- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sladi4koto_in4e
Abe macki kolko puti ste svur6vali nai-mnogo po vreme na sex?
3![]()
![]()
za6to temata ti e ednoimenna tvoq?
4 ili pone za tolkova se seshtam :P![]()
Аз пък около 10, съвсем сериозно. И всичките при френска.
Гостке, браво на другаря! Прати му много поздрави от мен и му купи нов език!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Винаги са МНОГО !
А аз съм толкова заета в пъшкане гърчене, че не мога да броя. Моят приятел много обича да ме изтезава, докато едва ли не, не ми остане дъх.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Това винаги леко ме е дразнело. После винаги трябва да обяснявам не само колко оргазма е имало, но и какви пози сме ползвали след еди-кой си.Първоначално написано от bungle
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
.......
Абе защо ли имам усещането, че всъщност не си свършвала никога? То хубаво да пъшкаш и да се гърчиш, ама оргазма си те разтърсва, не е само да ти е хубаво и малко трудно продължаваш след това веднага, дори и да си момиче, пък и те оргазмите не стават за 2 минути ( е, има и изключения, ама начина, по който го описваш малко ме съмнява да изживяваш истински оргазъм, а какво остава за МНОГО) Не се обиждай, много момичета първите си години в секса бъркат хубавите усещания с оргазъм, ама като дойде оргазма виждат в колко голяма заблуда са били.Първоначално написано от bungle
3 май... не ги броя ..![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
О, повярвай ми, могат. Могааат!! *ужасен гърлен предсмъртен вик*Първоначално написано от WaKo
Хохохо, аз съм толкова сексуален тип.
И не съм някаква си пикличка, която не знае какво и се случва. Познавам огранизма си.Знам какво е когато изпитвам силно удоволствие и оргазъм. Усещам кога вагиналните ми мускули се свиват с контракции от оргазма,кога треперя като лист,кога дишам на пресекулки и едвам си поемам въздух...Знам и кога съм МОЛИЛА да спрат да ме пипат,защото съм имала усещането, че след ен-та бройка докарани оргазми, ще припадна. Така, че изпитвала съм ИСТИНСКИ огразъм,не се притеснявай.![]()
Обаче и аз какво се впуснах да описвам. Дошла ми е музата..![]()
mai 2....![]()
По време на самия секс ми е трудно-не става всеки път. но преди това е значително по-лесно. Рекорд-7-8 пъти в рамките на 2 часа. Друг рекорд-4 пъти с пипане през дрехите-малко трудно ставаше,но пък беше толкова хубаво......................
Ти си национално богатствоПървоначално написано от bungle
Браво!
Бтв, имаш ЖЕСТОК аватар.Първоначално написано от WaKo
![]()
bungle, стига си депресирала хората. Аз за какво не пиша в тази тема - защото съм хуманен!
Ама аз само мъничко.Първоначално написано от shizzle
![]()
Все пак тези неща не трябва да се правят от аматьори.. Могат да вземат да се повредят!Първоначално написано от bungle
![]()
![]()
![]()
shizzle, моля те не бъди зъл.Първоначално написано от shizzle
![]()