.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Neiskam da pravia tova

Moiata tema moje da vi se stori glupava ,no az iskam da si izleia makata.Neznam za6to se poluchava taka,no nemoga da bada priatelka s mom4e .Prosto 2 sedmici sled kato se zapoznaem te po4vat da mi se obesniavat v lubov,da mi zvaniat,da mi govoriat razni romanti4ni ne6ta ,a mi e mnogo trudno da i kazvam 4e ne gi iskam.Prosto iskam da sa mi priateli.Mnogo li iskam ?
    Neznam kakvo pravia tolko za da kazvat 4e me haresvat tolkova skoro sled kato se poznavame..
    Molq vi kajete mi kak da se darja za da ne s epoluchava taka ?
    I`m Here Without you .. and I`m Dying .. You Miss Me .. I Love You .. Please Forgive Me .. and .. Come Back to Me ..

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Отрежи си едната ръка. Ще помогне. Повярвай ми.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Не си виновна ти.Щом те те харесват нямаш какво да направиш.Намри си приятелка момиче или потърси точния човек а приятел момче.
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Град
    Lunata :)))
    Ami qvno si mnogo krasiva,obshitelna i inteligentna,za da te haresvat ne samo kato priqtelka.Tova moje samo da te radva,zashtoto ne vsichki momicheta pritejavat tezi kachestva na kup.No ako tova ti prechi da nqmash priqteli momcheta neznam kakvo da ti kaja.Ostani si takava kakvato si.Vse nqkoga shte se nameri nqkoe momche da ti stane priqtel bez da te haresva kato momiche

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Винаги остава възможността да си отрежеш ръката.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Супер фен
    Emi to v slucheq ne mojesh da napravish nishto ti.Tova che si hubava i gi prevlichash .... no ne vijdam nishto losho v tova.To i az s povecheto momcehta koito sa mi priqteli sa mi predlagali ili sa mi sa obqsnqvali obache si ostavame priqteli ... prosto ne gi reja direktno i da sa karame ami gledam da im pokaja che sa mi samo priqtlei i che ne gi priemam kato nishto poveche.I te sami go razbirat i si ostavame takiva.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Проста така се е случило.Не се държиш по някакъв специален начин, просто те се влюбват в теб.

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Ами прати един една снимка и ще ти кажа защо е така. А иначе не си виновна ти, а майка ти че те е родила такава красавица.
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

От малкия си жизнен опит съм проумял, че от приятелството между момиче и момче не може да не се появят чувства у единия или другия. Живият пример сме аз и гаджето ми. Не знам защо така се получава..
    А иначе за да те харесват толкова много - просто си хубава. Не знам какво можеш да направиш. Красота, ех красота

Цитирай Първоначално написано от PerfectStrang3r
    От малкия си жизнен опит съм проумял, че от приятелството между момиче и момче не може да не се появят чувства у единия или другия. Живият пример сме аз и гаджето ми. Не знам защо така се получава..
    А иначе за да те харесват толкова много - просто си хубава. Не знам какво можеш да направиш. Красота, ех красота
    Chesno da vi kaja az izobshto ne se namiram za hubava.E da ne sam chak grozna .. to grozni hora nqma .. ama se pak neznam kakvo vijdat v men
    Mnogo pati se chudq dali da ne se darja po hladno ... ama nemoga
    I`m Here Without you .. and I`m Dying .. You Miss Me .. I Love You .. Please Forgive Me .. and .. Come Back to Me ..

Мега фен Аватара на iiirish
    може би това е последица от държанието ти. при мен доста често се получава така и може би затова сега най-добрия ми приятел ме харсва... проблема ни явно е в прекалено свободното държание, което имаме към тях. приемаме ги близо до себе си, доверяваме им се и в един момент те опознават това, което сме всъщност, харесва им и...

моят съвет е да промениш отношението си към тях

Guest
    Цитирай Първоначално написано от anubite
    Е не може ли краката?

mnogo tapa tema ... sorka macka ama ako si misli6 , 4e vsi4ki te haresvat mnogo se lage6 ...
    vsi4ki te iskat za broika !

Обичам те , мили мой Гого !

po princip edno mom4e vinagi v na4aloto
    1.se zapoznava s teb za6toto si mu simpati4na
    2.izliza nasam natam za da te opoznae
    3. vsi4ko e flirt
    ako o6te v na4aloto ne ispita privli4ane kum teb nqma da ti obra6ta koi znae kakvo vnimanie..... 4ak sled mnogu vreme zaedno moje da se rodi priqtelstvo i vse pak ne badi tolkova blizka kum tqi i ne im davai povodi ne se nervi tolkova za takiva rauti... nqkoi momi4eta davat si4ko za da imat samo edin takuv obojatel

Bad-Girl-.
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Viktoriq_
    mnogo tapa tema ... sorka macka ama ako si misli6 , 4e vsi4ki te haresvat mnogo se lage6 ...
    Milichka,kogato edno momche te iska za broika si lichi.A poprincip za broiki gi iskat samo na "lekite momicheta",a vqrvai mi ot daleche si lichi koe e takova momiche i sus sigurnost az ne izglejdam kato takova i NE sum !

Guest
    Towa 4e teb te iskat samo za broika ne zna4i 4e i pri drugite e taka, a i kato gledam taq snimka ne se u4udvam 4e nikoi ne iska ne6to seriozno s teb.

Отрежи си едната ръка. Ще помогне. Повярвай ми.
    Хаха, да, забавно. Но да си отреже косата според мен е по-добрия вариант - хем никой няма да я иска хем ще порасне отново някой ден.

biah v su6toto polojenie kato teb moiat nai dobur priatel me haresva6e i mi pi6e6e pisma i kakvi li ne drugi ne6ta bez da gi komentiram edin den iska6e da stanem gadjeta no az go othvarlih.kak se spravih li?nikak.prosto toi priema6e mnogo navutre 6egite i ve4e ne moje6e da spodelia6 s nego i da si govori6 svobodno po dadena tema.prosto zapo4nah da gradia priatelstvoto ni otnovo.vsi4ko zavisi ot 4oveka v smisal 4e toi moje da se prmiri,a moje bi ne!
    I LOVE MY TEAM!!!THEY ARE THE BEST!!!

steisiiiiiiiiiiiiiiiii
    Guest

Taka KURVA

Guest
    Не вярвам в приятелството между мъж и жена.Винаги има секс в дъното на нещата.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не вярвам в приятелството между мъж и жена.Винаги има секс в дъното на нещата.

Забравих да се регна

i pri men se slu4va ponqkoga taka..neznam moje bi ot durjanieto..mno e gadno taka
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Guest
    Може и да си извади окото!

Guest
    vij sega tva 4e primerno edno ili 2 mom4eta sa iskali ne6to pove4e dale4 ne zna4i 4e vs kato se zapoznaqt s teb iskat da trugnat s teb!
    a i osven tova za6to re6ihte vs 4e e nqkva krasavica(ne se obijdai koje i da si hubava)no az mislq 4e tova 4e tezi mom4eta sa q haresali ne se dulji samo na tova kak izglejda,a v po-golqma stepen zavisi ot tova kak se durji!ta vse pak kolko sa teq tolkova mnogo mom4eta koito te haresvat???

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Bad-Girl-.
    Milichka,kogato edno momche te iska za broika si lichi.A poprincip za broiki gi iskat samo na "lekite momicheta",a vqrvai mi ot daleche si lichi koe e takova momiche i sus sigurnost az ne izglejdam kato takova i NE sum !
    На кво ти миришат чорапите ??
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си