.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D

Никога повече обяви където и да е ....ДГД

Значи..и аз като всяко хлапе без работа преди 7ми клас събирах картинки и се интересувах от известни личности и т.н..знаете надявам се за какво става дума...от което от седмица съм в потрес,днес просто ми се доповръща...
    та : Бях на 14-15 и бях пуснала обява във " Тийнеиджър Лов" за размяна на картинки!Подчертавам -Бях на 14!!!
    Преди няколко дни се оказва че някакъв мухлио е звънял у нас ,защото виж ти аз съм била пускала обява за запознанства..ОМГ..и аз като ударена с тухла седя и гледам баща ми,койт осъщо така ме гледа като изпаднала от Марс..и си викам : аз обяви за запознанства никога не съм пускала,а за размяна на картинки..преди 2 години,даже 3...и викам: абе някой ще си прави базик,ясно...до тук о.к
    Тази вечер,лежа си спокойно аз в кревата,болна..на вратата пак оня мухлио..оставил бележка на баща ми : Оказва се че бил на 14!!7ми клас и бил прочел обявата ми преди 2 години ( явно не зацепил че виж ти аз съм лекооо попораснала...) и идвал да се запознава с мен..
    Е не разбирам до къде се стигна някакви говеда да ти идват на вратата..заклевам се никога повече няма и да погледна обява,вестник или нещо такова..с кой акъл ще дойде тоя кретен боже..изказвам възмущение и ви питам -вие някога писали ли сте подобен род(боклуци бих казала сега) обяви..и какво ви е мнението..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ne sum

Супер фен

Re: Никога повече обяви където и да е ....ДГД

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Значи..и аз като всяко хлапе без работа преди 7ми клас събирах картинки и се интересувах от известни личности и т.н..знаете надявам се за какво става дума...от което от седмица съм в потрес,днес просто ми се доповръща...
    та : Бях на 14-15 и бях пуснала обява във " Тийнеиджър Лов" за размяна на картинки!Подчертавам -Бях на 14!!!
    Преди няколко дни се оказва че някакъв мухлио е звънял у нас ,защото виж ти аз съм била пускала обява за запознанства..ОМГ..и аз като ударена с тухла седя и гледам баща ми,койт осъщо така ме гледа като изпаднала от Марс..и си викам : аз обяви за запознанства никога не съм пускала,а за размяна на картинки..преди 2 години,даже 3...и викам: абе някой ще си прави базик,ясно...до тук о.к
    Тази вечер,лежа си спокойно аз в кревата,болна..на вратата пак оня мухлио..оставил бележка на баща ми : Оказва се че бил на 14!!7ми клас и бил прочел обявата ми преди 2 години ( явно не зацепил че виж ти аз съм лекооо попораснала...) и идвал да се запознава с мен..
    Е не разбирам до къде се стигна някакви говеда да ти идват на вратата..заклевам се никога повече няма и да погледна обява,вестник или нещо такова..с кой акъл ще дойде тоя кретен боже..изказвам възмущение и ви питам -вие някога писали ли сте подобен род(боклуци бих казала сега) обяви..и какво ви е мнението..
    aaa tfa e mn gadno!..dobre 4e ne sym puskala!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    леле уйс !!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е защо на него се сърдиш? Да не бил на сила да е взел кординатите ти?

Супер фен
    Град
    Cairhien
    ^Не знаеш какъв шок е това Много е страшно, хммм

Мега фен Аватара на koalka
    Еми и такива неща се случват, не пускай обяви просто.

Миличка, това е направо ужасно. Направо е било като черешката на всички "приятни" изживявания. Никога не съм пускала и много се радвам.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    леле ужас ама ти и адрес си си оставила и телефон...не съм пускала такива обяви и слава богу. [-o<
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Е защо на него се сърдиш? Да не бил на сила да е взел кординатите ти?
    прав си сама си си виновна има сякви

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Никога повече обяви където и да е ....ДГД

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Някой си прави зверската ебавка с тебе.
    Не съм пускал обяви.

az predi mn`puskah v TL dobre 4e takiva neshta ne sa mi se slu4vali.. slava bogu! tva si e cql ujas

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Aз веднъж бях пускала някаква обява за подобни глупости...
    Ииии след доста време един ЗАТВОРНИК ми беше писал..
    Леко си бях изкара акъла..,но оттогава съм си взела поука.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен
    Град
    Utopia..
    abe kvo vi e vinovno momcheto ?
    kogato puskash obqva - ti iskash nqkogo da se otzove ..
    kakuv e problema togava ...

Супер фен
    Град
    Ама не съм пускала за запознанства с момчета а за размяна на картинки..преди 2 години за бога!тоя е толкоз просто и киорав че дори датата не е видял... И аз имам вина..ама кой нормален човек ще тръгне по хорските врати да чука?!?!

Guest
    Vie go izkarahte bati tragediqta ...
    zabii mu edin shamar i shte podpali bez da mu misli mnogo ...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ti lud li si ?
    az ako otida u tqh na kraka za da razmenim kartinki i mi udari shamar nali she q osudq ?

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ti lud li si ?
    az ako otida u tqh na kraka za da razmenim kartinki i mi udari shamar nali she q osudq ?

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    хахахха
    ебати шита...на мен пък ми бяха откраднали самоличността и някой си беше направил профил в сладур с мой снимки..хахах
    ама че и името,датата на раждане..аве всичко
    интернет е гадно място,ама ми харесва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си