- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Neiskam da pravia tova
Ами просто си хубава и имаш някакво излъчване което явно привлича всеки просто ще бъде така и занпред радвай сече те хареват
![]()
така е....Първоначално написано от anito.sl
най-вероятният отговор е, 4е не знаеш границата между приятелство и свалка...а съществата от мъжки пол първо си мислят вс друго, но не и 4е искаш да са ти приятели....затова имам предложение - що не си тръсиш приятел мом4е, което е обвързано и оби4а приятелката си ?!?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
моля те кажи ми!! Трябва да знам!!!
на какво ти миришат чорапите
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
emm pochti s vsiako momche,s koeto se poznavam mi e predlagalo..i ne se obijdam az sashto ne se mislia za hubavica i neznam na kakvo se dalji tova.A nqkoi beshe kazal da si tarsia priatel s gadje..emiii i takiva imam i te mi se obesniavat v lubov dori edno si ostavi priatelkata s koiato vurviaha 4 meseca i se chustvam mnoo kofti ama kak i da e .. A dotva kak mi merishat chorapite ..Първоначално написано от Анонимко
.. ne se bezpokoi vseki den si vzimam dush i izpolzvam kachestveni dush gelove i hubavi parfiumi .. tui che si merisha na hubavo
![]()
чорапитеееееее кажи ми за чорапитеееееееПървоначално написано от Bad-Girl-.
Първоначално написано от koalka
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Смени си чорапите
Kolko si ogranichenПървоначално написано от xixi
... az iskam pomosht neiskam glupavi mneniq !
![]()
tva mi haresva opredeleno mi haresvaПървоначално написано от anubite
![]()
![]()
Първоначално написано от ThePainIsReaL
;( извинявай не исках.... аз исках да помогна нежелаех да навредяПървоначално написано от Bad-Girl-.
Iu ma pacha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Таз тема мяза малко на реклама, но замисляла ли си се,че се запознавате именно защото те харесват? -->Из Типичната Философия на нашия видПървоначално написано от Bad-GirL-
<-- Едно 90% от запознанствата са с цел "нещо повече"
С нежната разлика,че като се запознаеш с един човек:
1-во - опознаваш го поне малко (щом пък толко бързо ти се обясняват);
2-ро - като го опознаеш виждаш положителните и отрицателните му качества.
3-то - колкото и да си тъп преценяваш шансовете си с този човек
=> извод - имах една приятелка която така се държеше със приятелите си че отстрани изглеждаха сякаш са нещо повече. Явно ти си доста добра и успяваш да заблудиш даже тях че би могло да се получи нещо
П.С. Не изключвам варианта да си суперхиперякоздравоултрам егатурбоадски готина и просто човек да няма как да се не влюби в теб...Но затова мога само да гадая![]()
![]()
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Sloji si feredje i roba da ne te gledat![]()
[quote="Shogi"]е изключи яПървоначално написано от Bad-GirL-
Dai snimka da te vidim i da ti kajem zashto![]()
Тва е щото си противна спокойно сичко ша се оправи като те видят в близък план![]()
![]()
napylno vqrno[/quote]
Тва за ръката е вариант...ама тфа с чорапите по ще помогне![]()
Snimkaaaaaaa iskameeeeeeeeeeeee snimkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ти искаш снимка аз.Първоначално написано от Quite ..
Аз искам един кашон чорапогащи.
Dobre shte ti dam i dva kashona ako iskash.Samo te molq spri s glupostiteПървоначално написано от xixi
![]()
![]()
I`m Here Without you .. and I`m Dying .. You Miss Me .. I Love You .. Please Forgive Me .. and .. Come Back to Me ..
извинявай хубава какичко ще дадеш ли пик верно??Първоначално написано от Bad-GirL-
Dvata kashona chorapi ne ti li stigat .. ?Първоначално написано от xixi
![]()
I`m Here Without you .. and I`m Dying .. You Miss Me .. I Love You .. Please Forgive Me .. and .. Come Back to Me ..