- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс или романтична вечер?
Смисълът на романтиката е да сте заедно,да покажете чувствата си,да разберете,че за вас е щастие да сте просто един до друг без дори да се докосвате. романтиката и сексът нямат много общо. романтиката е по-скоро платонична.Първоначално написано от Cuddly
При някои хора е точно обратното май, а?Първоначално написано от krem4et0
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Абе романтиката хубаво, ама като се събудиш след романтичната вечер със зверската ерекция и си мислиш "Къде сбърках?" не е много готино, така че предпочитам варианта: "Събуждам се и до мене голо дупе и празна двулитровка бира"![]()
романтична вечер не е само да хапнем заедно на светлината на свещи. Романтично е да се разходим хванати за ръка,да се прегръщаме,да се люлеем на някоя люлка,да гледаме звездите и да разпознаваме съзвездията,да шляпаме боси в дъжда....................................ох ,заклета романтичка съм,но сега точно ми се прави секс цялата нощ.Първоначално написано от shizzle
романтична вечер![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Не съм съгласна с Кремчето, че сексът и романтиката нямат много общо и че тя е по-скоро платонична. Романтика не са само свещите, виното, розите, балоните; романтика е всичко, което усещаме като романтика. А хората са различни и следователно, имат различни усещания. Романтика може да има в един нежен, бавен, чувствен секс, докосване, целувка. Аз по начало не вярвам съвсем в платоничната любов, защото мисля, че една истинска такава, търси своя израз във всичко. Включително и физическото. А физическо не означава само секс - означава всеки един допир до тялото на другия. В крайна сметка така сме създадени - имаме освен души, и тела; и аз не виждам защо да не може романтиката да обединява двете неща и така да бъде още по-голяма. Не знам защо сексът винаги е изкарван нещо грубо, единствено телесно, нямащо общо с възвишените чувства, които изглеждат по-възвишени единствено когато хората седят един срещу друг на маса, отрупана със свещи и някаква специална храна.
Както и да е, отплеснах се.
Та, по темата.
Ако въпросът е да избирам между романтична вечер и обикновен секс - вечерта. В крайна сметка, на сутринта бих се чувствала много по-удовлетворена емоционално, пък дори и ако само съм лежала до момчето ми и съм слушала сърцето му.
Ако говорим за романтична вечер и романтичен секс - секс. (:
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
дам, обаче е първо едното после друготоПървоначално написано от Язи
![]()
и аз това викамПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
и двете много ясноПървоначално написано от Язи
![]()
Ами отговорът, разбира се, е много прост:
Кое от двете за последно или най-скоро е било направено?
Избираш другото.