Не съм съгласна с Кремчето, че сексът и романтиката нямат много общо и че тя е по-скоро платонична. Романтика не са само свещите, виното, розите, балоните; романтика е всичко, което усещаме като романтика. А хората са различни и следователно, имат различни усещания. Романтика може да има в един нежен, бавен, чувствен секс, докосване, целувка. Аз по начало не вярвам съвсем в платоничната любов, защото мисля, че една истинска такава, търси своя израз във всичко. Включително и физическото. А физическо не означава само секс - означава всеки един допир до тялото на другия. В крайна сметка така сме създадени - имаме освен души, и тела; и аз не виждам защо да не може романтиката да обединява двете неща и така да бъде още по-голяма. Не знам защо сексът винаги е изкарван нещо грубо, единствено телесно, нямащо общо с възвишените чувства, които изглеждат по-възвишени единствено когато хората седят един срещу друг на маса, отрупана със свещи и някаква специална храна.
Както и да е, отплеснах се.
Та, по темата.
Ако въпросът е да избирам между романтична вечер и обикновен секс - вечерта. В крайна сметка, на сутринта бих се чувствала много по-удовлетворена емоционално, пък дори и ако само съм лежала до момчето ми и съм слушала сърцето му.
Ако говорим за романтична вечер и романтичен секс - секс. (:
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?