq 4e mi otg vse pak super ste vsi4kiПървоначално написано от Lorraine
Обща е .. поне аз като бях 8 клас беше обща.
Аз съм с природоматематически профил,де, но си бяха 2 отделни, но за годишна беше една т.е. пишеха се и трите, но в дипломата после, която ти е за завършено основно образование е 1.
ne zn no pri nas pravihme klasna samo po algebra a po geometriq imame malko ocenki-po 2 koeto e nedostata4no za da se formira otdelna ocenka po geometri.zna4i sigurno sa zaedno?![]()
мисля ,че бяха отделни отценките, ама несъм сигуренбеше отдавна трябва да си потарся бележника и да видя
![]()
Останала съм със спомена, че за срока се пишеха отделно оценките, а за края е една обща.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Има отделна срочна оценка по Алгебра и по Геометрия и за двата срока.Има отделна годишна по Алгебра и отделна годишна по Геометрия.Има е общо по математика годишна.Поне при нас беше така.
хъхъ..
Доколкото си спомням при нас първият срок беше отделна а годишната - обща
Ами за срока се пишат отделно по алгебра и по геометрия,а за годината една обща по математика![]()
до осми клас (включително) оценките се пишат отделно за първи и втори срок а за края на годината е една.
След осми клас си е една![]()
Ако ги взимате заедно, а не първия да кажем алгебра и втория срок геометрия, се сумира от двете и се пише срочната оценка.