- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да избера ли опитен мъж пред връстник?
аз 17 и две алтернативи
26 год. и 17 год.
двоумя се с кого да го направя
клоня към по опитния, но да ли няма да е само секс с него след време
искам да кажа
с кой да тръгна
все още не правим секс
свалям се и с двамата но е време да избера
говоря от чисто практично естество
за чувствата те са по на страна
Това с "чувствата, те са по-настрана" не го разбирам, ама айде...
С момчето на твоята възраст имате по-сходно ежедневие, следователно би ви било по-лесно да проявявате разбиране един към друг. По-зрелият мъж вече е преживял своите тийн години и надали ще успее да сподели с теб, онова, което те вълнува точно на тази възраст. Също така е под въпрос до колко ти би успяла да задоволиш емоционалните му нужди.
Невзможно е ние да ти кажем кой да избереш. Ти кого чувстваш по-близък? Кой повече държи на теб?
набура си е по-добре..няма смисъл да се прави6 на каки4ка с тоя големия 9 години разлика имате все пак..не са малко..и е мн вероятно да иска да е с теб само заради секса..и то тва е направо педофилия...ужас![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
стига с таз педофилия!!! от моя клас много момичета имат гажета на по 25-26 години не е нещо фрапиращо
нормална разлика
Естествено, че с 17-годишния. Ако е само за секса може би е по-добре с по-опиния, ама едва ли ще ти е по-добре с него през другото време.
ти мъжете над 25 за пенсионери ли ги имаш?Първоначално написано от fetish_mi
![]()
НЕ, ама тя е само на 17.
тоя на 17 дето е
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Barbie е казала вече, каквото и аз бих ти казала
Смятам, че големия иска само секс... по-точно в 99% е така.
И това, че сега е мода да ходиш с дядо и да си първи клас, не означава, че е нормално!
Просто е-с големия нямаш почти нищо общо-нито цели, нито ежедневие....той има нужди. Може би и ти имаш.
Къде по дяволите остана любовта?!
Реши си, ама е глупаво да се "мяташ" на някого, след като не изпитваш нищо...ще се убедиш, ако не ми вярваш. (и не казвам да ходиш, да се влюбиш и да се жениш, не ме разбирай грешно, но ... ако ходиш с някого без обич винаги има наранени)
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
Това да няма връзка с темата за мацката и пича с бавареца???
Или нечия наглост няма граници,или някой си прави лоша шега.
:по темата: Мъжете да не се само "вибратори".Агати ценичното мислене имате.Това е все едно да питам: Коя да избера,с малките или с по-големите ци*и ? ...![]()
26Първоначално написано от ЛаУрА
ПЕДОФИЛ![]()
Az sum puk na 21,gadjeto mi e na 27,pravila sum go s muj na 36 i moga ti kaja 4e prosto si zaslujava,purvo,za6toto te si znaqt rabotata,i vtoro,za6toto moje6 mnogo da nau4i6 ot nego!pone pri men be6e taka i vupreki 4e samo vednuj go napravihme i pove4e ne se vidqhme,az ne sujalqvam!Az 4estno kazano...6tqh i s dvamata da go napravq rano ili kusno...![]()
![]()
и после що има толкова много курви ами от такива като тази последната дето насърчава младо момиче да ходи при "опитните" мъже........
е нямам думи тоя форум е яко промивка на мозъка такива объркани хора ги карате да правят какви ли не глупости
афторката незнам на каква искаш да се правиш на вървежна със 26 годишния ли ? дето не само със тебе ще ляга ами със всяка която му отвори крака
по горе казаха набора си е набор и общо ежедневие имате
моето мнение 17 годишния пък като имащ зор със опитни земи фани на баща ти някой приятел а ?
Хващай дръжката на метлата.
По-опитна от нея няма!![]()
Животът е БРЯГ!
написано от човек с аватар АЗИС е доста красноречивоПървоначално написано от k-3
хайде не поучавай момичетата какво да правят гейче
ела провери дали съм гей бе нещастен бастун дето се крие като анонименПървоначално написано от Анонимко
![]()
и ПЕНЬО от ББ3 така разправяше ...Първоначално написано от k-3
а от кога у форума има забрани за аватари ? не е ли моя работа какво ще слагам за аватар аз ако искам и хуя си мога да сложа там нали така ?Първоначално написано от Анонимко
и не съди по някакъв аватар тей се излагаш ти не аз![]()
п.п. ей сега слагам аватар на Рони Колеман да си мислят хората че съм култорист![]()
Ех предрасъдаци...кое ти прави повече впечетление аватарът му или подписът?Не се излагайте!Това,че човекът се кефи на Азис ед няма много общо с това каква е ориентациата му!
подписът е хубав! и уместен
но някакви мангалски изроди не понасям и си го признах
леко си падам скинар
поне сестра ми движи в такава компания и аз покрай тях
ама са големи 23-25 годишни и още не ме приемат там
иначе искам да избия цигани, гейове и турци
ориентацията си ми е 100% нормалнатова че съм фен на азис и ме кефи гласът му и песните..... не мисля че ме прави гей
давайте да пишем по темата а не за мене какъв съм що съм и аватара няма да го сменя заради такива хора като тоя гост![]()
айде направих нещо заради ограниченото мислене на момче от скинарска компания![]()
или сега пречи понеже на аватара ми пише ника ? тцтц това сега е реклама нали ?
а за циганите и аз ги мразя може и да имаме нещо общо от към тая гледна точка
ам да кажа ли че във момента гледам турска музикална телевизия online оле ся станах турчин налиама да отида да кажа на мама щото тя незнае
![]()