- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс или романтична вечер?
Без отговори от рода-първо едното,после другото.Кое бихте предпочели?
sex
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Tъй като от липса на секс не страдам ще заложа на романтичната вечеря.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
sa6toto,a i romanti4nata ve4erq 6te e ne6to,koeto 6te ti nosi po hubavi i nezabravimi migove na fona na lumibiq 4ovek,prosto 6te bade edna prikazka...nejni laski,mili usmiv4ici...ve4eee se razme4tah \Първоначално написано от Aleandra
/
![]()
СъБлеЧи Ме, cЪблечи Ме, Ти го праВиШ НеСраВниМо....Бицкам Пухце !
sex
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
романтична вечер, въпреки че една вечер може да е романтична и със секс това не променя нещата. аз съм имала романтична вечер със секс вечеря на свещи гушкане сичко както си тряаа![]()
f*ck off!
Секс
А ne moje li i dvete? Ednoto prehod k1m drugoto?Opa sega zabelqzah iziskvaneto..mi togaz romanti4nata ve4er..ne sme tolko zagoreli
![]()
![]()
![]()
Look deep inside me ...
е да да след романтичната вечеря...той като ти е извадил вече душичката с памук...как няма да правите и секс... или поне да се гушкате в леглото...не върви някак си.... съжалявам, че ще пренебрегна изискването, но предпочитам двете последователно: романтична вечеря -=> секс
![]()
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
сексабе може и една вечерия да сготви
![]()
![]()
романтична вечеря, но само ако наистина се постарал и е направил всичко толкова добре, че да го помня винагиА ако е само отбиване на номера
секс.
Но й аз съм на мнение, че няма как романтичната вечеря да не свърши в леглото/ на масата/.
Няма как, едното е в следствие на другото - ако си направил романтична вечеря, ще имаш и добър секс, ако си направил страхотна романтична вечеря, ще имаш и страхотен романтичен секс. Но едното не върви без другото...Първоначално написано от Язи
Ами....зависи от настроението ми....понякога искам просто секс....примерно ако не сме го правили дълго време с приятеля ми...А романтичната вечер не бих я отказала...определено ми се случва по-рядко от секса, но и от нея не се оплаквам....Абе аз съм щастливка, щото си намерих мъж, който е готов на всичко за мен и не ме оставя да скучая)))
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Романти4на ве4ер
![]()
Робинята на Quench
Напоследък искам романтична вечер.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
...
estestveno 4e RoMaNti4Na Ve4ErQ![]()
Секс цяла нощ. Романтичните вечери ще си ги направим винаги,но секс цяла нощ не може винаги!
По принцип след романтична вечер е логично да последва секс. Иначе какъв е смисълът на романтиката?
2т. системно, бан по профил и ип.