- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отваряне на ..
Когато правим анален секс гаджето ми много харесва когато например сме на задна прашка да го извади и да опъва задните бузки и да ми отваря ануса един вид. Не мога да разбера защо му харесва това, но съм забелязала, че нещо подобно правят в някой филми
извиняай ама тфа е ужасно!
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Аз пък не виждам нищо странно.
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
странно не,ама е ебати гнуснотоПървоначално написано от bungle
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ne e gnusno i love anal sex:P a tfa za dupeto ti deto gajeto ti go plqska ... mom4etata mn obi4at dupeta
![]()
Обичат дупета, я.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Всеки си има вкус явно това му доставя някакво удоволствие, ако на теб не ти пречи не го спирай ама ако ти му го кажи поговорете си ако трябва![]()
Явно това му доставя някакво удоволствие щом е така остави го харесва му а на теб едва ли ти пречи![]()
Явно това му доставя някакво удоволствие щом е така остави го харесва му а на теб едва ли ти пречи Wink
bungle.. обожаваме дупета!![]()
![]()
Аз лично и на глас боготворя дупето на приятелката си.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Кефи се човекът,кво толкова.И аз обичам като съм отзад да гледам дупето на приятелката си![]()
...,но по анални "изкушения" не си падам...
Мом4етата оби4ат дупета. Тва е. Просто и ясно. И не виждам кво те притеснява тва, 4е гаджето ти се възбужда като ти гледа дупето.![]()
![]()
Робинята на Quench
Добре, де, "момчетата обичат дупета". Все едно вие нямате слабости! Хайде, де, не можете да кажете, че не харесвате дупета или нещо друго по нас![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAHH!!Първоначално написано от cvety_i_bebeto
НЕ ВИЖДАМ! НЕПРИЯТНО! КАК НЕ УСПЯХТЕ ДА ГИ УЦЕЛИТЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ!
мм не съм пробвала анално ,но много скоро нау4их 4е му харесвало когато сме на задна да ми гледал отвора..
амм как да кажа- след като ми го съобщи около 5 мин нямах думи какво да му кажа... незнам за мен гледката не е превъзходна на "отвора" (няма зна4ение анален или вагинален)
ама явно това харесва на мъжете ! е като им харесва да си гледат![]()
или да
![]()
![]()
![]()
![]()
И на нас не ни харесва да гледаме пенис, ама нищо не ви казваме... така че нека има демокрация - всеки да си гледа каквото го кефиПървоначално написано от Kitana
naistina e mn gnusno!!!poprincip mom4etata im haresva pove4e analniq sex,za6toto e po-tqsno,no ne razbiram teb!![]()